Zasto je bosanskim Turcima poklonjeno ime Bosnjaci

• Začetnik teme Začetnik teme Peaky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da će Biden imati dosta posla u svojoj vukohebini i da će mu pucati prsluk za Balkan! A njegova prok*njavanja su bila predizborna kampanja! Čekaj samo dok Corona odradi svoje i baci USA na kolena, kao i nas!

Koje Kosovo? NE trebamo Kosovo sa DVA miliona socijalnih slučajeva koje je dovukao onaj Tito! Čekamo da nam ga ameri vrate sa max. 500 000 grla na Kosovu! Inače, ZNA se kako će Srbi to da rešavaju, 99-e smo imali VEŽBU na Kosovu.....

Evo da ti odgovorim odozada...

Zar ne bi bilo lose pomisliti, da je 99-e mozda i NATO imao vjezbu?
Nazalost, zna se kako bi vi pojedini to rjesavali i kako ste rjesavali. Necu te valjda sutra negdje zateci da to negiras?
Samo mi nije jasno ono ubijanje u kaficu Panda u Peci...

Slazem se da je nerealno ocekivati, bog zna kakav, Bidenov uticaj na Balkanu. Jedino u slucaju ovoga gore, kad vi nesto kao rjesavate, a to je najvaznije. Isto tako, nije realno misliti da onaj Slobin potpis, nije bio potpis SRJ (Srbije) na Dayton...

Sto jes, jes... Imam druga hirurga, otisao u cemeriku, bace mu ko psu 20.000 dolara mjesecno, ne pitaju ga moze li on sa tim sastaviti kraj s krajem. Sada odoh da ga zezam da je prodao dusu i da mu djeca vjerovatno nisu njegova, posto ih ne smije imati...
Poslije se odoh napiti jer sam sretan sto sam ostao medju vama pametnim, sto ste sacuvali dusu. Zivio... :dash:
i ja sam bi gde i ti.....................i tih "20.000" dolara na papiru izgledaju dosta manje.
Ko sto ti je poznato, samo kriminalci, lazovi, arogantni, hvalisavci .....odlaze tamo pa je tih 20 000 dolara veoma diskutabilno.
Iznenadio sam jednog naseg u Nemackoj koji je "uspeo" i nenajavljen mu upao u stan.....................ono sto sam video i uverio se nije ni za katastrofa-film.
A koliko ima nasih "uspesnih" magnata, hirurga, vlasnika firmi................dokaz su ti mercedesi, vile po srbiji sa bazeni i elektricne kapije.....prosetaj po istocnoj Srbiji, Vlasotinci, Despotovac.....pa ti onda nemoj da verujes.
Taj fenomen "gastarbajter", emigrant.......to jest, ko su "akteri" .....odavno je razradjena i poznata.

Mislim da će Biden imati dosta posla u svojoj vukohebini i da će mu pucati prsluk za Balkan! A njegova prok*njavanja su bila predizborna kampanja! Čekaj samo dok Corona odradi svoje i baci USA na kolena, kao i nas!

Koje Kosovo? NE trebamo Kosovo sa DVA miliona socijalnih slučajeva koje je dovukao onaj Tito! Čekamo da nam ga ameri vrate sa max. 500 000 grla na Kosovu! Inače, ZNA se kako će Srbi to da rešavaju, 99-e smo imali VEŽBU na Kosovu.....
vaso, vaso......ti sve dublje upadas u blato.
A nekad sam se kleo u tebe.

Cela tragicna aituacija,u kojoj se nalaze SVI stanovnici B i H nastala je upravo zbog nacionalisticke histerije,koja je tu teritoriju podelila,po nekoj
izmisljenoj nacionalnoj pripadnosti.Svako ko racionalno razmislja,zna da B i H ne treba uredjivati drzavu po nacionalnim grupacijama,nego je
trebalo stvoriti gradjansku drzavu,u kojoj bi svi stanovnici B i H,bili jednostavno Bosanci.Greska Dejtonskog sporazuma je ,stvaranje tzv.Republike
Srpske,koja je kamen u cipeli,normalnom zivotu u toj drzavi !

Cela tragicna aituacija,u kojoj se nalaze SVI stanovnici B i H nastala je upravo zbog nacionalisticke histerije,koja je tu teritoriju podelila,po nekoj
izmisljenoj nacionalnoj pripadnosti.Svako ko racionalno razmislja,zna da B i H ne treba uredjivati drzavu po nacionalnim grupacijama,nego je
trebalo stvoriti gradjansku drzavu,u kojoj bi svi stanovnici B i H,bili jednostavno Bosanci.Greska Dejtonskog sporazuma je ,stvaranje tzv.Republike
Ajde mudrac ti meni objasni: Ako Jugoslavija NIJE uspela kao 'građanska država', zašto bi to mogla postati Bosna?
PS: Znaš li ko bi i kako mogao da uredi Bosnu? Hitler? :zskace:

Cela tragična situacija je proizišla iz samog postojanja tkz.BiH.

Bosanci? WTF? mix Srba, Hrvata i muslimana, kao VERSKE zajednice? Zatim, ako prihvatimo teoriju da su bosanski muslimani islamizirani Srbi i/ili Hrvati, i oni ISTO imaju svoje matične države, Srbiju ili Hrvatsku! Znači, Ta vaša Bosna je sviranje kujcu!
Ako je za tebe sviranje *****, sto onda sviras. Ostavte je nama, jer mi nemamo rezervne domovine pa da mozemo svirat ko ti......

Ako je za tebe sviranje *****, sto onda sviras. Ostavte je nama, jer mi nemamo rezervne domovine pa da mozemo svirat ko ti......
Eee.. tu su vam ga ućerali Hrvati! Ako Srbi koji su VEKOVIMA živeli i rađali se u današnjoj Hrvatskoj NE mogu da budu konstitutivni narod u RH jer imaju svoju matičnu državu, onda ni MUSLIMANI isto ne mogu da budu takvi jer imaju svoju matičnu državu: TURSKU! Sikter bre za Tursku.....

Back