- Poruka
- 48.930
Ne pamtim tačno gde piše u Bibliji, ali znam da negde piše da treba da se radujemo i pevamo kada neko umre a da treba da plačemo kada se neko rodi.
Zašto je tako?
Zašto je tako?
Mislim da znam odgovor, ali pustiću da se tema razvije, zanima me šta drugi misle.Ne pamtim tačno gde piše u Bibliji, ali znam da negde piše da treba da se radujemo i pevamo kada neko umre a da treba da plačemo kada se neko rodi.
Zašto je tako?
Koliko je propatio? Koliko se dugo mučio na krstu pre nego je izdahnuo?Jedini parametar koji držim ispred sebe je Isus Hrist, Bog, Sin Božiji, a koliko je propatio?
Ne pise sigurno u Bibliji.Ne pamtim tačno gde piše u Bibliji, ali znam da negde piše da treba da se radujemo i pevamo kada neko umre a da treba da plačemo kada se neko rodi.
Zašto je tako?
Mislim da je mnogo više od toga.Koliko je propatio? Koliko se dugo mučio na krstu pre nego je izdahnuo?
Kad je bio.bozic trebali smo da placemo haha.Значи на даћи да одвалимо Лукаса
postoji teorija da je nije izdaja nego dogovor.. Izdaja je došla od bliskog čoveka;
piše, piše... nemam vremena da tražim, ali nešto kao "ne plačite nego se radujte i pevajte..." Mislim da je Stari Zavet u pitanjuNe pise sigurno u Bibliji.
А Марија како дође гдје бјеше Исус, и видје га, паде на ноге његове говорећи му: Господе! да си ти био овдје, не би умро мој брат.
33. Онда Исус кад је видје гдје плаче, и гдје плачу Јудејци који дођоше с њом, згрози се у духу, и сам постаде жалостан.
34. И рече: гдје сте га метнули? Рекоше му: Господе! хајде да видиш.
35. Ударише сузе Исусу.
Mora da je u nekom kontekstu gde neko ide na nebo u Raj, pa da se raduju.piše, piše... nemam vremena da tražim, ali nešto kao "ne plačite nego se radujte i pevajte..." Mislim da je Stari Zavet u pitanju
Bog nije silio nikog ni na šta.postoji teorija da je nije izdaja nego dogovor
pa kolega moraćeš naći stih u bibliji da bi se raspravljalo o tom stihu. u protivnom tema nema veze sa biblijom.piše, piše... nemam vremena da tražim, ali nešto kao "ne plačite nego se radujte i pevajte..." Mislim da je Stari Zavet u pitanju
To možda od pojave Isusa. Pre toga je "drugačije pričao"Bog nije silio nikog ni na šta.
Drugačiji je i narod bio.To možda od pojave Isusa. Pre toga je "drugačije pričao"
Možda Romi bolje poznaju Bibliju nego mi.pa kolega moraćeš naći stih u bibliji da bi se raspravljalo o tom stihu. u protivnom tema nema veze sa biblijom.
slušao sam priču da kad se rodiš ti plačeš dok su drugi radosni a kad otegneš papke svi tuguju dok se ti raduješ.
čini mi se da je patrijarh pavle nešto slično rekao.Možda Romi bolje poznaju Bibliju nego mi.![]()
Čekamo Monu ili Glasnika da nas prosvetle. Ko nam kriv što nismočini mi se da je patrijarh pavle nešto slično rekao.
a da je to u bibliji, ja ne znam
Pa zato sto mnogi dokazi-svedocenja govore da je onima koji umiru navodno super... odnosno idu u zagrobni zivot sa velikim entuzijazmom... a ko se rodi ne zna sta ga ceka...Ne pamtim tačno gde piše u Bibliji, ali znam da negde piše da treba da se radujemo i pevamo kada neko umre a da treba da plačemo kada se neko rodi.
Zašto je tako?
ima biblijska tražilica, pa nek se potrudi kolegaČekamo Monu ili Glasnika da nas prosvetle. Ko nam kriv što nismo
na vreme naučavali.![]()
što nas dovodi do pitanja "A kako se to sve odnosi na nas koji smo živeli i živimo preko sedam mora i gora od mesta dešavanja u bibliji"?Drugačiji je i narod bio.
Mislim da je uvek sve uslovljeno onime što se ima na tacni. Dakle... pitanje je šta je na tacni?
probao sam na brzaka ali ne nadjoh.ima biblijska tražilica, pa nek se potrudi kolega![]()
a ja tražim na yt, skoro sam siguran da je p. pavle to rekao tj nešto slično al ne mogu da nađemprobao sam na brzaka ali ne nadjoh.
sećam se da sam pre jedno 15 godina kada mi je biblija bila sveža, citirao nekome na nečijoj sahrani i pitao zašto da plačemo. Doduše, popovi su pevali. Čak su mislim i pomenuli u toku opela da treba da se radujemo što će pokojnik da se sastane sa tvorcem.a ja tražim na yt, skoro sam siguran da je p. pavle to rekao tj nešto slično al ne mogu da nađem