Ја верујем, али твоја претпоставка је базирана на погрешним премисамаNi ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја верујем, али твоја претпоставка је базирана на погрешним премисамаNi ti.
Nema premisa , opste je poznato da oni koji najvise mrze homoseksualce su uglavnom homoseksualci , samo potiskuju to u sebi i dajem glavu da su mnogi i ubedjeni da nisu homosi.Ја верујем, али твоја претпоставка је базирана на погрешним премисама
Non sequiturNema premisa , opste je poznato da oni koji najvise mrze homoseksualce su uglavnom homoseksualci ,
Гедо, ти си мајстор троловања...Чуо сам да има људи у црквеним круговима који који уствари нису хомићи, али су рекли да јесу да би их напасне жене оставиле на миру. Иако тако трпе срамоту и осуду верника. Јуродивци. Свега има.
Ja? Ma kakviГедо, ти си мајстор троловања...![]()
Srećna ti slava domaćine.Знам, Гедо, знам.![]()
Мани нас те мантре хомића која има реално утемељење таман толико као и она о мушким торбицама као неком пе....ском "патенту" значи нигдје везе.Nema premisa , opste je poznato da oni koji najvise mrze homoseksualce su uglavnom homoseksualci , samo potiskuju to u sebi i dajem glavu da su mnogi i ubedjeni da nisu homosi.
Ali nije ni bitno , poenta teme je zasto osudjivati homose a ne pratiti ostale zakone iz starog zaveta.
Хвала, драги Гедо!Srećna ti slava domaćine.