Zasto je lazirano sletanje na mesec

osim ako ne lazes da si uopste bila na planinarenju i osvojila neki vrh, opet neke seksualne fantazije, hehehe... izvini nisam odoleo
trebao sam ovu temu vec da prevazidjem, bzvz joj se vracam i posle 10-20 godina, kada nam nude pogresan snimak za viorenje zastave dok je uvrce astronaut, a ne onaj pravi snimak kada je niko ne dira, na koji mi ukazujemo da je dokaz... itd... sada se sve to i teze pronalazi na internetu, yt, pobrisano je skoro sve, tako da nam je teze da argumentujemo, vec cekamo da opet slete ... a oni bi pravac mars
onda ostaju sonde i roboti koji vec idu, kina, indija itd, nece se niko odreci meseca, samo ce se jos cekati na ljudske posade ihahaj, ali ce nam roboti praviti na mesecu nuklearke cak
Na mars ce lakse otici
Napredovali su kompjuteri
Pa ce lakse *snimiti* put i sletanje i boravak
Mozda se vec negde renderuje video
Al da posle neko pazljivo proveri da nema vidljivih gresaka kao sto su bile ocite 70-ih

jao bre, ajde kako mozes ako ne skreces, a ides pravo pa se vratos odakle si dosao? ako ne stavis fil na sredinu palacinke on ce da iscuri, a jel neko ikada iscureo sa ove planete? nije dok ga ga Isus ne baci u tamu najkrajnju, kosmicku:
Matej 8,12 A sinovi carstva izgnaće se u tamu najkrajnju; ondje će biti plač i škrgut zuba.
ja sam nukl. fizicar nemoj mene da ucis njutnovoj mehanici i kosm. brzinama, merim period poluraspada, otvaram nuklearke po amerike, para ko pleve, nauka batice, zauebi palacinkarenje ako nisi av[ovac]

Nuklearni fizičar? Lepo.

Svi znamo i da je Zemlja ravna ploča, samo je pitanje ko plaća globusare i zašto
Ubacivanje ocite gluposti u pricu dokazuje da nemate dokaze nego samo manipulaciju
Isto tako mozes reci * sunce nije udaljeno toliko kao sto nauka kaze, ne bi toliko zagrejalo zemlju udaljenu 150mil km*
*slicno kao kad bi te grejao upaljac udaljen 500metara*

Nuklearni fizičar? Lepo.
ma lozim sizifa koji misli da zna matematiku vise od mene, limese, integrale - za njega sam nuklearni fizicar, u srednjoj skoli sam imao 5 vrsti fizika, pa i astrofiziku, tako da sam zato pozvan da diskutujem na ovoj temi, a bavim se necim drugim
on se mozda samo vise razume u kompjutere/mreze od mene, i u zene, i ajde u turizam

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
1764437334465.jpeg

Filmovi poput Marsovca, imaju za cilj da ljudima predstave navodni pejzaž Marsa, tako da, kada sutra lažiraju sletanje tamo - isti poveruju da se radi o istinitom dogadjaju.

Recimo kažu ljudi da postoji Amerika iako ja nikad nisam bila tamo...
Neuporedivo.
Nije potrebno nesto licno doziveti, iskusiti, da bi poverovao i verovao ili ne sumnjao u nesto.
Treba stvarno biti kao ovi sto sve nazivaju, etiketiraju i govore sta ti mislis i cemu pripadas, pa da sumnjas da tamo negde, bilo gde, postoji zemlja i ljudi, slicno kao sto postojis ti i sve oko tebe...

Ovo je drugo.
Ja bi za ovo imao milion pitanja kako se desilo ono sto se "desilo", ali onih koji veruju da se desilo nema, osim da vredjaju, nazivaju i klasifikuju.

---------------------------------------------

Gle je Nulajedanaestica u imenu, zamislja da moze da govori i ima "misljenje".
Lepo si sebe opisao.
Pa, naravno.
Zamisli da me neko smatra normalnim, da zamisljam da je izmerena prosecna temperatura na celom Svetu, da mislim da tanka aluminijumska ploca preseca pun celik debljine odraslog coveka, da verujem da je metak ispaljen od pozadi pogodio metu s preda, iako vidim sopstvenim ocima da nije...
Sve, sve, samo da ne budem tako normalan i.isti kao vi.
Debilizmi sa Tvitera
Rece Nulajedanaestica u imenu koji ne ume ni sopstvenim recima da objasni kako je izmerena prosecna temperatura na celom Svetu, jednom, a kamoli u poslednjih 100 godina...

