milicica&decko
Aktivan član
- Poruka
- 1.679
Kod mene je pre spavanje lepo sama sa sobomA i ako nema osobe ujutru je lepo sam sa sobom![]()

Pa sad ne može se spavati ali moze se dremuckati.Може ли се спавати и имати секс?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kod mene je pre spavanje lepo sama sa sobomA i ako nema osobe ujutru je lepo sam sa sobom![]()
Pa sad ne može se spavati ali moze se dremuckati.Може ли се спавати и имати секс?
Eto vidišKod mene je pre spavanje lepo sama sa sobom![]()
pa i ja se probudim, onda to, i onda opet zadremam na jos pola sataKod mene je pre spavanje lepo sama sa sobom![]()
nista lepse od dremanja pored njegaPa sad ne može se spavati ali moze se dremuckati.
ja uveče posle posla, bilo po kući ili ličnog ili foruma samo kada osetim da mi se spava se prevrnem u krevet i pokrijem. I odmah zaspim.Meni je uveče centralni deo
Ono tuširanje, priprema...
Nema veze koliko sam umorna i koliko je bilo stresa preko dana. To mi je kao neki relaks opuštanje. Ako imam snage i energije onda sam više dominantna a ako sam umorna oda se više prepustim.
Spavam onda kao top. Prosto se ne okrenem.
Kod mene je pre spavanje lepo sama sa sobom![]()
И имати секс?Pa sad ne može se spavati ali moze se dremuckati.
То је то нема шта.pa sada zovi ga kako hoćeš.
ležim na boku dragi po malo umače i ljuljuška....
Edit Da se budim ranije.Ma bezi da se budim ranije zbog par minuta.
ti si mod, možeš da edituješ svoj post?Edit Da se budim ranije.
Jesam. Samo opet napisao zato što sam slučajno sad video posle par dana. Kad neko sad čita da bude vidljivo. Jeste videli ljudi x puta već stari verziju, novi će videti edit.ti si mod, možeš da edituješ svoj post?![]()
Muški polni organ je ujutru najtvrđi.Pogledajte prilog 1404332
Ne znam, ali kazu da jutarnji seks :
1.Poboljšava raspoloženje
2. Poboljšava ljubavni odnos
3. Pomaže da se osećamo prijatno
4. I da budemo puni energije
Da li volite jutarnji seks da ne kazem zornjak i koliko cesto ga upraznjavate ?
Ma da!!!Muški polni organ je ujutru najtvrđi.
Ma da!!!
Zasto????
pricam u svoje ime
- naspavao sam se
- odmoran
- sanjao sam nesto lepo
- i da mi moj drugar skrene paznju sta me ceka u toku dana
(prim.prev. nahebao si krompire danas ... tako nekako)
- krv pocinje da vri
- niko nije stiga da nas nervira tako da je i "cvetko" pun snage
da ne nabrajam dalje ...![]()
A bucinameni jutarnji sex i nije nešto ako nemam dovoljno vremena za igru i zabavuna brzinu ne volim ni kavu da popijem a kamoli sex
![]()
Ovom mom je svako jutro u erekciji
Meni je to fascinantno
On kaze da je to normalno
I mora prvo da piski
Inace ga boli ako navalim odma
Sad ne znam jel to tako kod svih![]()
pitanje je postavljeno, cekamo odgovorA bucina![]()
Od kogapitanje je postavljeno, cekamo odgovor![]()
Jedina opcija, sada, posto dete non stop ide pre podne u skolu.Da li volite jutarnji seks da ne kazem zornjak i koliko cesto ga upraznjavate ?
od tebeOd koga
Pa meni je najlepse kada je ona za to...volim da udovoljimod tebei ostalih deckica na temi
Те ствари никако на брзину.meni jutarnji sex i nije nešto ako nemam dovoljno vremena za igru i zabavuna brzinu ne volim ni kavu da popijem a kamoli sex
![]()