HEAD HUNTERS
Početnik
- Poruka
- 2
MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE NA OVU TEMU...ZELEO BIH OBJASNJENJE...ZBOG CEGA IZRAEL UCESTVUJE NA SVIM MOGUCIM EVROPSKIM TAKMICENJIMA A NIJE U EVROPI....POZDRAV
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE NA OVU TEMU...ZELEO BIH OBJASNJENJE...ZBOG CEGA IZRAEL UCESTVUJE NA SVIM MOGUCIM EVROPSKIM TAKMICENJIMA A NIJE U EVROPI....POZDRAV
Ali oni i jesu u Azijskoj zoni i to u svemu, a ne samo u sportu . . .Isto k'o sto Australija sada igra kvalifikacije za svetsko prvenstvo u Azijskoj zoni.
Valjda zato sto je vecina populacije u Izraelu dosla iz Evrope pa se osecaju Evropljanima.A..njima se zbog holokausta izvrsenog u Evropi sve tolerise.
Зато што је како је рекао Џорџ Буш интерес израела,инетрес америке !MOLIM VAS DA LI NEKO MOZE DA MI POMOGNE NA OVU TEMU...ZELEO BIH OBJASNJENJE...ZBOG CEGA IZRAEL UCESTVUJE NA SVIM MOGUCIM EVROPSKIM TAKMICENJIMA A NIJE U EVROPI....POZDRAV
A zasto ucestvuje Turska? A Azerbejdzan?
Inace, drage kolege, mnogi obicni ljudi na Zapadu Balkan uopste ne smatraju Evropom, a ni vas Evropljanima. Englezi su tradicionalno ceo Balkan nazivali 'bliski istok', recimo.
A zasto ucestvuje Turska? A Azerbejdzan?
Inace, drage kolege, mnogi obicni ljudi na Zapadu Balkan uopste ne smatraju Evropom, a ni vas Evropljanima. Englezi su tradicionalno ceo Balkan nazivali 'bliski istok', recimo.
Pa i mene, hvala Bogu, al' ja to znam, a vas ucim.
Pa i mene, hvala Bogu, al' ja to znam, a vas ucim.