MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
A koliko godina u prosjeku ima djevojka, koja bi se tako "provela", zbog sexa za jednu noc...?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
Iz kojeg si ti sela, majke ti ?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
Iz kojeg smo i svi mi,sa Balkana...Milojko Vasic:Iz kojeg si ti sela, majke ti ?malo cupavo:pa to ti je mnogo hm.."pipavo pitanje"....ovako ja to gledam:ako devojka pristane na tako nesto automatski je sebi "zapecatila" ....niko vise o njoj nece lepo misliti..okarakterisace je kao drocu,nijedan tip nece hteti pravu vezu sa njom cak i ako mu se ona stvarno svidja,drugarice ce poceti da je izbegavaju jer nece da se i o njima lose misli,a nedaj boze da neko od roditelja sazna za to...to je stvarno ponizenje
kety:Zato sto devojkama u sustini nije u glavi kad vide frajera ,prva pomisao kako da ga strpa u krevet! Zato sto devojke tu NE DONOSE ODLUKU vec prate svoja osecanja i instinkt, i ne rade to da bi se drugaricama sutra hvalile kako su *resnule dobrog frajera proslu noc! I zato sto ce devojku odmah proglasiti lakom ako ume da zadovolji svoje sexualne prohteve... Na te se stvari uvek gledalo tako....
Ali polako, ima vremena....
anakin:HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
mozda im je tesko da se odluce da spavaju sa tobom!
ti samo nisi normalan 8)sada_vec_ozbiljan_momak:kako li cu ja da prodjem kada budem napisao da sam sa svakom devojkom spavao prvo vece, nekoliko sati po upoznavanju, sta li sam ja onda za prisutne?
I ja se isto pitamAnastacia:Mislim nemam nista protiv takve varijante... Mozda negde na odmoru, gde ne postoji sansa da se ponovo vidite, itd...
Ali, ali, ali... U cemu je tu char? Sta sutra osecas? Da li si srecan? Da li ti je lakse?
![]()
vanjja:HEMULI:MOLIO BIH DA UGLAVNOM CURE ODGOVARAJU.
Pa, ako bas hoces...
Iskreno receno! ZBOG NEZELJENE TRUDNOCE I RAZNIH INFEKCIJA I ZARAZA! FUJ..., BLJAK. PPPPpppp