sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 31.888
zasto smo mi zaostale seljacke drtine, a zivimo u 2009 godini? Zasto se kod nas zene zure udati i malo se torbaju pre braka, zasto se uopste udaju pre 40 godine svog zivota?
ako se ne zajebava sa postovima onda u mom avararu, izgleda dobili vajrles))
Ala ljudi moji, pa danas bar žene ganjaju sve a nije brak, ljudi žive u zajednici a nije bracna ..
Ne kontam ?
Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa..![]()
mislim da ako ima imalo istine u onome shto prichash i kakve teme postavljash da si bolestan sinkoA sta ti mislis da u ludnici nema onih koji su se rano ozenili?
Ti baš voliš puno : vuu .. vau..Nisi, tebe samo treba dobro istorbat.
mislim da ako ima imalo istine u onome shto prichash i kakve teme postavljash da si bolestan sinko))
A ti volis to slusati.Ti baš voliš puno : vuu .. vau..![]()
i ne samo to!Ako mi to kaze neko ko se budi sa dzointom onda jesam.![]()
.. ma e , navlacim uho nebi li te bolje culaA ti volis to slusati.![]()
Ko krpelj..divi elen shto se primila))
Pa..sto onda da se uopste udaju za to malo?zasto smo mi zaostale seljacke drtine, a zivimo u 2009 godini? Zasto se kod nas zene zure udati i malo se torbaju pre braka, zasto se uopste udaju pre 40 godine svog zivota?
Pa..sto onda da se uopste udaju za to malo?![]()
Sta ce ti muz sa pretpostavkom da on vec ima oko 50. i sa rizikom od infarkta ili Alchajmera u nastajanju..Sta je tu malo? Pa nece ti muz umreti sa 45.
Ma daj sta je tebi. ako je zderao masno onda ce riknuti do 40te, ali ako je zdrav jos ce te on uredno torbati sa 70Sta ce ti muz sa pretpostavkom da on vec ima oko 50. i sa rizikom od infarkta ili Alchajmera u nastajanju..
Onda je bolje da se ne udaje nego da nadje nekog mladjeg....
..........bolje da se udaju do 23 ,rode troje dece ,iskoriste Torbara do 35 ,razvedu se i ondak se torbaju sa onima od 23-30 god naravno uz obaveznih 20+ i dosta gotovine ................zasto smo mi zaostale seljacke drtine, a zivimo u 2009 godini? Zasto se kod nas zene zure udati i malo se torbaju pre braka, zasto se uopste udaju pre 40 godine svog zivota?