- Poruka
- 108.230
Da li ste primetili da u svim rekalamaa u kojima je Jokic on ili poptuno cuti ili kaze neku kratku recenicu.
Sta mislite zasto je tako?
Ovde cak i ne kaze kako je
Sta mislite zasto je tako?
Ovde cak i ne kaze kako je

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Iskreno zabole me jer i kad je igrao, igrao je sa pola snage.Verovatno si i ti jedan od onih sto su mu zamerili neigranje za reprezentaciju, priznaj![]()
pa to isto kazu i ovi sto mu zameraju sto ne igra za reprezentacijuIskreno zabole me jer i kad je igrao, igrao je sa pola snage.
Tema nije hejterska. Nego sam primetio i zanimljivo jepa to isto kazu i ovi sto mu zameraju sto ne igra za reprezentaciju
Ma on, vojvodjanski akcenat kad ga rastegnu.....A ovde je narator i pitanje da li je i on
Ali na terenu je Ajnstajn, u svom poslu.Jer sem lopte knjigu video nije, tocilo bre i to ono tupo.
Niko to ne spori, ovde je pitanje zašto ne priča više u reklamama.Ali na terenu je Ajnstajn, u svom poslu.
Било би поштено кад би имали барем пола јокићевих симпатија за Ђоковићаnjegov adut je kosarka , ne elokventnost
u reklami je zbog svog sportskog uspeha ne zbog toga sto je dobro odigrao hamleta u pozoristu
isto i za djokovica kazemБило би поштено кад би имали барем пола јокићевих симпатија за Ђоковића
On nešto pokušava i uvek u dobroj nameri..isto i za djokovica kazem
mada se on vise gura u stvari u koje se ne razume, pa se vise vidi da mu tu nije mesto
Ok, mozemo onda, ako to ima neku svrhu, da se skupimo ovde i da svako od nas navede neku njegovu manu i zbog cega nam je iritantan.Ne priča jer su svi svesni da nije talentovan za tu vrstu posla, ima neprijatan glas, verovatno mu je teško da nauči duži tekst.
Kompanijama koje reklamira je važno njegovo lice i ime, njemu su važne pare, svi srećni.
Čovek je posvećen basketu, tu se ne priča puno i budimo realni, običan je, prost čak šta više.
Da mi na sajtu preko kog gledam serije ne iskače reklama za neku kladionicu s njim ne bih ni znala.
Veoma je iritantan dok izgovara te tri reči.
Niti ga mrzim, niti ga volim, samo realno razmišljam.
Nije prvi sportista koji se ne snalazi u tom poslu, preživećemo i njega.