gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
Zasto su toliko skuplji I sta ima sto Asus nema
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda daj konkretne modele da poredimo pa da ti kazemo..mene zanima sa te neke tehnoloske strane...
Nema budjavi windowsZasto su toliko skuplji I sta ima sto Asus nema
Dizajn ... to naplacuje apple papreno.Zasto su toliko skuplji I sta ima sto Asus nema
Ima nego si ti nubNema budjavi windows
To je budućnost: Za prosečnog korisnika sve treba da bude isto, njega ne zanima da li je ispod haube Windblows, Linuks, Mac, React OS, Android ili nešto deseto!
pa kada je ispod prosečna mašina koja ne može ni zglavno da potera windows , tako su hvalili i linuxe sve dok nije izašao ubuntu 14 ako se varam , a onaj je žderonja svih sistemskih resursa windows je naspram njega dijetalacNema budjavi windows
Samo nemoj u Kini da kupujes... taj Apple...mene zanima sa te neke tehnoloske strane... ja sam imala Asus-kupljen u SAD-300 USD I 4 godine je bio ok... onda sam dosla u Kinu i zeznulo se nesto.... i kupim opet Asus u Kini- Ali ovaj luduje.... zaledi se..... greje se.... tipke se raspadaju....svaka tipka pod svojim uglom stoji..... I sad je na popravci... I razmsljam mozda stvarno treba da prestanem da se zaebavam I uzmem dobar apple
Snejki jel si se ti nekad pokacio na forumu sa bemixom ...pa kada je ispod prosečna mašina koja ne može ni zglavno da potera windows , tako su hvalili i linuxe sve dok nije izašao ubuntu 14 ako se varam , a onaj je žderonja svih sistemskih resursa windows je naspram njega dijetalac
Poslao sam Win 10 iz memorije butuje ko Manjaro sa HDD-a...Snejki jel si se ti nekad pokacio na forumu sa bemixom ...
Njemu nesto mnogo drlja pod HDD-u win ali na poslu ... kako da mu pomognemo ali ne zna jadan da napravi SS , da vidimo taj upis ... ko zna sta ga muci , svaki dan pise o tome.
Windows 10 je najzesce sranje, cak i taj ubuntu 14 je trkacki motor spram njega. Ako si mislio na brz Windows onda je to 8ica, postopa kada je ispod prosečna mašina koja ne može ni zglavno da potera windows , tako su hvalili i linuxe sve dok nije izašao ubuntu 14 ako se varam , a onaj je žderonja svih sistemskih resursa windows je naspram njega dijetalac
Taj ubuntu se nije pokretao bez 2gb ram memorije a windows 7 je leteo na istoj mašiniWindows 10 je najzesce sranje, cak i taj ubuntu 14 je trkacki motor spram njega. Ako si mislio na brz Windows onda je to 8ica, posto
ona jeste brza.
Poredis pun paket sa praznim ...Windows 10 je najzesce sranje, cak i taj ubuntu 14 je trkacki motor spram njega. Ako si mislio na brz Windows onda je to 8ica, posto
ona jeste brza.
Lično , za posao nikada ne bih kupio Apple , mada ti kada uzmeš apple uzimaš o sav potreban softver sa njim zajedno , da se ne lažemo imaju oni dobroga softvera ali ti si samim tim ograničen na njih. Obična apple mašina nije vrhunski hardver nego osrednji hardver na kome se vrti maximalno optimizovan softver
Naravno! Eto, sedim pred test Win10, buljim u monitor, nije otvorena nikakva aplikacija, ne diram ni miša ni tastaturu... a ona stalno nešto čita, piše, brlja po disku!Windows 10 je najzesce sranje, cak i taj ubuntu 14 je trkacki motor spram njega. Ako si mislio na brz Windows onda je to 8ica, posto
ona jeste brza.