sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.321
zasto smo mi zaostale seljacke drtine, a zivimo u 2009 godini? Zasto se kod nas zene zure udati i malo se torbaju pre braka, zasto se uopste udaju pre 40 godine svog zivota?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ako se ne zajebava sa postovima onda u mom avararu, izgleda dobili vajrles))
Ala ljudi moji, pa danas bar žene ganjaju sve a nije brak, ljudi žive u zajednici a nije bracna ..
Ne kontam ?
Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa..![]()
A sta ti mislis da u ludnici nema onih koji su se rano ozenili?
Nisi, tebe samo treba dobro istorbat.
mislim da ako ima imalo istine u onome shto prichash i kakve teme postavljash da si bolestan sinko))
Ako mi to kaze neko ko se budi sa dzointom onda jesam.![]()
A ti volis to slusati.![]()
zasto smo mi zaostale seljacke drtine, a zivimo u 2009 godini? Zasto se kod nas zene zure udati i malo se torbaju pre braka, zasto se uopste udaju pre 40 godine svog zivota?
Pa..sto onda da se uopste udaju za to malo?![]()
Sta je tu malo? Pa nece ti muz umreti sa 45.
Sta ce ti muz sa pretpostavkom da on vec ima oko 50. i sa rizikom od infarkta ili Alchajmera u nastajanju..
Onda je bolje da se ne udaje nego da nadje nekog mladjeg....