Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 11.215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Далеко више. Бар два пута. Сваки дан треба да се служи јутрење и вечерња. Народ треба да сваки дан иде у цркву бар на једну од ове две службе. Треба увести читање псалтира, акатиста, служење молебана, организовати молитвене групе, недељни веронаук после свете литургије.Колико треба?
Tvoja vera , ne cnjenica , i druge vrste pokazuju homoseksualni ponasanje , e to je cijenica , znaci da jeste prirodno , zato sto se desava u prirodi , ne verujem da ovan ima izbor da li ce da mu se svidja ovca ili drugi ovan , a ovnovi su poznati po tome da ponekad dva muska ovna bukvalno imaju monogamski homoseksualni odnos da kraja zivotaХомосексуалност је велики грех и прекршај пред Богом! Само они који воле здјелицу (вагину) не чине гад пред Господом!
Није све што се дешава у природи природно. У природи се дешава да неке животиње једу своје младунце. Јел то нормално?Tvoja vera , ne cnjenica , i druge vrste pokazuju homoseksualni ponasanje , e to je cijenica , znaci da jeste prirodno , zato sto se desava u prirodi , ne verujem da ovan ima izbor da li ce da mu se svidja ovca ili drugi ovan , a ovnovi su poznati po tome da ponekad dva muska ovna bukvalno imaju monogamski homoseksualni odnos da kraja zivota
Al ce da najebu kad iadjupred Boga a![]()
To rade i ljudi . To sto se mi ne slazemo sa tim i mislimo da je pogresno ne znaci da nije priordno , ako se desava u prirodji onda je po definiciji priodno.Није све што се дешава у природи природно. У природи се дешава да неке животиње једу своје младунце. Јел то нормално?
Природно је само оно што је по Богу и Цркви!To rade i ljudi . To sto se mi ne slazemo sa tim i mislimo da je pogresno ne znaci da nije priordno , ako se desava u prirodji onda je po definiciji priodno.
Tvoja vera , daleko od cinjenica.Природно је само оно што је по Богу и Цркви!
Јесте чињеница, установљена по Мерилима Творца овог Света!Tvoja vera , daleko od cinjenica.
Zove se vera u Boga, ne cinjenica u Boga , zasto je vera uopste bitna ako je cela stvar cinjenica , isto koliko si ti ubedjen ubedjeni su ljudi koji pripadaju hiljadama drugih vera.Јесте чињеница, установљена по Мерилима Творца овог Света!
Majko mila. Kakvo nasledjivanje. O cemu pricas?Није, зато нећеш чути никог па ни хомосексуалце да говоре о наслеђивању. То је одавно тако али ти то ниси испратио.
Хормони значе да се не наслеђује ? Шта значи хормони, избор или наслеђивање ?Majko mila. Kakvo nasledjivanje. O cemu pricas?
Rekoh hormoni su u pianju. Mrzi me sad da trazim.
Чињеница је да Бог постоји.Zove se vera u Boga, ne cinjenica u Boga , zasto je vera uopste bitna ako je cela stvar cinjenica , isto koliko si ti ubedjen ubedjeni su ljudi koji pripadaju hiljadama drugih vera.
Al nema veze , veruj da je ciinjenica![]()
Nama (narocito bazicnim instiktima) upravljaju hormoni.Шта значи хормони, избор или наслеђивање ?
Nego šta je, porobudiš se jednog dana i kažeš "od danas sam gej".Нико, апсолутно нико не верује да је то урођено.
Vera , suprotno od cinjenice.Чињеница је да Бог постоји.
Промениш мишљење. Па кажеш : Од данас више нисам хомосексуалац.Nego šta je, porobudiš se jednog dana i kažeš "od danas sam gej".
Realno , pa onda dan posle izaberes da budes sadista , pa onda mazohista , pa onda mnogo dobar covek pun savesti , pa onda psihopata , i tako u krug , jer ipak je dosadno ovako kad je stalno isto , samo puknemo prstima i budemo sta god hocemo.Промениш мишљење. Па кажеш : Од данас више нисам хомосексуалац.
Што ти имаш проблем што има бивших хомосексуалаца ?Realno , pa onda dan posle izaberes da budes sadista , pa onda mazohista , pa onda mnogo dobar covek pun savesti , pa onda psihopata , i tako u krug , jer ipak je dosadno ovako kad je stalno isto , samo puknemo prstima i budemo sta god hocemo.
Ne pogadja me , dok god oni sebe ubede da mogu da menjaju seksualnu orijentaciju ja nemam problmШто ти имаш проблем што има бивших хомосексуалаца ?
Што те то тако погађа ?
Погађа те и то много.Ne pogadja me , dok god oni sebe ubede da mogu da menjaju seksualnu orijentaciju ja nemam problm
Samo me zanima kako mozemo samo to da promenimo , a ne mozemo da budemo mazohista danas a sutra opet normalan covek , bas cudno.
Cak i da je moguce za neke sigurno nije moguce za sve , ja znam da ja ne mogu da budem homoseksualac , koliko god se trudio , jednostavno nisam nastelovan tako , isto vazi i za njih , ali ono sta ljudi mogu da rade je da lazu sebe , pogotovo pod pretnjom pakla.Погађа те и то много.
Ево видео па сам закључи
Budalaštine.Svi spominju kako je homoseksualnost greh zato sto tako pise u starom zavetu ( iako Isus nije spominjao tu temu ) dok se svi slazemo da robovlasnistvo , kamenovanje devojaka koje nisu nevine prve bracne noci , spaljivanje vestica itd. treba da bude zabranjeno ? Kako pravite razliku ?
Не можеш никако то да знаш.Cak i da je moguce za neke sigurno nije moguce za sve