Recimo kažu ljudi da postoji Amerika iako ja nikad nisam bila tamo...
pa bio @Sizif, a i ja drezdim u njoj, ne bi te mi valjda slagali?
evo za globusare :mrgreen: brzinom zvuka do meseca i nazad, muzicki predah:
Ground Control to Major Tom
Ground Control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on
Ground Control to Major Tom (ten, nine, eight, seven, six)… Full lyrics

Ja bi za ovo imao milion pitanja kako se desilo ono sto se "desilo", ali onih koji veruju da se desilo nema, osim da vredjaju, nazivaju i klasifikuju.
Ceo forum čeka da ti postaviš to jedno pitanje, ali i dalje samo mlatiš ko vetrenjača uprazno, zero answer, zero energy...
Hoćeš li već jednom promeniti svoj nakaradni model i izručiti to čuveno pitanje ili trovati narod nagvaždanjem ko zadušna baba? :hahaha: :kafa: :cool:

Logičkim zaključivanjem, čini se da ti je ovo drugo milije, jer bi dosad postavio jedno smisleno pitanje i došao do odgovora, pošto to i jeste poenta. ;)

Najbitnije - postavio bi ga na pravoj adresi, odnosno, proverio bi zvanične podatke. ;) Ali vraga, morao bi imati diplomu inženjera da bi išta razumeo...:kafa:
Dakle, ipak tama neznanja i sitnodušja, šoranje uz vetar na Forumu, jer on to omogućava... E, pa onda, sačekajmo svi da se ovde pojavi inženjer kosmonautike, kad ga nema po vascelom internetu, da nam se on smiluje i pruži svima odgovore...:lol: Dotad ćemo svi da "verujemo" u šta god....:cool:

Hoćeš li već jednom promeniti svoj nakaradni model i izručiti to čuveno pitanje ili trovati narod nagvaždanjem ko zadušna baba? :hahaha: :kafa: :cool:
bila je odlicna tema ali pre vise od 10 godina sa 100-inama stranica, kada je mene ova tema zanimala bas, i moglo je da se izvuce dosta dobrih argumenata, videa itd, sad je sve teze

uzmi npr. nebrojene vestacke satelite koje saljemo: gro goriva treba samo da se satelit izbaci u orbitu, a potom kada ga gravitacija vise ne obara nazad na zemlju, ti sa njim bi mogao lako da odgegas do meseca sa minimalnom potrosnjom goriva - to si ti kosmicke brzine, tacno se zna svaka, sve do napustanja naseg suncevog sistema... e sad zasto mi cekamo pola veka da neko opet hoda po mesecu, jeste pitanje, znajuci da bi mnogi bogatasi cak platili iz svog dzepa tu avanturu, a umesto nje nas loze da cemo na mars... u redu sonde, ali vidimo da preteruju sa obecanjima, aspiracijama, nisu realni
E, pa onda, sačekajmo svi da se ovde pojavi inženjer kosmonautike
rekoh da sam imao astro-fiziku pored jos nekoliko vrsti fizike, tako da je ponesto i ostalo u glavi

e sad zasto mi cekamo pola veka da neko opet hoda po mesecu, jeste pitanje, znajuci da bi mnogi bogatasi cak platili iz svog dzepa tu avanturu, a umesto nje nas loze da cemo na mars... u redu sonde, ali vidimo da preteruju sa obecanjima, aspiracijama, nisu realni
postoji mnogo sasvim dovoljnih i opravdanih razloga: skupoća, ne isplati se, već postignuto, faza eksploatacije još nije dostignuta, itd. možeš birati koji ćeš i svaki je razuman... postoji i onaj čuveni, dodatni, koji opravdava ovaj pdf: "zabranili nam vanzemaljci"...:mrgreen: :lol:

rekoh da sam imao astro-fiziku pored jos nekoliko vrsti fizike, tako da je ponesto i ostalo u glavi

ponešto, ali ne i sve sasvim...;) :cool: :lol:

e sad zasto mi cekamo pola veka da neko opet hoda po mesecu, jeste pitanje,
Nije pitanje.
Niko se ne pita, cak ni oni koji su "otisli", Svi znaju zasto.

Par ocajnika ovde, bez sposobnosti za misaoni proces, se ne racunaju.

Ponovo ces da ucestvujes u ovom:
Smatralo se - Nevin dok se ne dokaze suprotno.
A sada su zavladali ovi neuracunjivi i smatraju - Kriv si dok se ne dokaze suprotno.
...ludilu neuracunljivih.

Poslednja izmena:

Back