Zasto je homoseksualnost greh ako kuliramo ropstvo, kamenovanje i spaljivanje nevinih devojaka u danasnje vreme i preskacemo te pasuse?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја верујем, али твоја претпоставка је базирана на погрешним премисама
Nema premisa , opste je poznato da oni koji najvise mrze homoseksualce su uglavnom homoseksualci , samo potiskuju to u sebi i dajem glavu da su mnogi i ubedjeni da nisu homosi.
Ali nije ni bitno , poenta teme je zasto osudjivati homose a ne pratiti ostale zakone iz starog zaveta.

Чуо сам да има људи у црквеним круговима који који уствари нису хомићи, али су рекли да јесу да би их напасне жене оставиле на миру. Иако тако трпе срамоту и осуду верника. Јуродивци. Свега има.

Чуо сам да има људи у црквеним круговима који који уствари нису хомићи, али су рекли да јесу да би их напасне жене оставиле на миру. Иако тако трпе срамоту и осуду верника. Јуродивци. Свега има.
Гедо, ти си мајстор троловања... :D

Nema premisa , opste je poznato da oni koji najvise mrze homoseksualce su uglavnom homoseksualci , samo potiskuju to u sebi i dajem glavu da su mnogi i ubedjeni da nisu homosi.
Ali nije ni bitno , poenta teme je zasto osudjivati homose a ne pratiti ostale zakone iz starog zaveta.
Мани нас те мантре хомића која има реално утемељење таман толико као и она о мушким торбицама као неком пе....ском "патенту" значи нигдје везе.
Што се тиче поенте теме, мало ти је уводни пост конфузан, ја га прочитао пар пута и никако да нађем неки смисао у њему, не разумијем питање типа : "Зашто мислите да је хомосексуалност гријех ако већ мислите да треба забранити ропство, каменовање и спаљивање невиних дјевојака"?
Извини, али мени је ово питање лишено сваког смисла, да ли си се погрешно изразио или пишеш на осноу неких погрешних и непотпуних информација што доводи до овог мало чудног контекста?

Хомосексуалности се придаје превише пажње. Декриминализована је. Нико хомосексуалцима не брани да живе свој живот како хоће. Једино што бих апеловао на њих је повећани ризик од преноса озбиљних болестију, тако да би најбоље било да имају сталног партнера и то је то. А ко воли цркву и Бога и жели нешто друго врата су увек отворена.

Back