Još zanimljivije da Dzingis Kan, Napoleon, Staljin i još bezbroj tirana, nisu.Занимљиво је да је Хитлер био веган.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još zanimljivije da Dzingis Kan, Napoleon, Staljin i još bezbroj tirana, nisu.Занимљиво је да је Хитлер био веган.
Суштина је да си ти антихуманиста и да човечанство сматраш једном негативном појавом, коју треба свести на много мању меру, да би планетом несметано тумарали слонови и носорози.Ako ti misliš da je potpuno normalno i prirodno da je ljudima trebalo milion godina da od jednog dođu do 1 milijarde (oko 1850.) i samo 170 godina da od jedne dođe do 8 milijardi, šta onda da pričamo uopšte? Definicija outbreaka vrste. Ova planeta ne može da podnese 8 milijardi nezasitih ljudskih ega. Ne može ni mnogo manje. Očigledna činjenica je da smo demolirali planetu i sa višestruko manjim brojem ljudi.
Nego, čemu uopšte loženje na tako veliki broj ljudi? Savršeno smo funkcionisali i sa 100000 ljudi i sa 1 milionom i sa 100 miliona. Sa ovim brojem nikako.
Нису то никакви тирани већ знамените историјске личности.Još zanimljivije da Dzingis Kan, Napoleon, Staljin i još bezbroj tirana, nisu.
Сву децу одузети свим родитељима и дати их код вегана, еколога, НГО-сектора да их науче да су људи једна врло гадна појава, да треба десетковати људску популацију, и да је доста људског Ур-фашизма према животињама.I obratno. Oduzeti decu ljudima koji teraju decu da jedu meso ako ne žele.
Suština je da sam ja realista. A suština je da si ti ustvari antihumanista koji ne kapira da ako se ovaj trend nastavi, niko više neće živeti lepo. Ni ljudi ni ostali živi svet.Суштина је да си ти антихуманиста и да човечанство сматраш једном негативном појавом, коју треба свести на много мању меру, да би планетом несметано тумарали слонови и носорози.
Druže, daleko sam ja od Hitlera. Naprotiv. Ja hoću da smanjim patnju na ovoj planeti. Da li sam negde rekao da treba ubijati ljude? Naprotiv. Napisao sam, "svojevoljno i bezbolno". Neće ova planeta propasti bez našeg potomstva. Naprotiv, procvetaće.Све те приче се своде на крају на то да неки човек/група људи одлучује да ли неки други људи треба да живе или не треба да живе.Хитлер је имао такво мишљење због својих расистичких ставова, а ти због наводне неправде коју људи наносе планети и животињама.На крају си дошао до истог става као и најпознатији веган у људској историји.
Yeah right...Нису то никакви тирани већ знамените историјске личности.
Како објашњаваш чињеницу да људи од давнина лове, припитомљавају и једу животиње у свим деловима света и у свим временским периодима?Зашто ниједна цивилизација није била веганска?Samo kažem da je netačna tvrdnja da nam je neophodno. To je sve.
Ниси ти далеко од Хитлера.Druže, daleko sam ja od Hitlera. Naprotiv. Ja hoću da smanjim patnju na ovoj planeti. Da li sam negde rekao da treba ubijati ljude? Naprotiv. Napisao sam, "svojevoljno i bezbolno". Neće ova planeta propasti bez našeg potomstva. Naprotiv, procvetaće.
Prvo, ovo što tvrdiš je izuzetno diskutabilno. Pre je pitanje, kada je čovek počeo da jede meso?Како објашњаваш чињеницу да људи од давнина лове, припитомљавају и једу животиње у свим деловима света и у свим временским периодима?Зашто ниједна цивилизација није била веганска?
Ако им није било неопходно месо, зашто су се људи излагали ризику, и са примитивним оружјем ишли у лов на велике и опасне животиње , и често смртно страдали у лову ?Због чега нису јели бобице?
Tako ti meni deluješ iz mog ugla.Ниси ти далеко од Хитлера.
Људи убијају и једу животиње, и да нема људи нека друга врста би била доминантна и јела би друге животиње.Патња је саставни део живота, патње једино нема на Марсу и Месецу, јер тамо нема живота.Помири се са тим.Yeah right...
