Zašto je Aleksandar Vučić sipao vodu u koka kolu?

Šta, niste nikad probali da skidate rđu sa koka kolom?
Jesmo, al ne uspeva. Rđa dodava vodu u koka kolu.
Šta, šta ste to pomislili... ma sram vas bilo!
Čitajte, o vi nevaspitani, zlomisleći blokaderi:

Rđa je crveno-braon smesa oksida i hidroksida gvožđa nastala korozijom gvožđa u prisustvu vode i kiseonika.

I kako onda?

Rđa je crveno-braon smesa oksida i hidroksida gvožđa nastala korozijom gvožđa u prisustvu vode i kiseonika.

I kako onda?
Dal’ rdja rdju uništava pitanje je sad :lol:
Oće rdja da prevari trikom s vodom.
E razotkriven je. :lol:

Jeste. Može sa crnim vinom i onda dobiješ bambus, te može viski sa kolom,rum takođe... no, ne vidim poentu mešanja iste sa vodom.A očigledno je i da to mešanje prouzrokuje ozbiljne posledice. Video si AV kako drži čašu i bulji u istu duže vreme, nakon tog mešanja
Vodu u kolu sam sipao...ili kiselu...ne, vodu običnu...u kolu...ili obrnuto...ma ne, kola je prva bila u čaši...jel jeste?...(predsedniče, otpijte sad gutljaj iz te čaše, vratite tu čašu na sto i pustite čašu iz ruke, kad stavite čašu na sto)

I kako onda?
Ne znam kako ali znam da su mom kumu koji nikada nije pio alkohol dijagnostikovali početnu cirozu jetre. Samo pio 2-3 litra koka kole dnevno.

Lekar, nakon što je čuo da ovaj ne okuša alkohol odmah pitao : KOLIKO KOKA KOLE PIJEŠ DNEVNO ?

Ja je retko pijem, al nikad čistu, uvek dodam trećinu vode najmanje.

Ne znam kako ali znam da su mom kumu koji nikada nije pio alkohol dijagnostikovali početnu cirozu jetre. Samo pio 2-3 litra koka kole dnevno.

Lekar, nakon što je čuo da ovaj ne okuša alkohol odmah pitao : KOLIKO KOKA KOLE PIJEŠ DNEVNO ?

Ja je retko pijem, al nikad čistu, uvek dodam trećinu vode najmanje.
Znam i ja lično čoveka koji od kole navatao gadno masnu jetru. Sad, neki kažu da oće samo od koka kole, neki kažu sve kole, a neki da sva gazirana pića to rade. Meni je sumnjiva ona ortofosforna kiselina koju ima većina gazirotina. Ma zlo je to, nego svi volimo.
A za ovu Vučićevu bezbojnu tekućinu ne znam, možda je i votka ili džin. Svi znamo da voli da cugne. A ne valja mu to. Bez obzira što ga ne volim, i što se ovde stalno sprdam na njegov račun, želim mu da se izvadi iz te priče. Odlično znam, kao lečeni alkos, koji je to pakao.

Back