Зашто ХДЗ још увек слави усташтво у Хрватској?

БелиВук

Ističe se
Banovan
Poruka
2.177
Невероватно је да поздрав „За дом спремни” на утакмици слушају председница државе и председник владе
Јасеновачка комеморација је прилика да они који толеришу усташку идеологију заузму позорницу и изразе своје атнифашистичке ставове, кажу јеврејски представници

Да ли би се у Немачкој толерисало узвикивање пароле „Зиг хајл” током утакмице Немачке и Израела, питање је које је понукан национално узаврелом ситуацијом у Хрватској поставио Ефраим Зуроф, директор Центра „Симон Визентал”.

То питање уједно осликава целокупну ситуацију у Хрватској, за коју представници Јевреја тврде да је обнављање усташтва – због чега су се и одлучили на бојкот комеморације у Јасеновцу. Зуроф је мислио на утакмицу Хрватска–Израел у Осијеку, чију је атмосферу описивао и Огњен Краус, јеврејски представник у Хрватској, рекавши да је „све личило на Немачку 1933. и НДХ 1941”.
Зашто ХДЗ још увек слави усташтво у Хрватској?
 
Зашто ХДЗ још увек слави усташтво у Хрватској?
а шта друго имају да славе?

A četništvo je temelj srpske tzv. države. ;)
:lol:

још само ви хурватски и неки југополутански комплексаши јалово покушавају да изједначе усташе и четнике
 
Hrvatska ima predsjednika, a ne predsjednicu. Toliko ti je dosadno i toliko si zloban da recikliraš stare vijesti. :lol:
Ништа се није променило, исти манијаци у ХДЗ сад као и пре. Никакву казну нисте добили што сте певали усташке песме кад сте играли против Израела, а тек кукасти крст на терену што сте направили пре пар година, ни за то казну.
 
Не постоји већих лопова од Тадића, он је хвалио антисрпског манијачког диктатора Тита.

Ako si na fonu sns-a svakako da nema.
:mazi:
 

Back
Top