Zasto je Hitler morao da prepravlja Majn Kampf drugo izdanje? Ko stoji iza ovoga?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
29.380
Adolf Hitler posle neuspelog puca u Minhenu u Bavrskoj, zavrsio je u zatvoru. To vreme je iskoristio da napise knjigu Majn Kampf ( Moja Borba ) , nije on pisao nego je diktirao Rudolfu Hesu, njegova desna ruka.
1961988-gf.jpg

Knjiga o njegovom pogledu na svet i njegovim planovima. Knjiga je pocela da se prodaje dobro tek kada je Hitler dosao na vlast, a to je bilo drugo izdanje.
Prvo zdanje je bilo cenzurisano, neki delovi su izbaceni. U tom prvom izdanju Hitler priznaje da su Nemci 70 % etnicki Srbi, medjutim u druogm izdanju pasus gde je ova recenica je izbacen.

zzzzzzzzzzzzzz.jpg

Kako to da je Hitler koji je bio principijelan po svaku cenu, menja delove svoje knjige ? Zasto je moralo biti izbaceno da su 70% Nemaca etnicki Srbi ? Zasto je ptvo izdanje Hitlerove knjige Moja Borba sklanjana, a potom i unistavana. Sta je pisalo, i kome je to smetalo ?
:think:
Dr. Jovan Deretic je u svojoj biblioteci ima jedno od retkih prva izdanja Moje Borbe od Hitlera.

télécharger.jpg

Jovan Deretić: Nemci su bar 70% etnički Srbi, to je i Hitler priznao u Majn Kampfu!​

Adolf Hitler posle neuspelog puca u Minhenu u Bavrskoj, zavrsio je u zatvoru. To vreme je iskoristio da napise knjigu Majn Kampf ( Moja Borba ) , nije on pisao nego je diktirao Rudolfu Hesu, njegova desna ruka.
Pogledajte prilog 1338642
Knjiga o njegovom pogledu na svet i njegovim planovima. Knjiga je pocela da se prodaje dobro tek kada je Hitler dosao na vlast, a to je bilo drugo izdanje.
Prvo zdanje je bilo cenzurisano, neki delovi su izbaceni. U tom prvom izdanju Hitler priznaje da su Nemci 70 % etnicki Srbi, medjutim u druogm izdanju pasus gde je ova recenica je izbacen.

Pogledajte prilog 1338644
Kako to da je Hitler koji je bio principijelan po svaku cenu, menja delove svoje knjige ? Zasto je moralo biti izbaceno da su 70% Nemaca etnicki Srbi ? Zasto je ptvo izdanje Hitlerove knjige Moja Borba sklanjana, a potom i unistavana. Sta je pisalo, i kome je to smetalo ?
Dr. Jovan Deretic je u svojoj biblioteci ima jedno od retkih prva izdanja Moje Borbe od Hitlera.

Pogledajte prilog 1338643

Jovan Deretić: Nemci su bar 70% etnički Srbi, to je i Hitler priznao u Majn Kampfu!​

Nigde nije prepravljao Majn Kamf. Kladim se da ga nisi ni čitao.
Ja jesam i mogu ti reći da se sa dosta stvari slažem.

Malo žešća glupost. Germani su naseljavali zapadnu Europu još dok su Slaveni ganjali koze po Kavkazu. Istini za volju, kad smo se selili s Kavkaza, malo smo zabasrljali i u njihovo dvorište. Pa je tako npr. Berlin slavensko ime, stara slavenska riječ za medvjeda, kod nas ostala sačuvana u izrazu berlav.
Lol,još jedan rvat koji se divi primitivnim germanskim varvarima

Nigde nije prepravljao Majn Kamf. Kladim se da ga nisi ni čitao.
Ja jesam i mogu ti reći da se sa dosta stvari slažem.
U cega bi se ti kladio Jarane ? U kilu bureka ?
Slazes se sa dosta stvari iz Majn Kampf ?
"Тиме што се браним од Јеврејина, борим се за дело Господа.
45. страна

http://der-fuehrer.org/Mein Kampf-Serbisch.pdf
:eek:

У књизи коју ја имам постоји део реченице који гласи "...уосталом у нама има превише Словенске крви". Дакле, нема никаквих процената. Комисија његове партије за "расну чистоту" је по том критеријуму рангирала народе у Европи, и у књизи пише да су ставили на првом месту Германе, а на другом Нордијце и Динарце.

Ја сам се зачудио како је он могао тада да зна да су Словени пре Германа населили Европу, али да су Германи као ратнички народ поробили и асмилирали један део Словена. Такође ме је чудило како су повезали Нордијце и Динарце, када смо тек скоро сазнали да су и једни и други носиоци И хапло групе.

U cega bi se ti kladio Jarane ? U kilu bureka ?
Slazes se sa dosta stvari iz Majn Kampf ?
"Тиме што се браним од Јеврејина, борим се за дело Господа.
45. страна

http://der-fuehrer.org/Mein Kampf-Serbisch.pdf
:eek:
Hitler je morao da napravi spoj između hrišćanstva i Nacional Socijalizma kako bi pridobio nemački narod koji je hrišćanski orijentisan. Morao je da napravi takav neprirodan kompromis. Nisam ja ni rekao da se slažem sa svime što piše u Majn Kamfu.

Malo žešća glupost. Germani su naseljavali zapadnu Europu još dok su Slaveni ganjali koze po Kavkazu. Istini za volju, kad smo se selili s Kavkaza, malo smo zabasrljali i u njihovo dvorište. Pa je tako npr. Berlin slavensko ime, stara slavenska riječ za medvjeda, kod nas ostala sačuvana u izrazu berlav.
Lupanje, niti su Sloveni sa Kavkaza, niti su Germani živeli u zapadnoj Evropi pre velike seobe naroda, niti ima bilo čega posebnog u zapadnoj Evropi - u ta vremena su Sumer i Egipat bili bogatiji nego svi ostali skupa.

Lupanje, niti su Sloveni sa Kavkaza, niti su Germani živeli u zapadnoj Evropi pre velike seobe naroda, niti ima bilo čega posebnog u zapadnoj Evropi - u ta vremena su Sumer i Egipat bili bogatiji nego svi ostali skupa.
I Germani i Sloveni potiču sa Balkana.Jedni su naselili sever evrope, a drugi su otišli na istok evrope.

Pogledajte prilog 1338642

Pogledajte prilog 1338644

Pogledajte prilog 1338643

Није баш 70% ал велики број има лужичкосрпско порекло

images (6).jpeg
3x12j0s19j681.jpg

Zasto je moralo biti izbaceno da su 70% Nemaca etnicki Srbi ? Zasto je ptvo izdanje Hitlerove knjige Moja Borba sklanjana, a potom i unistavana. Sta je pisalo, i kome je to smetalo ?
I iiidemo, cirkus Kolorado ne sme da stane... :cool: Toliko toga se jos mora reci, preneti iz pera zlatoustog Deretica.. :lol:
To je taj cika, izmislio sve misterije sveta, da bih ih potom sve razotkrio. Zabave ne nedostaje...:kafa::dosadno:
Ide lokdaun za hitlerioidne skaske. :banovati: :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back