- Poruka
- 98.740
Njesra kvalitet, nekada bila najjaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto sam na kratko poslovno saradjivao sa njima pre desetak godina i pouzdano znam da su tad bili vrh i koristili najkvalitetnije sastojkeNjesra kvalitet, nekada bila najjaca.

sobzirom da je parce bilo veliko cena je bila opravdana.
da ali da li rade kao pre desetak godina?Gde je to pukla? Eno u Nišu radi![]()
E pa to što su se franšizno raširili im je i donelo pad kvaliteta. Ja sam voleo ići tamo nekad dok je bio samo taj 1 lokal kod Futoške pijace. Davno beše, lepa vremena.nesto sam na kratko poslovno saradjivao sa njima pre desetak godina i pouzdano znam da su tad bili vrh i koristili najkvalitetnije sastojke
sta se posle desilo ne znam.
vidim i da su izasli iz nekih lokala u beogradu u kojima su bili.
pazi i kad su se prosirili na beograd godinam su odrzavali kvalitet i nivo..nisu imali nijednu zalbu na kvalitet ili posledice tipa bol u stomaku ili trovanje od njihovih pica.. ovo je pouzdan podatak.E pa to što su se franšizno raširili im je i donelo pad kvaliteta. Ja sam voleo ići tamo nekad dok je bio samo taj 1 lokal kod Futoške pijace. Davno beše, lepa vremena.
Meni je receno da je to otkupio bracaa... da nije stari vlasnik vise a radnici su tamo mesani... ima i ovih crnih.Proalavili se mnogo, hteli su masu, a to najčešće ubija kvalitet.
da ali da li rade kao pre desetak godina?
nesto sumnjam.. manje imaju lokala.
i da li je u nisu guzva kao nekad?
pre si u redu cekao na sladoled ili parce pice..sad toga vise nema,.
a volim onaj njihov sladoed sa 4 stvari po izboru![]()
e to nisam znao da je promenjen vlasnik..Da, pre si cekao u redu u NS na Bulevaru Oslobodjenja sada prc. Opao kvalitet, nije isti vlasnik od kako je prisilno prodao...
Njesra kvalitet, nekada bila najjaca.
pa za to je i bila najjaca u svom domenu ulicne hrane...Nikad nije bila najjača, uvek je bila u najboljem slučaju prosečna jer to i nije prava italijanska pizza kao specijalitet već više je onaj klasičan fast food ili junk food (fazon kao Mek) i nešto što se jede s nogu i na šta trpaju majonez (što je po meni svetogrđe), tako da ako ti se jede pizza bolje onda ići u pravu lokalnu pizzeriju gde se pravi prava pizza i gde je to specijalitet.

pa za to je i bila najjaca u svom domenu ulicne hrane...
Nemam pojma, nisam skoro bila tamo da kupujem.da ali da li rade kao pre desetak godina?

kako onda mozes da kazes sta si rekla ako sad kazes "nemam pojma"Nemam pojma, nisam skoro bila tamo da kupujem.
Retko kad jedem brzu hranu, lepše mi je kad sama napravim.
U Nišu znam da je bio jedan njihov lokal na trgu Kralja Milana, možda ima još koji, ali stvarno ne znam kako rade.
dva razlogaAli zašto bi išao tamo kad recimo u kraju imam 2,3 odlične pizzerije, kad recimo znam lika što drži pizzeriju koji je vrhunski pizza majstor i koji je maltene život posvetio pravljenju pizze i ako mi se jede pizza uzeću onu jednu celu pravu pizzu sa fazon goveđim pršutom, rukolom i čime sve ne za fazon 1000 kinti i naješću se pizze ko čovek, ono oćeš Margarita, Napolitana, Capriciossa, Quatro Staggione............da biraš.
Nikad cuo za njih. Elem po prici podsecaju me na onu Trpkovic pekaru na Slaviji, ono red napolje,dug red ljudi cekaju a pored Trpkovica jos 2 pekare potpuno prazne niko da od tih sto cekaju udju unutra da kupeda ali da li rade kao pre desetak godina?