Сале dekapitare VIP Poruka 73.064 08.11.2024. u 16:50 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #201 CiCoLiNo: Kako? Pojasni Kliknite za proširenje... siromašan je siromašan šta ti u tom stihu nije jasno? pitaj tvog rabina
CiCoLiNo: Kako? Pojasni Kliknite za proširenje... siromašan je siromašan šta ti u tom stihu nije jasno? pitaj tvog rabina
CiCoLiNo Iskusan Poruka 6.452 08.11.2024. u 16:51 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #202 Сале: siromašan je siromašan šta ti u tom stihu nije jasno? pitaj tvog rabina Kliknite za proširenje... Mene zanima kako Ti to vidiš... Ko su siromašni duhom?
Сале: siromašan je siromašan šta ti u tom stihu nije jasno? pitaj tvog rabina Kliknite za proširenje... Mene zanima kako Ti to vidiš... Ko su siromašni duhom?
Сале dekapitare VIP Poruka 73.064 08.11.2024. u 16:54 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #203 CiCoLiNo: Mene zanima kako Ti to vidiš... Ko su siromašni duhom? Kliknite za proširenje... onaj koji je siromašan duhom. a da probamo jel danas petak, šta to može da znači šta ti misliš
CiCoLiNo: Mene zanima kako Ti to vidiš... Ko su siromašni duhom? Kliknite za proširenje... onaj koji je siromašan duhom. a da probamo jel danas petak, šta to može da znači šta ti misliš
CiCoLiNo Iskusan Poruka 6.452 08.11.2024. u 16:55 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #204 Сале: onaj koji je siromašan duhom. a da probamo jel danas petak, šta to može da znači šta ti misliš Kliknite za proširenje... Ako ne želiš reći, ne moraš...
Сале: onaj koji je siromašan duhom. a da probamo jel danas petak, šta to može da znači šta ti misliš Kliknite za proširenje... Ako ne želiš reći, ne moraš...
Сале dekapitare VIP Poruka 73.064 08.11.2024. u 16:56 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #205 CiCoLiNo: Ako ne želiš reći, ne moraš... Kliknite za proširenje... rekao sam ti siromašan duhom znači siromašan duhom
CiCoLiNo: Ako ne želiš reći, ne moraš... Kliknite za proširenje... rekao sam ti siromašan duhom znači siromašan duhom
CiCoLiNo Iskusan Poruka 6.452 08.11.2024. u 16:58 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #206 Сале: rekao sam ti siromašan duhom znači siromašan duhom Kliknite za proširenje... Pa ja...tako i piše. Čuj i ja svašta pitam
Сале: rekao sam ti siromašan duhom znači siromašan duhom Kliknite za proširenje... Pa ja...tako i piše. Čuj i ja svašta pitam
Сале dekapitare VIP Poruka 73.064 08.11.2024. u 17:15 - Zašto je Bog ubio Onana, Judinog sina? #207 CiCoLiNo: Pa ja...tako i piše. Čuj i ja svašta pitam Kliknite za proširenje... pa da, ko kad bi te ja pitao zašto piše religija i duhovnost i šta to znači a ti kažeš to znači sport a ja bi te pitao zašto onda ne piše sport
CiCoLiNo: Pa ja...tako i piše. Čuj i ja svašta pitam Kliknite za proširenje... pa da, ko kad bi te ja pitao zašto piše religija i duhovnost i šta to znači a ti kažeš to znači sport a ja bi te pitao zašto onda ne piše sport