Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.554
Tis glavonjica opet pjan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to sam se i ja oduvek pitao. Zašto učestvuju kad nemaju blage veze sa Evropom ?
Pa i mene, hvala Bogu, al' ja to znam, a vas ucim.
Hvala što se trudiš, ali, iskreno, zabole me uvo da li me neki isprani Englezi vide kao Azijatkinju ili Evropljanku.
E to sam se i ja oduvek pitao. Zašto učestvuju kad nemaju blage veze sa Evropom ?
MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE NA OVU TEMU...ZELEO BIH OBJASNJENJE...ZBOG CEGA IZRAEL UCESTVUJE NA SVIM MOGUCIM EVROPSKIM TAKMICENJIMA A NIJE U EVROPI....POZDRAV
А јел' се питате исто и за Египат, Тунис и Либију?
Ne diraj u nase nesvrstane partnere, vrg ti u glavu!
MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE NA OVU TEMU...ZELEO BIH OBJASNJENJE...ZBOG CEGA IZRAEL UCESTVUJE NA SVIM MOGUCIM EVROPSKIM TAKMICENJIMA A NIJE U EVROPI....POZDRAV
Ni ja ne verujem da bi oni tamo učestvovali...Nisu ponosni na svoje azijsko-arabijsko porekloZato sto ne postoji "aziasong" , gde bi iran , irak , sirija , yemen, i ostale dzamahirije promovisale svoje lake note.............
Izrael je nas prijatelj i nikada... nece zuriti sa priznavanjem KIM-a?!
Hvala što se trudiš, ali, iskreno, zabole me uvo da li me neki isprani Englezi vide kao Azijatkinju ili Evropljanku.
Izrael i jevreji su neprijatelji covjecanstva,Amerika je rukama jevreja ,NATO I EU su u rukama Amerike