Nisam ni rekao patnja nije sastavni deo života. Slažem se. Kažem da nanosimo ogromnu količinu bespotrebne patnje planeti, a na kraju će nam to samima obiti o glavu. A potrebno je samo malo zdravog razuma, svesti i dobre volje.Људи убијају и једу животиње, и да нема људи нека друга врста би била доминантна и јела би друге животиње.Патња је саставни део живота, патње једино нема на Марсу и Месецу, јер тамо нема живота.Помири се са тим.
Пре два и по милиона година....kada je čovek počeo da jede meso?
Tu je ključna greška, antropomorfizovanje planete Zemlje.Ova planeta ne može da podnese 8 milijardi ......
U pravu si. Nama i živom svetu jeste. Na to mislim pod planetom. Ne na kamen oko Sunca.Tu je ključna greška, antropomorfizovanje planete Zemlje.
Planeta nema nikakav problem da podnese 8 ili 800 milijardi ljudi, planeta nema problem da podnese sve plastične kese i kencerogene materije, jer je sve to nastalo "iz" planete i u planetu će se vratiti.
Planeti je totalno svejedno koliko nas ima i šta radimo s njom, ona će mirno da ide oko Sunca kao i do sada, sa nama ili bez nas.
Земља постоји већ неколико милијарди година и постојаће још толико.Ми људи смо добили један прилично безначајни део тог времена, и реално не можемо нашкодити планети.Tu je ključna greška, antropomorfizovanje planete Zemlje.
Planeta nema nikakav problem da podnese 8 ili 800 milijardi ljudi, planeta nema problem da podnese sve plastične kese i kencerogene materije, jer je sve to nastalo "iz" planete i u planetu će se vratiti.
Planeti je totalno svejedno koliko nas ima i šta radimo s njom, ona će mirno da ide oko Sunca kao i do sada, sa nama ili bez nas.
Pa ne znam zašto onda misliš da "planeta ne može da podnese 8 milijardi nas"... jedini kjlučni resurs koji je neophodan za život su voda i hrana, a danas je zapravo trenutak kada svega toga ima više nego bilo kada u istoriji. Sad više nije problem glad, već gojaznost.U pravu si. Nama i živom svetu jeste. Na to mislim pod planetom. Ne na kamen oko Sunca.
Он је једна нежна душица, која не може да поднесе убијање животиња.Зато је одлучио да је људи превише, па их "безболно" треба десетковати.Тако им и треба када неће да пасу траву и једу бобице.Pa ne znam zašto onda misliš da "planeta ne može da podnese 8 milijardi nas"... jedini kjlučni resurs koji je neophodan za život su voda i hrana, a danas je zapravo trenutak kada svega toga ima više nego bilo kada u istoriji. Sad više nije problem glad, već gojaznost.
Sada ljudi rade manje nego pre, žive u proseku duže, nikada u istoriji nije bilo ovako lako živeti kao danas.
Šališ se? To što ima više hrane, znači manje prirode i više zagađenja. Zašto se krči Amazon npr? Zbog goveda za ishranu. Kako može da ima više hrane na planeti za 8 milijardi nego za 800 milona?Pa ne znam zašto onda misliš da "planeta ne može da podnese 8 milijardi nas"... jedini kjlučni resurs koji je neophodan za život su voda i hrana, a danas je zapravo trenutak kada svega toga ima više nego bilo kada u istoriji. Sad više nije problem glad, već gojaznost.
Sada ljudi rade manje nego pre, žive u proseku duže, nikada u istoriji nije bilo ovako lako živeti kao danas.
Како објашњаваш чињеницу да људи од давнина лове, припитомљавају и једу животиње у свим деловима света и у свим временским периодима?Зашто ниједна цивилизација није била веганска?
Ако им није било неопходно месо, зашто су се људи излагали ризику, и са примитивним оружјем ишли у лов на велике и опасне животиње , и често смртно страдали у лову ?Због чега нису јели бобице?
Не зна се.10, 100 milijardi?
Sta je tu problem?Крајем овог века , највећи проблем човечанства ће бити смањивање и старење становништва, а не неки велики раст популације.
To je u redu. Niko i ne treba da te tera da budes vegan. Drugi problem je stravična količina patnje koju nanosimo drugim živim bićima, a može i ne mora biti povezana sa načinom ishrane. Možemo biti i svaštojedi, ali daj to malo humanije.
Ти желиш да човечанство изумре?Sta je tu problem?
Daj bože da bude tako.
Занимљиво је да је Хитлер био веган.