Zašto genaracija Z sluša lošu muziku?

Meliot

Elita
Poruka
23.248
Zašto genaracija Z sluša i pravi lošu muziku? Znam da postoji izreka "o ukusima ne vredi raspravljati" ali po mom mišljenju ono što slušaju mlađe generacije u Srbiji je jako loše. Tekstovi su ili bezobrazni ili besmisleni ili jedno i drugo a muziku je teško definisati i objasniti.

Iskreno muzika udara u mali mozak i ošamućuje pa neću ništa da izbacim da sebi i drugima ne kvarim raspoloženje.

Zašto genaracija Z sluša i pravi lošu muziku? Znam da postoji izreka "o ukusima ne vredi raspravljati" ali po mom mišljenju ono što slušaju mlađe generacije u Srbiji je jako loše. Tekstovi su ili bezobrazni ili besmisleni ili jedno i drugo a muziku je teško definisati i objasniti.

Iskreno muzika udara u mali mozak i ošamućuje pa neću ništa da izbacim da sebi i drugima ne kvarim raspoloženje.
to sam i ja mislila dok se nisam malo dublje upustila u razmišljanje
kao neko ko sluša maltene sve i zaista uživam u muzici i aj da kažemo da se kolko tolko razumem u muziku, dajem sebi za pravo da kažem da može među ovom novom muzikom da se nađe i ponešto zanimljivo, kao i da smo mi kao klinci ponekad slušali gadan treš
ako pričamo o kvalitetu onda je većina domaće muzike krš, ali ako pričamo o vajbu onda je današnja muzika sasvim okej za današnje klince, kao što je nama ona iz našeg vremena bila sasvim prikladna
ja teško da bih sada slušala ono što sam slušala sa svojih 15, pa tako mislim da i današnje generacije neće za 15-20 godina slušati ovo što slušaju sada
takođe, ne slušaju svi taj trep ili šta se već još sluša, ima i onih koji slušaju nešto što je, da kažem, nama prihvatljivije
mislim da bi se zapravo iznenadio kada bi pričao sa nekim iz gen z i shvatio da znaju dosta nekih opšteprihvaćeno dobrih stvari iz 90ih, 80ih

Back