MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.

A koliko godina u prosjeku ima djevojka, koja bi se tako "provela", zbog sexa za jednu noc...?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
Iz kojeg si ti sela, majke ti ?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
Iz kojeg smo i svi mi,sa Balkana...Milojko Vasic:Iz kojeg si ti sela, majke ti ?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
kety:Zato sto devojkama u sustini nije u glavi kad vide frajera ,prva pomisao kako da ga strpa u krevet! Zato sto devojke tu NE DONOSE ODLUKU vec prate svoja osecanja i instinkt, i ne rade to da bi se drugaricama sutra hvalile kako su *resnule dobrog frajera proslu noc! I zato sto ce devojku odmah proglasiti lakom ako ume da zadovolji svoje sexualne prohteve... Na te se stvari uvek gledalo tako....
Ali polako, ima vremena....
anakin:HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
mozda im je tesko da se odluce da spavaju sa tobom!

ti samo nisi normalan 8)sada_vec_ozbiljan_momak:kako li cu ja da prodjem kada budem napisao da sam sa svakom devojkom spavao prvo vece, nekoliko sati po upoznavanju, sta li sam ja onda za prisutne?
!I ja se isto pitamAnastacia:Mislim nemam nista protiv takve varijante... Mozda negde na odmoru, gde ne postoji sansa da se ponovo vidite, itd...
Ali, ali, ali... U cemu je tu char? Sta sutra osecas? Da li si srecan? Da li ti je lakse?
![]()
vanjja:HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
Pa, ako bas hoces...
Iskreno receno! ZBOG NEZELJENE TRUDNOCE I RAZNIH INFEKCIJA I ZARAZA! FUJ..., BLJAK. PPPPpppp