Zasto je homoseksualnost greh ako kuliramo ropstvo, kamenovanje i spaljivanje nevinih devojaka u danasnje vreme i preskacemo te pasuse?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslanica Korinćanima prva sv. apostola Pavla, glava 6:Pogledajte prilog 1640373
„Тешко вама, књижевници и фарисеји, лицемери, што постајете налик окреченим гробовима који споља изгледају лепо, а унутра су пуни мртвих костију и разне нечистоте; тако и ви по спољашњости изгледате праведни, а у себи сте пуни лицемерја и безакоња.“

Kako si ograničen, da ne kažem neku težu reč, kako može biti izbor, to je urođeno, da li ti možeš da izabereš svojom voljom da postaneš preko noći gej?

Presmešno šta ljudi govore i kakve su neznalice.
Нико, апсолутно нико не верује да је то урођено.
Pokojni isus je lecio i pomagao pedere prema novom zavetu
Неко ти је хаковао профил.

Ma neeeeeeeee,supermen je umro,pitaj rezisera Jake Castorena ako mi ne verujes...
Isus je nas Gospod koji je na nebu oduvek bio i zauvek bice ziv i ujedno bio,jeste i zauvek bice PRVI I POSLEDNJI !!!
isusu je mesto na zemlji da pomaže gladnim, bolesnim, soromašnima... ko što je radio drug Tito
a ne da sedi na nebu sa tatom i pljucka odozgo na nas

Svi spominju kako je homoseksualnost greh zato sto tako pise u starom zavetu ( iako Isus nije spominjao tu temu ) dok se svi slazemo da robovlasnistvo , kamenovanje devojaka koje nisu nevine prve bracne noci , spaljivanje vestica itd. treba da bude zabranjeno ? Kako pravite razliku ?
Пратиш шесту и десету заповест и добијеш одговор на питање.

Зато што религиозни фанатици чак и воле робовласништво, каменовања, спаљивања, јер то су "дивне" приче из Библије које су пуне пожртвованости, ауторитарности ("да се зна ред"), јунаштва.. Прави се атмосфера беде да би се уживало у дивним причама пуним јунаштва и пожртвованости, по принципу хајде да правимо беду да бисмо могли да докажемо какви смо Хришћани.

Пратиш шесту и десету заповест и добијеш одговор на питање.
Sesta i deseta zapovest samo pokazuju kontradiktornost Biblije , opet ponavljam to je jedan od razloga sto postoji na hiljade vrste Hriscanstva , Bog nije bio bas precizan u svojim zeljama.

Није доказано да је урођено.
A sta je onda ?
Najverovatnije je mesavina genetike i okruzenja , ali definitivno nije izbor , ja od pre nego sto sam cuo za homoseksualce sam se lozio na devojke u osnovnoj skoli , isto tako sam pricao sa gejevima koji isto govore , samo sto su se oni lozili na drugare od osnovne.
Plus homoseksualnost se vidi kod mnogih drugih vrsta , ne samo kod ljudi .

A sta je onda ?
Najverovatnije je mesavina genetike i okruzenja , ali definitivno nije izbor , ja od pre nego sto sam cuo za homoseksualce sam se lozio na devojke u osnovnoj skoli , isto tako sam pricao sa gejevima koji isto govore , samo sto su se oni lozili na drugare od osnovne.
Plus homoseksualnost se vidi kod mnogih drugih vrsta , ne samo kod ljudi .
Хомосексуалност је велики грех и прекршај пред Богом! Само они који воле здјелицу (вагину) не чине гад пред Господом!

Хомосексуалност је велики грех и прекршај пред Богом! Само они који воле здјелицу (вагину) не чине гад пред Господом!
Попови су исто криви што не објашњавају народу о чему се ради и не истерују демоне. За такав проблем је неопходно често причешћивање, некада и свакодневно.

Попови су исто криви што не објашњавају народу о чему се ради и не истерују демоне. За такав проблем је неопходно често причешћивање, некада и свакодневно.
Објашњавају итекако! Али их глобалистичка агенда стално напада!

То су тешке ленчине. Већина СПЦ попова је тешки подбачај.
Није тачно. Наш поп је прави народни поп и увек је спреман да седне, попије коју ракијицу или пиво и објасни народу све проблеме и дилеме које га муче.

Није тачно. Наш поп је прави народни поп и увек је спреман да седне, попије коју ракијицу или пиво и објасни народу све проблеме и дилеме које га муче.
Колико често служи литургију!

Back