Zasto je gerantofilija,nekrofilija protivprirodan blud a...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa zato jer pederski lobi (tj, neki veci faktori) moraju sebe opravdati, pa to propagiraju jos i kao prednost: "****** su inteligentniji samim tim, sto su svesni te svoje osobine" - verovatno si cuo negde nesto, ovakav ili slican komentar (i sta mislis ko bi to rekao?).

I naravno, to je njihovo opredeljenje (kao da te priroda pita hoces li da si invalid, nakaza... ili...), kao kada se opredeljujes u srednjoj skoli, sta ce ti biti zivotno zanimanje.

Tuzni_patak:
Zasto je gerantofilija,nekrofilija protivprirodan blud a homoseksualizam nije?

Mislim da je to zato što nema pristanka sa druge strane.
Homoseksualni odnosi u kojima obe strane uživaju su ok i ljudi sa takvim opredeljenjem imaju prava na njih kao što i mi imamo prava na heteroseksualne.
Protivprirodni blud je i heteroseksualno silovanje i mislim da je to sasvim jasno.
Interesuje me zašto si postavio ovo pitanje pošto sam sasvim sigurna da znaš odgovor na njega.
Pozdrav i neozbiljni cmokić od tete apotekarke :wink:

srebro:
Pederski lobi?? Nije tebi lako... :shock:
Homoseksualizam je DOBROVOLJNI odnos izmedju dva zrela ljudska bića,a nekrofilija je iživljavanje nad nepokretnim telom i složićeš se-nimalo dobrovoljna.
E sad,ako ne razumeš razliku izmedju te dve stvari,trebalo bi ozbiljno da se zabrineš...

NE, ne razumem. Znaci, samo ako je dobrovoljan odnos sa nekim, tada je normalan. Zato se neki pr.caju i sa kerovima, kerusama, ovcama... jer je dobrovoljan i normalan!

Dvesta puta razmisli o sustini pitanja koje je postavljeno.

srebro:
Pederski lobi?? Nije tebi lako... :shock:
Homoseksualizam je DOBROVOLJNI odnos izmedju dva zrela ljudska bića,a nekrofilija je iživljavanje nad nepokretnim telom i složićeš se-nimalo dobrovoljna.
E sad,ako ne razumeš razliku izmedju te dve stvari,trebalo bi ozbiljno da se zabrineš...

Zato sto jos nismo toliko bolesni ali za neku deceniju bice to sasvim normalno
pa vi sad vidite koliko se lepo razvijamo... :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back