aeternum
Elita
- Poruka
- 16.261
Ti si vidim upropascen cim si protiv BiblijeA tebe biblija
Sotona te zaoveo samo tako pa taj govor mrznje je njegov
Ti si vidim upropascen cim si protiv BiblijeA tebe biblija
Pa nije za svakoga Ona je pisana samo za vernike.Ti si vidim upropascen cim si protiv Biblije
Na koje stručnjake misliš? Koliko ja znam, nisam od nikoga čuo da je Bog sišao na Zemlju i organizirao predavanja na temu: "Što sam mislio kada sam rekao..."Pominjao sam par puta po temama ali ne dobih zadovoljavajući odgovor pa rekoh da posvetim temu ovom pitanju:
Zašto je biblija u slobodnoj prodaji kada je neophodno tumačenje stručnjaka?
Nije tacno.Pa nije za svakoga Ona je pisana samo za vernike.
Biblijski textovi imaju kontext vremena i prostora.Zato što je stručnjak u tebi, samo bi trebao da ga pronađeš i naučiš
kako da ga slušaš.
A što onda mi treba da ih uzimamo kao merilo vrednosti danas?Biblijski textovi imaju kontext vremena i prostora.
To dvoje ako se eliminira put u Lazu je otvoren.
Ne, nemaju. Moraju biti univerzalni i bezvremeni inače nemajuBiblijski textovi imaju kontext vremena i prostora.
To dvoje ako se eliminira put u Lazu je otvoren.
Ti si za Lazu djevojkoNe, nemaju. Moraju biti univerzalni i bezvremeni inače nemaju
veze sa duhovnošću.
Ja ne uziman nista za mjerilo od toga.A što onda mi treba da ih uzimamo kao merilo vrednosti danas?
Mudrost na kub!Na koje stručnjake misliš? Koliko ja znam, nisam od nikoga čuo da je Bog sišao na Zemlju i organizirao predavanja na temu: "Što sam mislio kada sam rekao..."
Nije uopste, bavio se stolarstvom i misija mu je bila iskljucivo sirenje zanatskog umeca, ali ga masa pogresno shvatila i vlast dodala politicku konotacijuBog nije silazio na zemlju da organizuje predavanja na temu: ''Šta sam mislio kad sam rekao..."
Kupovao mačeve da mu budu suveniri.Nije uopste, bavio se stolarstvom i misija mu je bila iskljucivo sirenje zanatskog umeca, ali ga masa pogresno shvatila i vlast dodala politicku konotaciju![]()
I ti da si stručan da daješ dijagnoze, bio bi u Lazi. Ne bi poTi si za Lazu djevojko
Svako ko je dobrog srca moze razumeti BiblijuAli zašto je nekima dao mozak koji će da razume drugačije od tebe? To je namerno uradio te su stoga i zli ljudi neophodni za čovečanstvo. I oni se žrtvuju za Boga, jer radi ono šta im je rekao (onako kako ih je programirao).
Svako ko je dobrog srca moze razumeti Bibliju
Bog zlima ne da je razumevanje
zli nisu potrebni zato ih ceka unistenje
sami su zli sto su postali zli i kao takvi ne zasluzuju zivot
Koliko sam ja razumeo bog je stvoritelj svega na svetu pa samim tim i zla.bože pomozi...
zli su što su postali zli...
Koliko sam ja razumeo bog je stvoritelj svega na svetu pa samim tim i zla.
Ako nisam u pravu i ako biblija kaze da bog nije stvorio "bas sve" onda me demantuj
zbog vaspitno edukativnih lekcijaA što onda mi treba da ih uzimamo kao merilo vrednosti danas?
Hajd ti poradi da on postane clan jakovine organizacije,Ti si vidim upropascen cim si protiv Biblije
Nekada je bilo jos i gore, stotine ratova se vodilo na ovoj planeti, ljudska bica ne zele da se edukuju, vec se prepustaju zabavi, nemoralnosti i svim vidovima negativnosti !zbog vaspitno edukativnih lekcija
.mi i danas vidimo da se svet kvari, i ljudi, od malih nogu samo zatupljuju
Ima tri dela mozga:bože pomozi...
zli su što su postali zli...
Mnogo primera imamo u tvojoj organizaciji, ali se pitam kako je moguce da se u jakovinoj organizaciji zlo stvara, s obzirom da je on ljubav i mir, kako ti tvrdis,zlo je odustvo odobra
ono se ne stvara
Evo kako ces ti sebi pomoci: Apokalipsa 3, 20 Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom.pomozi sebi
na ovaj ili onaj nacin ljudi bivaju nauceni pametiNekada je bilo jos i gore, stotine ratova se vodilo na ovoj planeti, ljudska bica ne zele da se edukuju, vec se prepustaju zabavi, nemoralnosti i svim vidovima negativnosti !