Zašto i da li rado otvarate nove teme? Ili ne?

:rotf:
Jeste ali uvek mi smešno, koliko god puta ovo da pročitam.

Da, ja, eto uzeću sebe za primer, imam daleko manje ljudi koji me hejtuju nego ovih kojima sam OK, recimo 90:10%
I opet sam u stanju da ne dolazim zbog jednog člana, koliko god zvučalo neverovatno.

Imam, to stvarno imam. Nego dosadi godinama samo jedan pdf, a odatle čim izađem više me niko ne razume fazon, inače taj "moj" pdf, gde sam većinu vremena je religija. Izašao i ja malo među druge ljude.

I ja tako posmatram. Usmeravam tok, vraćam na suštinu, jbg k'o da sam mod :p

Meni je ovde na krsti religija forum u koji retko zalazim. Razlozi za to su sto se tu raspravlja samo jedan ugao gledanja ili ako i ima drugog ugla taj ugao leti napolje, zato sto je najcesce direktno suprotstavljen. Ok religija. Kome to odgovara. Ali duhovnost? Nije mi sasvim jasno kako taj pdf moze da se zove Religija i Duhovnost, a da ne bude previse u samo jednom uglu (i konsekventno automatski kontrirano). Nigde sive zone.

Ali sto bi rekli englezi, inace, its not my cup of tea.

Pitao sam se da li ispadam budala ili suprotno ako se ističem tako što otvaram nove teme?

Sto puta sam rekao da ne volim da sam "u centru pažnje" i da mi je bilo bolje kad niko nije znao da postojim ali sa druge strane, mene kada nešto zanima- pitam.

Šta mislite, kako ljudi, forumaši a i oni koji nas čitaju doživljavaju ljude koji otvaraju teme? Da li je bolje ne isticati se baš?

Pa nije baš pohvalno da te upoređuju sa @комшија -om.

Ако имам нешто што бих да поделим са суграђанима - не оклевам.

Ево данас сам се одушевио са неким пасуљем из конзерве
и хтедох да отворим тему и препоручим,
али видех да постоје теме где могу да окачим своје гастро утиске,
те то и урадих.

Јутрос сам имао и незгоду у једној од продавница које обиђох,
не само да ми нису испоставили фискални рачун,
већ је касирица била толико непријатна да сам окренуо инспекцију.

А она, биће из другог филма ме пита:
"А ко сте ви ?!"

Ја јој лепо одговорим да сам ја онај који је "лебом рани",
али видим да се не разумемо.

Она мисли да ако сам инспекција већ су платили мито за овај месец ...
Наравно, мени то уопште не пада на памет, тек касније ...

Борба црнаца у тунелу !!!

Ето, и за то сам хтео да покренем тему,
али нећу, и нисам их пријавио са пуним именом и презименом,
тако да се пријава и не важи.

Нисам зато што су јефтини,
жао ми да плате 500 иљадарки или ко зна колико.

Pitao sam se da li ispadam budala ili suprotno ako se ističem tako što otvaram nove teme?

Sto puta sam rekao da ne volim da sam "u centru pažnje" i da mi je bilo bolje kad niko nije znao da postojim ali sa druge strane, mene kada nešto zanima- pitam.

Šta mislite, kako ljudi, forumaši a i oni koji nas čitaju doživljavaju ljude koji otvaraju teme? Da li je bolje ne isticati se baš?

Ko pita ne skita.

Uvek ces imati "pametnjakovice" koji ce svakoj temi nai sto mana (cuj naci manu pitanju)
ali zato sami nikada nisu otvorili smislenu temu.
Dakle toliko glupi da ne umeju ni pitanje da sroce ali zato sve znaju.

Bolje je pitati sta ti nije jasno nego glumiti pametnicu i ispasti tupan na kub.
Kao gomila ljudi sa kojima imam "problem" na forumu ali i u RL

Razumem te, i sam se uzdržavam oko otvaranja tema, mada sam ih dosta i otvorio. Mada, kad pogledaš, tome forum i služi. Zapravo, nerviraju me malo ljudi koji ne otvaraju teme, a na svaku imaju odgovor.

Zapravo, nerviraju me malo ljudi koji ne otvaraju teme, a na svaku imaju odgovor.
Zašto?!
Nije nužno otvoriti temu da bi pisao, zar ne?

Tema treba da bude interesantna i originalna sa jasno definisanim uvodnim postom bez pastovanja kilometarskih tekstova koje je teško i dosadno čitati, pogotovo ako ti nije jasno da li je samo informacija ili treba komentarisati.

Pišem samo u temama koje me zainteresuju u trenutku.
Često mi je naslov zanimljiv ali me uvodni post 'o'ladi' od teme.

Nije problem i ako se otvori tema za glupost, ali je mnogo ružno kad otvarač teme iskulira nekog ko mu je dao lep i smislin odgovor, kao što se meni skoro desilo od strane dva istaknuta člana.
I gledaću da im više i ne odgovaram na teme jer su me napravili budalom.
Nemoj tako gledati na to.
Ako neko ne odgovori, ima puno i do toga ako se neko osjeća veselo/vrckavo u momentu kad vidi odgovor.
Pa ne odgovori tada, jer konta kako će poslije,
Ali poslije zaboravi

Ne ispadaš.
Ovo je taman kao i u realnosti, svako se druži ko mo odgovara, sa kime djeli zajedničke vrijednosti.
Samo ovdje, pišeš na temu koja te zanima.

Ne znam kako, ja imam nalete gdje otvaram puno tema i gdje ne otvaram ništa.
Ne mislim o tome kako me ko doživljava. Jesam mislila o objavljivanju tik tok videa, ali sam se pokajala i povukla

Pozdrav

Pade mi na pamet jedno potpitanje.
Primećujem već duže vreme nekakvo prećutno pravilo- ko na čijoj temi piše.
Iznenadio sam se kada sam bio izvređan i oteran sa teme, posle toga sam počeo da vodim računa gde idem ("kod koga").

Nije pravilo 100% a nije ni zaštita, mene je čovek na mojoj temi ispljuvao i izvređao. Ali ja to nisam ni doživeo kao "moja tema- moj teren" a svašta sam viđao "beži mi sa moje teme" i slične gluposti.
Smatram da svako ima pravo pisati na svakoj temi, nije "moja tema" privatno vlasništvo.

No, kako god ko shvata- što se mene tiče, na mojim temama su svi dobrodošli, naravno, bez vređanja...nego normalna neka komunikacija.

Pade mi na pamet jedno potpitanje.
Primećujem već duže vreme nekakvo prećutno pravilo- ko na čijoj temi piše.
Iznenadio sam se kada sam bio izvređan i oteran sa teme, posle toga sam počeo da vodim računa gde idem ("kod koga").

Nije pravilo 100% a nije ni zaštita, mene je čovek na mojoj temi ispljuvao i izvređao.

No, kako god ko shvata- što se mene tiče, na mojim temama su svi dobrodošli, naravno, bez vređanja...nego normalna neka komunikacija.

nemoj sve k srcu da prihvatas .... kao sto si ti anti tako se 4
pojavilo previse "hejtera" na ovim nasim virtuelnim prostorima :(

navicices se vec ... samo lagano

🍺

Back