Pitam se pitam.
GZ:Ipak i ti potpisi zauzimaju potreban prostor, a ne koriste necem posebnom.. Na kraju krajeva bilo je svakakvih potpisa a mnogo toga moze da se kaze u dva ili najvise tri reda..i naravno manjim fontom..
Red_Zmaja:A ti mislio da si polularan![]()
![]()
Sucur:Neka napisu pravilo o sadrzaju potpisa onda, ako im smetaju reklame za druge sajtove, ko se ne drzi toga warn, a nakon toga, ako ne poslusa ban, a ne svima ukinuti potpise.
Autobus 88:Imam ja resenje za to.
ISPOD SVEGA STO PISETE STAVLJAJTE RUCNO SVOJ POTPIS!
Mada mislim da se stvarno radi o tome da su ljudi gurali sve i svasta u potpis. Meni je jednom izbriso i avatara i tu mi nesto prigovaro, ispostovo sam budalu jer mi je kao neka pickica pretio sa banovanjem, Nek dodje jedan na jedan da ga polupam!
_______________________________________________________________________________________
SRBIJA SRBIMA
U pravu si TAB evo ja sam sklonio moj potpis, jako me nerviraju ovakvi tipovi kojima ovaj forum sluzi za izivljavanje posto su drustveno totalno odbaceni. Samo kad bi administratori reagovali malo bolje...Ovako pogledaj samo postove na web dizajnu i surferskom kutku, svaki peti je nesto sto zaista treba da bude tu sve ostalo spamovi i totalno of topic.tab503:mislim da bi bio osnovni red da se neko od administratora udostoji da odgovor u vezi potpisa o cemu se radi.
a pedja i autobus idite pa se prepucavajte na privat, nemojte da spamujete grupu.
Ali zato topice sa crackovima brisu ekspresnom brzinom.Obersturmfuehrer:ma ovde admin dolazi jednom u sto godina...kao i moderatori...
mislim da je on najodgovorniji, s obzirom da za moderatore drzi ljude koji se pojave na forumu jednom u 10 dana...