Onda odgovori zasto.Цела теза је бесмислена. Јер аутор теме заборавља да ми следимо и Нови, а не само Стари Завет.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda odgovori zasto.Цела теза је бесмислена. Јер аутор теме заборавља да ми следимо и Нови, а не само Стари Завет.
Ako ti kazes...Nasa gresna volja je kriva za pristanak kad god gresimo mislima, recima ili delima. Kao rezultat te prirode, mi uxivamo u svojim gresima i branimo ih. Ova univerzalna tendencija je ocigledna u nastojanjima aktivista za prava homoseksualaca da opravdaju svoju homoseksualnost i da negiraju da ista nije u redu s njom.
Наведене су и научне чињенице и подаци.To nisu argumenti vec verski zasnovan bullshi.... Navedi mi jedan objektivno medicinski razlog zasto homo treba da bude uvrsteno u bolest.
Pitam te ponovo. Kakve hopmoseksualnost ima veze sa bolescu?Наведене су и научне чињенице и подаци.
Zasto i kako odlucujes da postujes neke delove Svetog pisma, a neke ne?Шта зашто?
Зато што је девијација природе, слично као и педофилија.Pitam te ponovo. Kakve hopmoseksualnost ima veze sa bolescu?
pitam te jel to prirodno stanje čoveka ili nije da imaš viši količnik iq od 300, za da vinčija kažu da je imao 260. šta ti je tu smešno sam si potegao taj primerOvo vec postaje smesno
Према Христу и Оцима. Стари Завет није само Откровењски и Духовни, већ и историјски спис. Описи ропства и поступања према робовима су описи онога друштва и самим тим законодавство онога времена.Zasto i kako odlucujes da postujes neke delove Svetog pisma, a neke ne?
Da li se ti salis ili si ozbiljan? Da uzmemo da lecimo ljude sa visokim IQ?pitam te jel to prirodno stanje čoveka ili nije da imaš viši količnik iq od 300, za da vinčija kažu da je imao 260. šta ti je tu smešno sam si potegao taj primer
Homoseksualnost nema veze sa pedofilijom. Najgluplji argumet koji si mogao da povuces je poredjenje sa pedofilijom. Onda je i heteroseksualnost slicna kao pedofilija.Зато што је девијација природе, слично као и педофилија.
piše u bibliji kad je višnji delio baštinu jakov pripade jahvi. jahva ga nazva izrael i od tada je on bog svim jevrejima.Где пише у Библији да су Аврам и његови потомци Богу ,,додељени", а не да их је Он изабрао.
То излази из вашег аргумента ,,тога има у природи", да је педерастија ,,нормална".Homoseksualnost nema veze sa pedofilijom. Najgluplji argumet koji si mogao da povuces je poredjenje sa pedofilijom. Onda je i heteroseksualnost slicna kao pedofilija.
ko to kaže, ne znam šta učitavaš. odgovori mi na pitanje da li je toliki intelekt prirodno stanje čovekaDa li se ti salis ili si ozbiljan? Da uzmemo da lecimo ljude sa visokim IQ?
i nekrofili i zoofiliТо излази из вашег аргумента ,,тога има у природи", да је педерастија ,,нормална".
Исто могу рећи и педофили. И то има у природи и тврде да им је то урођени нагон.
Jbg druze...stvarno ne vredi vise...ko to kaže, ne znam šta učitavaš. odgovori mi na pitanje da li je toliki intelekt prirodno stanje čoveka
Бог Аврамов је Бог Јаковљев. Јаков је Аврамов потомак и Јахве се стално представа као Бог Аврамов, Исаков и Јаковљев.piše u bibliji kad je višnji delio baštinu jakov pripade jahvi. jahva ga nazva izrael i od tada je on bog svim jevrejima.
kasnije mojsiju daje zapovest da je on bog njegov jer ga izveo iz egipta i da slučajno nema drugog boga tj da se ne okrene drugom anunakiju kao što su dok je on ćakulao sa jhvh jevreji pravili od zlata kip drugom anunakiju
Апсолутно.i nekrofili i zoofili
lgbt naracija
I heteroseksualnost je urodjen nagon. Mora da je nenormalna. Koji supak/debil od coveka moze da poredi odnos dva bica koja ni sa cime ne ugrozavaju ni sebe ni druge sa patoloskom potrebom da naudis detetu?То излази из вашег аргумента ,,тога има у природи", да је педерастија ,,нормална".
Исто могу рећи и педофили. И то има у природи и тврде да им је то урођени нагон.
znaš odgovor ali bi ti bio na štetu pa ga izbegavašJbg druze...stvarno ne vredi vise...
Хетеросексулност је природна и Богом благословена, урођена и природна!I heteroseksualnost je urodjen nagon. Mora da je nenormalna. Koji supak/debil od coveka moze da poredi odnos dva bica koja ni sa cime ne ugrozavaju ni sebe ni druge sa patoloskom potrebom da naudis detetu?
Ma brte ne mogu da verujem da postavljas takva pitanja. Nedostojno mi da odgovaram na to. Evo @dulesrbenda mozda moze da ti odgovori. Dule, da li su ljudi sa visokim IQ nenormalni i neprirodni?znaš odgovor ali bi ti bio na štetu pa ga izbegavaš
i u pravu si ne vredi![]()
Ako ti kazes ta evo samo sto nisam poverovao.Хетеросексулност је природна и Богом благословена, урођена и природна!
Ово друго су природне девијације.
što se kaže slobodna interpretacija , sem osije niko u sz ne spominje da su to neki izmišljeni lažni bogovi.Бог Аврамов је Бог Јаковљев. Јаков је Аврамов потомак и Јахве се стално представа као Бог Аврамов, Исаков и Јаковљев.
Дакле, Јаковљеву лозу је Он изабрао још много пре него што се сам Јаков родио.
Иначе, Јаковљев Бог је тај Вишњи, Творац Једини.
Кад се говори о другим ,,боговима" мисли се на идоле, библијски писац их тако именује јер су их околни народи сматрали ,боговима", али они то нису.
priroda je jasna e sad ti možeš da manipulišeš po svom ćefu.Ma brte ne mogu da verujem da postavljas takva pitanja. Nedostojno mi da odgovaram na to. Evo @dulesrbenda mozda moze da ti odgovori. Dule, da li su ljudi sa visokim IQ nenormalni i neprirodni?