Zašto je bilo toliko vruće?

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.910
Znamo svi kako je bilo ovo leto, pakleno vruće. Obrazac je stalno isti, već godinama ali ove godine je došlo do extrema. Vrući zrak dolazi iz Sahare sjeveroistočni strujanjima i to daleko na sjever. Zapad je postedjen teških vrućina pa su tako Oranu u Alžiru ili Rabat u Maroku znatno manje pogođen vrućim valom od Beograda ili Budimpešte. Vrućim vašom je pogođena i Ukrajina, teška vrućina na 50- om stupnju sjeverne širine!!!! Mislim da je sve jasno, namjerno s3 salje vrući zrak nad Ukrajinu, a Balkan i Italija su kolerarqlne žrtve. Zašto to rade? Pa valjda da glave budu još usijanije :think:

Poslednja izmena od moderatora:
Znamo svi kako je bilo ovo leto, pakleno vruće. Obrazac je stalno isti, već godinama ali ove godine je došlo do extrema. Vrući zrak dolazi iz Sahare sjeveroistočni strujanjima i to daleko na sjever. Zapad je postedjen teških vrućina pa su tako Oranu u Alžiru ili Rabat u Maroku znatno manje pogođen vrućim valom od Beograda ili Budimpešte. Vrućim vašom je pogođena i Ukrajina, teška vrućina na 50- om stupnju sjeverne širine!!!! Mislim da je sve jasno, namjerno s3 salje vrući zrak nad Ukrajinu, a Balkan i Italija su kolerarqlne žrtve. Zašto to rade? Pa valjda da glave budu još usijanije :think:
Kako je pogodjena Njemačka?
Samo trčite tamo ko da je večito proljeće

Ovo otopljenje je posledica klimatskih promena usled povećane emisije CO2. Pre više decenija sam rekao da nam se to može dogoditi ako se ne pripazi na potrošnju fosilnih goriva. Neće svaka godina imati ovako toplo leto kao ova, ali se vidi tendencija povećanja srednjih temperatura u Srbiji tokom cele godine.
Nisi ti nista rekao pre vise decenija, nego si progutao pricicu o globalnom zagrevanju koja se servira

Nisi ti nista rekao pre vise decenija, nego si progutao pricicu o globalnom zagrevanju koja se servira
Jesam rekao, još 90-ih godina prošlog veka. Analizirao sam argumente i jedne i druge strane, i došao do ispravnih zaključaka. Zatim sam napravio dugoročne prognoze. Smislio sam i ključna rešenja, ali za njih nema ni želje ni volje, tj. interesa kod onih koji odlučuju u tome u svetu.

U svakom slucaju nije normalno...(vec HAARP-om prouzrokovano), evo sad i sneg:

SNEG PREKRIO JAHORINU, ZIMSKA IDILA U REPUBLICI SRPSKOJ: Pogledajte kako izgleda čuveni ski-centar usred septembra! (FOTO, VIDEO)​

https://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/4438143/sneg-na-jahorini

I da...
Cela Evropa je kolateralna steta Americkog stimanja vremena nad ratistem na Istocnom frontu...

...

Back