Zasto je Caribic picerija pukla?

nesto sam na kratko poslovno saradjivao sa njima pre desetak godina i pouzdano znam da su tad bili vrh i koristili najkvalitetnije sastojke

sta se posle desilo ne znam.

vidim i da su izasli iz nekih lokala u beogradu u kojima su bili.
E pa to što su se franšizno raširili im je i donelo pad kvaliteta. Ja sam voleo ići tamo nekad dok je bio samo taj 1 lokal kod Futoške pijace. Davno beše, lepa vremena.

E pa to što su se franšizno raširili im je i donelo pad kvaliteta. Ja sam voleo ići tamo nekad dok je bio samo taj 1 lokal kod Futoške pijace. Davno beše, lepa vremena.
pazi i kad su se prosirili na beograd godinam su odrzavali kvalitet i nivo..nisu imali nijednu zalbu na kvalitet ili posledice tipa bol u stomaku ili trovanje od njihovih pica.. ovo je pouzdan podatak.

da ali da li rade kao pre desetak godina?
nesto sumnjam.. manje imaju lokala.
i da li je u nisu guzva kao nekad?
pre si u redu cekao na sladoled ili parce pice..sad toga vise nema,.

a volim onaj njihov sladoed sa 4 stvari po izboru :D

Da, pre si cekao u redu u NS na Bulevaru Oslobodjenja sada prc. Opao kvalitet, nije isti vlasnik od kako je prisilno prodao...

Da, pre si cekao u redu u NS na Bulevaru Oslobodjenja sada prc. Opao kvalitet, nije isti vlasnik od kako je prisilno prodao...
e to nisam znao da je promenjen vlasnik..

moguce da je opao kvalitet ali i cena cini svoje.. sto bi uzeo parce pice kad imas i pljeskavicu za 300 din.

generalno je ulicna hrana postala preskupa.

Njesra kvalitet, nekada bila najjaca.

Nikad nije bila najjača, uvek je bila u najboljem slučaju prosečna jer to i nije prava italijanska pizza kao specijalitet već više je onaj klasičan fast food ili junk food (fazon kao Mek) i nešto što se jede s nogu i na šta trpaju majonez (što je po meni svetogrđe), tako da ako ti se jede pizza bolje onda ići u pravu lokalnu pizzeriju gde se pravi prava pizza i gde je to specijalitet (i izbegavati te velike fast food lance gde se hrana pravi generički ko na traci i hiperprodukcijski).

Nikad nije bila najjača, uvek je bila u najboljem slučaju prosečna jer to i nije prava italijanska pizza kao specijalitet već više je onaj klasičan fast food ili junk food (fazon kao Mek) i nešto što se jede s nogu i na šta trpaju majonez (što je po meni svetogrđe), tako da ako ti se jede pizza bolje onda ići u pravu lokalnu pizzeriju gde se pravi prava pizza i gde je to specijalitet.
pa za to je i bila najjaca u svom domenu ulicne hrane...

realno tesko da si imao bolju picu na ulici od njihove..
bile su dobre i one big pica ali mislim da su oni propali.

bucko ima prosecne pice i njega vadi sto trpa salatu na picu koja sustinski i ne treba da ide na picu...
smesno mi je kad neko kaze..najbolja pica je buckova..a kako..pa natrpo pilecu ili rusku salatu na nju :rotf:

pa za to je i bila najjaca u svom domenu ulicne hrane...

Ali zašto bi išao tamo kad recimo u kraju imam 2,3 odlične pizzerije, kad recimo znam lika što drži pizzeriju koji je vrhunski pizza majstor i koji je maltene život posvetio pravljenju pizze i ako mi se jede pizza uzeću onu jednu celu pravu pizzu sa fazon goveđim pršutom, rukolom i čime sve ne za fazon 1000 kinti i naješću se pizze ko čovek, ono oćeš Margarita, Napolitana, Capriciossa, Quatro Staggione............da biraš.

Nemam pojma, nisam skoro bila tamo da kupujem.
Retko kad jedem brzu hranu, lepše mi je kad sama napravim 🍕 .
U Nišu znam da je bio jedan njihov lokal na trgu Kralja Milana, možda ima još koji, ali stvarno ne znam kako rade.

Ali zašto bi išao tamo kad recimo u kraju imam 2,3 odlične pizzerije, kad recimo znam lika što drži pizzeriju koji je vrhunski pizza majstor i koji je maltene život posvetio pravljenju pizze i ako mi se jede pizza uzeću onu jednu celu pravu pizzu sa fazon goveđim pršutom, rukolom i čime sve ne za fazon 1000 kinti i naješću se pizze ko čovek, ono oćeš Margarita, Napolitana, Capriciossa, Quatro Staggione............da biraš.
dva razloga
prvo ta u restoranu je bar 3x skuplja i drugo nemam uvek vremena da sednem i jedem nego usput na brzinu podjedem..

Ma koji crni karibik...

Najbolja picerija svih vremena i dan danas je BORSALINO na grbavici iza "limanske" pijace. I ta limanska pijaca je na grbavici, naziv limanska su joj dali seljaci koji su svoje proizvode sedamdesetih osamdesetih donosili tu da prodaju ne znajući tačno podelu grada, da je nekadasnji bulevar avnoja danas bul cara lazara na tom delu granica između limana 3 i grbavice...

BORSALINO je zakon. Imali su i imaju najukusniji domaći kečap...

Ali to lovac luka i dlugomir ne znaju jer tad nisu ni prismrdeli novom sadu...

I dan danas radi nas cuveni BORSALINO osnovan 1982

1776603930697.jpeg

1776603957035.jpeg

Poslednja izmena:

Nikad cuo za njih. Elem po prici podsecaju me na onu Trpkovic pekaru na Slaviji, ono red napolje,dug red ljudi cekaju a pored Trpkovica jos 2 pekare potpuno prazne niko da od tih sto cekaju udju unutra da kupe

Kontam da je verovatno jedan od razloga pojava konkurencije, a i nove stvari često budu IN kod mlađih populacija, tako da im se verovatno smanjio i promet.
Ko zna, jesu uveli Glovo/Wolt i sl. za vreme korone, možda je i to uticalo na stanje stvari, u KG-u se od tada podosta toga zatvorilo baš jer se nove radnje otvaraju, a neki nisu na vreme prešli "online".

Back