Зашто је Арканов саборац - Палма променио табор? Једна претпоставка...

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković i Anton Šramel, direktor firme Pol Veber iz Beča, potpisali su 18. maja ugovor o izgradnji regionalne deponije smeća vredne 14 miliona evra. Deponija će se graditi na lokaciji Gigoš nadomak Jagodine, a koristiće je i opština Ćuprija i Rekovac.

:rotf::rotf::rotf:

I Palmolive gradi fabriku u Jagodini gde ce proizvoditi novu liniju sampona

149cf80.jpg

Шалу на страну, Палма јесте доста урадио за Јагодину, али не каже се за џабе - "нема бесплатног ручка". И наравно мрље из прошлости се знају... ФК Јагодина, шампион Србије идуће године...као Обилић својевремено.

Бићу кратак, пошто је сигурно већ доста тога речено, па да се не понављају неке ствари. Све те приче како је Палма сада сазрео, па увидео шта је добро а шта лоше, па Европа, па инвестиције...све је то којешта!
Методологија коју користе обавештајне и друге субверзивне организације је добро позната. Пусте те(у смислу да знају, али ћуте) да "нешто" украдеш, неког убијеш...то се држи у фиоци све "док не затреба". Е, да пређемо на ствар.
Новинар Милан Пантић је из Рековца крај Јагодине... Писао је дуго против Палме и његове братије... Убијен је. Србија није толико велика да се не може сазнати ко је неког убио, пребио и сл.
Плашим се да је Палмин досије извучен из фиоке и да ће "све то бити натоварено неком Легији, Будали, Шиптару и сл." А Палма ће "ићи у Европу".
Sapienti sat! (Паметноме доста)

Kamera ga uhvatila na delu.Uz kaficu i pushenje ljudi su ga podsetili na dogadjaj.
Sad nema boljeg demokrate u Srbiji.
A covek uz to slusha Betovena:super:

Шалу на страну, Палма јесте доста урадио за Јагодину, али не каже се за џабе - "нема бесплатног ручка". И наравно мрље из прошлости се знају... ФК Јагодина, шампион Србије идуће године...као Обилић својевремено.

palma je ok,jeste arkanu bio glavni covek za pomoravlje 90-tih,ali generalno nije los
nije nikada nista radio misicima

Pa sve vise ljudi se opamecuje. Moj komsija penzioner koji je hteo Zlobi spomenik da pravi mi kaze da se ne treba kurrchiti pred svetom jer cemo nahebati. Vec sam poceo da mislim da mu je mozak otkazao kada tako nesto jednostavno nije mogao da ukapira. Ubedljivo najbolji primer je Rada Trajkovic. Radikalka koja je postala totalno liberalna. Toliko liberalna da u "Pescaniku" gostuje :super:

A i vidimo da pro-evropske snage dobijaju sve vise glasova :klap:

ma da,nemojti da budete toliko naivni

palma je uzeo od djilasa i tadica 1.5 miliona eura pred ove izbore. zato je i promenio plocu.

Ви сте то као знали па месец дана преговарате с оним који је узео 1,5М.

Стварно ми вас је жао како сте глупи, почели су и ваши бирачи да вас напуштају па сада малтретирате људе викендом у 10 ујутру, звоните на интерком да их питате хоће ли гласати за вас...

Палма је цар, одмах сам знао како ће се формирати влада како се прешалтао, и овог пута сам гласао за језичак на ваги.

210145757347cbe63f3cdc4531637929_extreme.jpg

Pa sve vise ljudi se opamecuje. Moj komsija penzioner koji je hteo Zlobi spomenik da pravi mi kaze da se ne treba kurrchiti pred svetom jer cemo nahebati. Vec sam poceo da mislim da mu je mozak otkazao kada tako nesto jednostavno nije mogao da ukapira. Ubedljivo najbolji primer je Rada Trajkovic. Radikalka koja je postala totalno liberalna. Toliko liberalna da u "Pescaniku" gostuje :super:

A i vidimo da pro-evropske snage dobijaju sve vise glasova :klap:

Nemoj mi samo o poštenju Rade Trajković. Najurena je iz SRS jer je svom bratu preko veze namestila funkciju u prištinskom sudu.

Методологија коју користе обавештајне и друге субверзивне организације је добро позната. Пусте те(у смислу да знају, али ћуте) да "нешто" украдеш, неког убијеш...то се држи у фиоци све "док не затреба". Е, да пређемо на ствар.

prica mi drugar privatnik: ponude ti dobru lovu, obicno preko nekog tvog najblizeg, pa te uvece i sutra corkiraju, pa posle par dana te `veza` oslobodi, i ubuduce si njhov i radis sve, ali SVE sto ti se kaze

drugo, te osobe napreduju do granica nesposobnosti i nije realno ocekivati da ispune ono sto se pred njih postavlja, uvek te na kraju zaje.u zbog (sitne) spostvene koristi

palmu ne znam, malo me radovalo da neko obican pokaze intelektualcima kako treba da se vodi politika u sr, ali dzabe sam se ponadao

Back