Zašto je krv bošnjačkih žrtava skuplja od krvi ubijenih srpskih beba i trudnica?

Nego su samo palili za žive ljude u Višegradu? Najmlađa žrtva od godine dana?
Ajde, refereiraj se na naslov: koliko košta litra krvi srpske a koliko bošnjačke bebe?
ti si jedini ''hrvat'' kojem je toliko stalo do bošnjaka koji načiniše po srednjoj bosni pogrom nad hrvatima

palili žive ljude :rotf:

Зашто ти лажеш? Ниси ти Србин, ти си као Месић, манијачки мрзиш Србе. Антисрпски Хашки трибунал је дно дна. Ево ти једини западни документарац о геноциду над Србима у 52 Српска села око Сребренице, Насер Орић је на најбруталније начине поклао све Српско у тим селима, зато је Ратко Младић са ВРС дошао у Сребреницу, да заустави геноцид над Србима, САД је знао за геноцид, подржавао га и наоружавао муслимане -
sad laže i da je sbrin ?
do juče se hrvatom ovde nazivao ...

uvjek je naginjao bošnjačkoj strani kako onda kao ''hrvat'' sad tako i kao ''srbin''

1721147678002.png

Odnos ubijenih jednostavno Srbima ostavljaju samo da žale za svojima, a nikako da se iz bilo kojeg razloga usporeduju sa drugima.
"Zašto je ubijen moj deda kad sam ja pobio 100 deda drugima". Jednostavno nejde.
Kao što i rekoh, takmičenje u stradalnistvu. Stvoreni infalntlne državice i narodi koji ne mogu sami da se odbrane ili ratuju dok im veliki brat iz političkih razloga ne pomogne i kojima ostaje samo da se pale na presude velikog brata i takmiče u broju žrtava. A države tuga. Jedva sastavljaju kraj s krajem. Ali, ajmo se 100 god nadje*bavati ko je kome vise ubio. Mora da će nam to pomoći da bolje živimo.
Opisao si Srbe. Sa kompletnom JNA izgube protiv lugarskih društava. Do danas nemaju funkcionalnu državu.
@manem78 da se lepo izviniš Bregamiju, u ime kompletnog Kruga Dvojke.

@Mej bregami
A taj rat je bio tako jedno veliko i tužno sra*e i namestaljka da je jadno paliti se na bilo kakvu pobedu u njemu. Uvek se setim mog nažalost pokojnog prijatelja koji je kao rezervista odveden na ratište u okolini Vukovara. Uvek se nadao da će neko odgovarati za izdaju u tom ratu. I to na svim stranama. Kaže, mi smo imali toliko naoružanja da smo mogli biti za 3 dana u Zagrebu i završiti rat. Vukovar je nažalost dokaz za to. Definicija prekomerne upotrebe sile. Kaže, ali čim mi krenemo i raz*ebemo drugu stranu, stigne naređenje o primirju. Kakvo bre primirje? Taman da se pregrupise druga strana. I tako u krug. Popizd. Čista namestaljka i dogovor između strana. A kad je stigao na ratište i video prezimena svojih saboraca u njegovoj jedinici, svi su bili pripadnici nacionalnih manjina. Uključujući i njega. Slali su ih na istrebljenje. Popickao se sa starešinom. Kaže, svašta sam mu rekao. Odvratan i tužan rat.
Baš fino zasmejavaš dežurnog Tuđmanovog pionira, svaka čast.

Hint: tvoje sugovornike ne zanimaju nikakva “mirenja”, znaš.

Nije skuplja. Bosnjaci istinski jesu najvece zrtve rata za jugoslovensko nasledje. Istini za volju, jedino su OVK i "srpske" snage cinile komandovano etnicko ciscenje u smislu da se upadne u kucu i kaze da imate pola sata da izadjete napolje. Cak i etnicko ciscenje Hrvatske nije uradjeno na taj nacin. Tu su se Tudjman i Sloba dogovorili, a onda je DB samo po dogovoru uz pomoc svojih ljudi iz civilnih i vojnih struktura Krajine evakuisao stanovnistvo i etnicki se 'samoocistio'.
ABiH nije srusila nijednu crkvu, a VRS jeste dzamije. VRS je pocinila daleko vise silovanja, iako je muslimanske vojske bilo vise. To je fakat. Rat u Bosni, iako muslimani vecinski nisu bili za apriori otcepljenje, potstaknut je od strane Tudjmana i Milosevica (a potom i Zapada). Prema tome, Bosnjaci jesu najvece zrtve. Vlada BiH nije imala nijedan etnorasisticki zakon. RS je imala etnocentricne zakone. Zao mi je, "nasa strana" se ponela katastrofalno u to ratu.

Pod to padaju i kralj Petar, svi srpski vojvode iz 1.s.r. koji su u izvješću o istrazi zločina u Balkanskim ratovima iz 1914. optuženi za ratne zločine i nečovječnost.
Spasio ih 1.sr.
Bog te mazo koliko si u stanju da lažeš.

Porediš Jasenovac sa izmišljotinama svoje neprežaljene K und k?

Poslednja izmena:
Nije skuplja. Bosnjaci istinski jesu najvece zrtve rata za jugoslovensko nasledje. Istini za volju, jedino su OVK i "srpske" snage cinile komandovano etnicko ciscenje u smislu da se upadne u kucu i kaze da imate pola sata da izadjete napolje. Cak i etnicko ciscenje Hrvatske nije uradjeno na taj nacin. Tu su se Tudjman i Sloba dogovorili, a onda je DB samo po dogovoru uz pomoc svojih ljudi iz civilnih i vojnih struktura Krajine evakuisao stanovnistvo i etnicki se 'samoocistio'.
ABiH nije srusila nijednu crkvu, a VRS jeste dzamije. VRS je pocinila daleko vise silovanja, iako je muslimanske vojske bilo vise. To je fakat. Rat u Bosni, iako muslimani vecinski nisu bili za apriori otcepljenje, potstaknut je od strane Tudjmana i Milosevica (a potom i Zapada). Prema tome, Bosnjaci jesu najvece zrtve. Vlada BiH nije imala nijedan etnorasisticki zakon. RS je imala etnocentricne zakone. Zao mi je, "nasa strana" se ponela katastrofalno u to ratu.
Ozbiljna zapadna istoriografija (tj ona koja se ne poziva na histerisanja tadašnje ženice Klintonovog Džejmsa Rubina - Kristijan Amanpur lično i njenog CNN-a) kaže da lupaš teške gluposti:
627FE9E7-E131-46BF-B86D-F2FFA260A05E.jpeg

Ovo su hrvatski snimci izvesnih koji su došli da kasape za Alijin račun, pardon, brali ljudi cveće.

Back