E
enigma
Gost
Sta mislite,sta je u pitanju?KO je kriv za to i zasto tako mislite?
enigma:Sta mislite,sta je u pitanju?KO je kriv za to i zasto tako mislite?
lulu:Caos svima, ja sam prvi put ovde i prvi mi je put da "delim" savete!Ali ajde da podelim moje misljenje sa vama!
Kao prvo muskarci su mnogo izbirljivi sto se tice devojakaostoje oni koji bi samo da povale nesto i oni koji bi zeleli ozbiljnu vezu!E ti koji zele ozbiljnu vezu traze devojku koja je savrsena koja mora da izgleda kao Seron Stoun (po srpski),da bude sexy kao Andjelina , izazovna kao Deni Mur....
Ali ne shvataju da ako nema i malo mozga u glavi nece opstati!Naravno da je bitan izgled, ali oni bi zajedno mogli da porade na toj temi (da smrsaju zajednoops: ).Pa ozbiljno sto da ne!Ustvari oni se najvise plase reakcije svojih drugova!Nemojte da se osvrcete na njihove provokacije!
Zato momci nadjite neku slatku ,pametnicu malo podgojenu i ludo je zavolite i videcete rezultat posle mesec ,dva!I sto je najgore, vasi takozvani drugari ce vam zavideti! STA MOZETE DA IZGUBITE?
Sta mislite,sta je u pitanju?KO je kriv za to i zasto tako mislite?
Normalna devojka ide na piće s prijateljima, je li tako, NewSame?![]()
Stvar ukusa..normalna..da je nasmejana..iskrena..sto znaci da se ne folira i pliva u mutnom...licno mogu pomenute 'lose' osobine brzo provaliti i ne nastavljam dalje..
Raspištoljila SI SE u nekim definicijama, pa reko' da i sam pritvrdim gradivo...verovatno, ali mozda nisam kompetentna da prosudjujem![]()