Гром
Domaćin
- Poruka
- 4.280
Što se tiče uživanja u ženama, Možeš da uživaš u svojoj ženi a ne utuđoj. brak je prvo mesto gde se čovek uči životu za zajednicu, jedan sebičan čovek treba svoja sebična zadovoljstav da podredi zajednici koju gradi sa svojom ženiom. Hoće li žena imati pverenja u kockara, kurvara, lažova. hoće li njegova deca imati poverenja u njega, kakvo će vaspitanje dati svojoj deci. da budu lopovi, lažovi, kurvari...? Tršeći za drugim ženama upropastiće svoj brak i svoj život a da neće biti ni svestan da je to sam sebi uradio, i kad ga stigne ono šta je radio on će u drugima tražiti krivca za svoju zlu sudbinu. Nevidiš nauku jer slepo veruješ svom intelektu koji te nagovara na zlo. A sutra kad te žena i deca ostave ili se ponašaju prema tebi kao prema skotu, tvoj intelekt će te nagovarati da se ubiješ ili da ubiješ ženu i decu. e moj doktore, znaš li šta ja vidim slušajući tebe šta pričaš?Sada treba da se odlučiš dali je Isus Hrist bio Bog ili je bio poslat od Boga? Oba ne može.
Ne vidim ja tu nikakvu nauku već pričanje gluposti kako ne treba uživati u životu i u ženama.