ZASTO I CEGA SE PLASIS..............

opanak

Domaćin
Poruka
3.447
Obavestenje da ne kazem reklama za TV emisiju B92 USPON I PAD gen.Mladica, preporuci se i to na nacin koriscenja prava moderatora, a onda se zakljuca.
Od cega strah.
Ta emisija siguran sam da je napravljena po receptu vec napravljene emisije istog naslova samo o Sl.Milosevicu.
Pitam se i pitam vas ZASTO....................

opanak:
Obavestenje da ne kazem reklama za TV emisiju B92 USPON I PAD gen.Mladica, preporuci se i to na nacin koriscenja prava moderatora, a onda se zakljuca.
Od cega strah.
Ta emisija siguran sam da je napravljena po receptu vec napravljene emisije itog naslova samo o Sl.Milosevicu.

Па можда зато што је СТРАНИ ВЛАСНИК КАПИТАЛА на Б92 и на Крстарици ИСТИ ? :lol: :lol: :lol: Па, 'ко веле' - беспатна реклама, да уштеде људи.......

untouchable:
Ozbiljno??? Da li je negde objavljena vlasnicka struktura Krstarice?
grimace4zy.gif

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Hajde se uozbiljite malo! Temu sam postavio informativno, zaključao da se ne bi izdogađale gluposti i nagađanja, a upravo sam je otvorio da čujem mišljenja. Kakva B92, kakav strah, kakve veze ima vlasnik(ci) Krstarice...?
Što se trpate u sve? Da li možete normalno razgovarati, tj. da vas ozbiljno shvati još neko osim vaših istomišljenika??? Zašto se sramotite u svakom novom svom postu?

opanak:
Od cega strah.
Ta emisija siguran sam da je napravljena po receptu vec napravljene emisije istog naslova samo o Sl.Milosevicu.

Auuuuu, ako ovo razvijemo, zaključak je da i neki mediji misle ubosti deo nagrade za Ratka ako stvore atmosferu pogodnu za fatanje đenerala Draže, pardon, Ratka...:D

jomini:
Hajde se uozbiljite malo! Temu sam postavio informativno, zaključao da se ne bi izdogađale gluposti i nagađanja, a upravo sam je otvorio da čujem mišljenja. Kakva B92, kakav strah, kakve veze ima vlasnik(ci) Krstarice...?
Što se trpate u sve? Da li možete normalno razgovarati, tj. da vas ozbiljno shvati još neko osim vaših istomišljenika??? Zašto se sramotite u svakom novom svom postu?

Ti si se dovoljno osramotio u prezentiranju i usmeravanju govora mrznje. SETI SE KADA.
A da je paranoja, ima je..................

Back