Obicandosadanlik
Aktivan član
- Poruka
- 1.339
Realno jesu, ali u njihovu odbranu Mladić i Karadžić su ratovali protiv ljudi koji jedino ratne zločine i silu razumeju.Zato što jesu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno jesu, ali u njihovu odbranu Mladić i Karadžić su ratovali protiv ljudi koji jedino ratne zločine i silu razumeju.Zato što jesu.
mozda taj dodik i ovaj dodik nisu dva ista dodika?Dodik je rekao da je u Srebrenici bio genocid
Mislim da je to mnogo značajnija izjava
Čovek koji je više od 20 godina na čelu Republike Srpske i svih Srba iz RS a je izjavio:
I onda se Srbi jbt ljute na Muslimane kada ovo kažu a sam Dodik je to govorio
Pa da l ste jbno normalni???
Застранио човек, свакоме се може десити. На крају, он је политичар, а политичарима је посао да лажу и народ праве будалама. Што више и боље лажу, то значи да су способнији и да их још више треба гласати. Ко нас клео, није дангубио.Dodik je rekao da je u Srebrenici bio genocid
Mislim da je to mnogo značajnija izjava
Čovek koji je više od 20 godina na čelu Republike Srpske i svih Srba iz RS a je izjavio:
I onda se Srbi jbt ljute na Muslimane kada ovo kažu a sam Dodik je to govorio
Pa da l ste jbno normalni???
Dodik ima veliku podršku Srba u RS uЗастранио човек, свакоме се може десити. На крају, он је политичар, а политичарима је посао да лажу и народ праве будалама. Што више и боље лажу, то значи да су способнији и да их још више треба гласати. Ко нас клео, није дангубио.
Govorio je ono što bi ti želeo da se govori, a opet si se navrzo na njega. Ko je tu lud i glup?Dodik ima veliku podršku Srba u RS u
Dodik je za Srbe u RS u govorio da su počinili Genocid
Ko je tu lud i glup? Srbi iz RS a ili Dodik?
a sto je lagao molicu lepo na stetu svog naroda serbskog kome jos nisu zarasle rane od rata?Застранио човек, свакоме се може десити. На крају, он је политичар, а политичарима је посао да лажу и народ праве будалама. Што више и боље лажу, то значи да су способнији и да их још више треба гласати. Ко нас клео, није дангубио.

imas fascinantno povezivanje cinjenica nad kojim bi se svaki psiholog duboko zamislioGovorio je ono što bi ti želeo da se govori, a opet si se navrzo na njega. Ko je tu lud i glup?

A što neki lažu da ih ne zanima RS, da žele da se odmore od nje, a onda zabadaju nos u svaki detalj koji se tiče RS?a sto je lagao molicu lepo na stetu svog naroda serbskog kome jos nisu zarasle rane od rata?
da je lagao i rekao napr. muslimani imaju raketu za saturn, ili sarajevo sa bas carsijom je oduvek bilo srpsko, ili svi znamo da ce se srpska pripojiti srbiji i da je seselj bio vidovit kada je crtao granice do karlobaga....to bi se razumelo kao sto vidimo dandanas da je to lupetanje za ludnicu....ali ovo...kao da je javno svoju zenu prozvao na tv da ga ja sa nekim prevarila...to niko normalan ne radi, a jos manje normalan se posle izvinjava i kaze ma zaebavao sam se![]()
Kreveljenje, najbolji dokaz da sam dobro rekao, i da ti na to nemaš odgovor.imas fascinantno povezivanje cinjenica nad kojim bi se svaki psiholog duboko zamislio![]()

argumenti kvalifikacija su ti uvek bila jaca stranaKreveljenje, najbolji dokaz da sam dobro rekao, i da ti na to nemaš odgovor.![]()

mene taj tvoj zrikavi dodik moze samo da poljubi filmski u dupeA što neki lažu da ih ne zanima RS, da žele da se odmore od nje, a onda zabadaju nos u svaki detalj koji se tiče RS?
Valjda to što su neprijatelji srpskog naroda sada protiv Dodika, govori da je on dobar za RS.
Kćerka, Salko, pop, ti... svakako niste prijatelji srpskog naroda ni RS, a žalite se na Dodika. Očigledno je onda da vam nešto gadno radi. A kada VAMA nešto gadno radi, oprostićemo mu ranije izjave, tim pre što ih se i sam odrekao.

Pa mrziš RS -to znači da bi trebalo da voliš onog ko je kvisling na njenu štetu. Međutim ti mrziš i kvislinga na njenu štetu - št se nikako ne uklapa.argumenti kvalifikacija su ti uvek bila jaca strana
ljigavca i najveceg kvislinga dodika mogu podrzavati samo kompletni idioti ili neki koji sa srpstvom imaju veze kao muslimani sa saturnom.

pre ce biti da ti mrzis ono sto u sebi vidis na meni.Pa mrziš RS -to znači da bi trebalo da voliš onog ko je kvisling na njenu štetu. Međutim ti mrziš i kvislinga na njenu štetu - št se nikako ne uklapa.![]()
Vidim, izgubila se volja za daljom diskusijom. Pop je pre tebe shvatio da lupeta, pa je još i pre prestao .mene taj tvoj zrikavi dodik moze samo da poljubi filmski u dupe
zreo covek ne menja stav nikada, menja ga jedino kada ima korist ili ako je necim ucenjen.
tacka.

Dalje bežanje od diskusije. Sad bi o meni, je l tako?pre ce biti da ti mrzis ono sto u sebi vidis na meni.

brt ne bih toliko vređao Dodikaargumenti kvalifikacija su ti uvek bila jaca strana
ljigavca i najveceg kvislinga dodika mogu podrzavati samo kompletni idioti ili neki koji sa srpstvom imaju veze kao muslimani sa saturnom.
Pa što ga onda napadate Pop i ti? - i vas dvojica želite Mladića i Karadžića na robiji....dodik je direktno tom izjavom mladica i radovana poslao na robiju.
tacka.

jok i nijebrt ne bih toliko vređao Dodika
za razliku od Vučića koji je potpisao izdaju Kosova, predao im sve institucije, Dodik još uvek nije potpisao izdaju RS a..
na stranu kriminal itd ali nije izdajnik
najveća greška mu je ta što je prvo udario na Noleta tj Đokoviće a onda podržao Vučića i od tada ga narod u Srbiji prezire.. bio na nekoj utakmici reprezentacije u Areni, izviždan i popljuvan od svih..
ranije mu se to nije dešavalo

opet si omasio..ja zelim dodika na robiji.Pa što ga onda napadate Pop i ti? - i vas dvojica želite Mladića i Karadžića na robiji....![]()
a jbm li ga.. RS opstaje nekako za razliku od Srbije koju je Vučić rasprodao, Kosovo predao..možda grešim, nisam tamojok i nije
aj u rucak da ce on pre zbrisati iz srpske kao pre rata sto je zbrisao, nego av iz srbije?
politicar kome malo dete na ulici kaze da je lopov...e za to trebas da bas imas ruke u medu a da to svako vidi.
Ovde je trebalo da se izjasniš da li želiš Mladića i Karadžića na robiji. Je l to možeš?opet si omasio..ja zelim dodika na robiji.
dozivotnoj.