sumadinac17
Aktivan član
- Poruka
- 1.049
Hajde da čujem i vaše mišljenje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da čujem i vaše mišljenje.
Ima nas u velikom broju.
Sve zavisi sta je danas za nekoga dzentlmen... ako je onaj koji "trazi damu od, do, zarad druzenja", onda... mislim stvarno
Uglavnom se druzim sa zdravim zenskim osobama, koje imaju dve zdrave i spretne ruke, pa zato umeju same da se obuku. Pridrzavam mantil jedino bolesnima i nesposobnima. Isto vazi i za otvaranje vrata i slicne budalastine
Gentleman u savremenoj urbanoj populaciji ........Evropa....21. century !!!!!!!!!!!
Neko bi morao da mi obasni sta ovo znaci ako uopste znaci bilo sta !
Takodje bih voleo nekoliko argumenata zasto prilicno veliki broj zena sebe smatra “slabijim polom”
Moje licno vidjenje je da se ova i slicne zablude koriste za prostacku i vulgarnu manipulaciju nesposobnih zenki sa jedne strane, nasuprot nedovoljno sposobnih, nesamostalnih jadnih i glupih muskaraca sa druge strane.
Svoj odnos prema zenskom polu biram tako sto izrazavam prihvatanje “istih” kao samosvesne cele osobe, i kao ravnopravne partnere.
Jedino kao ravnopravni ortak Meni neko moze da bude pozeljan
Ostalo smatram za pishulje, barbike, kokoshke, bio masu planete zemlje, koja zbog svoje i samo svoje licne nesposobnosti i nespretnosti, jevtino manipulise sa tupavcima, ocekujuci da im ovi prisvrsavaju tehnicke poslove, popustaju, bla, bla, bla,….. bla, bla, bla... ..... .... bla
Zato sto ima sve manje dama
Ja se slažem da vas ima, međutim nešto čini mi se na staklenim nogama.
Stalno imam utisak da će i neko od takvih već u sledećem trenutku pokazati suprotno.
@Taisa.
vrlo zenski odgovor
sad sam cuo sta nije, i prilicno je besmisleno... ajde sad mi kazi sta jeste....i probaj samoj sebi da odgovoris na dva pitana koje postavih....
kada samog sebe stavim u inverzni polozaj, najvise sto bih mogao da pozelim za sebe je da se prema meni odnose kao ja prema odabranim partnerima
ako ima nesto vise od toga, ti kazi...... ali budi malo smislenija i konkretnija....
ili mislis da treba da "budem dzentlemen' pa da klimnem glavom na tvoje praznoslovlje o plemicima....ili sta.....
i zasto ne bih pishulje smatrao pishuljama ako to jesu.... zato sto nisam dzentlmen....
licemerno.... :razz:
masovna je pojava da smotane zenetine cekaju plemice ne bi li bile "spasene"... probudjene.... odvedene....pa ukoliko neko od neprinceva trazi kreativnost, samosvojnost i akciju, utoliko ne pripada dzentlemnima koji su ocekivani .... pozeljni... i nepostojeci....
ma nema veze
dame i dzentlemni svakako ne pripadaju aktuelnom trenutku i prostoru
Evo da se složim jednom sa Taisom. Sama to ne bih bolje rekla.
Pa gde si ti QueerHatesPršut? 100 godina te nema.Ko to kaže ko to laže???
Ja nisam primetila