- Poruka
- 71.823
Тако је. И шта ћеш сад са тим сазнањем да урадиш?Milioni mrtve dece svake godine su cinjenica i to je sigurno argument koji ide nasuprot tvrdnji o dobrom Bogu koji sve to gleda i dopusta.
Тако је. И шта ћеш сад са тим сазнањем да урадиш?Milioni mrtve dece svake godine su cinjenica i to je sigurno argument koji ide nasuprot tvrdnji o dobrom Bogu koji sve to gleda i dopusta.
https://researchtweet.com/humans-are-omnivores-diet-and-evidence/To kazes ti kao doktor za nutricionizam ?
![]()
Prijatelju ti si mnogo zalutao.
Ja nista , moj pogled na realnost to ne menja.Тако је. И шта ћеш сад са тим сазнањем да урадиш?
Nemocan si ali si dobar za razliku svemoćnog.Ja nista , moj pogled na realnost to ne menja.
ce napravimo "drustvo za zastitu biljaka" i svako ko pojede biljku bice optuzen za ubistvo.bereš voće to je klanica za voće
Земља на којој живимо није рај. Ако очекујеш да деца не пате, зашто би одрасли морали да пате ? Рај је место где нема патњи, а земља није рај.Milioni mrtve dece svake godine su cinjenica i to je sigurno argument koji ide nasuprot tvrdnji o dobrom Bogu koji sve to gleda i dopusta.
A sta je Noju rekao, kad je sklapao zavet sa njim: Postanje 9,U Bibliji ti pise sta je Bog rekao da treba da se jede, a ti to ne postujes.
Mormoni su fruterijanci.
Kad umres dusa se vraca Svevisnjem, i tamo ce biti raj.Земља на којој живимо није рај. Ако очекујеш да деца не пате, зашто би одрасли морали да пате ? Рај је место где нема патњи, а земља није рај.
Душе те деце су у рају. И шта ћемо сад ?
Opet nije fer da neko dete dobije precicu do raja dok mi drugi moramo to debelo da zasluzimo i imamo fore po 80 godina da nesto zeznemo i da ne zavrsimo u raju.Земља на којој живимо није рај. Ако очекујеш да деца не пате, зашто би одрасли морали да пате ? Рај је место где нема патњи, а земља није рај.
Душе те деце су у рају. И шта ћемо сад ?
Имаш неки предлог шта би било фер ?Opet nije fer da neko dete dobije precicu do raja dok mi drugi moramo to debelo da zasluzimo i imamo fore po 80 godina da nesto zeznemo i da ne zavrsimo u raju.
Da svi polazimo iz iste tacke sa istim pravilima i uslovima , pa ko kako odradi tako mu se sudi , cak i to nije savrseno ali je daleko bolje od ovoga sta vernici pruzaju.Имаш неки предлог шта би било фер ?
Свако на земљи има своју визију шта је добро и поштено.Da svi polazimo iz iste tacke sa istim pravilima i uslovima , pa ko kako odradi tako mu se sudi , cak i to nije savrseno ali je daleko bolje od ovoga sta vernici pruzaju.
Tako je , zato ne moze da bude fer.Свако на земљи има своју визију шта је добро и поштено.
Не можемо сви кретати са исте тачке када смо различити.
Неко се роди слеп, неко се роди глув и слеп, неко се роди као сиромашно дете Африке... То што пишеш је немогуће јер смо сви различити.
На земљи не може бити рај, ти тражиш рајске услове на земљи.Tako je , zato ne moze da bude fer.
Onda ne moze ni biti fer suda.На земљи не може бити рај, ти тражиш рајске услове на земљи.
Може, ти тражиш немогуће, да не постоје слепи, глуви, сиромашни... Тражиш немогуће.Onda ne moze ni biti fer suda.
Sve je moguce da je Bog hteo tako da stvori.Може, ти тражиш немогуће, да не постоје слепи, глуви, сиромашни... Тражиш немогуће.
Vazno je da je stvorio svinju i ovcu.Zasto je Bog stvorio zivotinje ? Da bi ih covek jeo ?