Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
НЕ ДАМО КОБАЈУ! НЕ ДАМО КОБАЈУ!!![]()
…eto ti sad, a ja se ponadala

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
НЕ ДАМО КОБАЈУ! НЕ ДАМО КОБАЈУ!!![]()
ПОНОВО РАДИ БИОСКОП! ПОНОВО РАДИ БИОСКОП!!…eto ti sad, a ja se ponadala![]()
A, ti bi da ga oteraš? ili šta bi ? - moderatori takva pitanja ne postavljaju.I ti kuckaš i klikćeš na toliko omraženom forumu?
Okani se više tih fazona. Prošlo bi.Jos jedan od razloga sto ovaj forum umire je sto zbog klikova dozvoljavate federativnim i hrvatskim nacionalistima da vrsljaju ovde.
To na njihovim forumima ne bi proslo jer imaju neki nacionalni identitet, medju nama je mnogo prodanih dusa i tolerantnih budala.
Гледам, на постсовјетског просторима много форума али су профилисани.Generalno ste svi dobrim delom u pravu,.. razloga propadanju foruma je 30 a ne 3. Takva je klima u društvu, takvi su novi klinci, toliko se novih mreža otvorilo,.. puno tema je iscrpljeno,.. maltene su samo neostvareni ostali na istoj mreži,.. koji se još nisu ispucali.
Da li se može vratiti kvalitet forumu - može. A, da li će to biti popularno,.. - ne verujem.
Nina ima ogromne (nemerljive) zasluge za sadržaje ovog foruma,.. nisi skapirao da postoje i zasluge na forumu,.. kao i u životuТу и јесте квака. Правила не важе за модераторе. Имам гомилу скрин постова у којима модератори вређају и никоме ништа.
Форумаши се за увреде кажњавају док модератори могу да вређају.
Свако покретање питања о модерисаењу сече се у корену а мени се више и не дозвољава да отварам теме у питањима рада форума?
Нема питања, нема проблема. Чуди ме да Нина и ову тему није још закључала?
Ако рачунаш copy/paste ок. Ауторских тема, не рачунајући питања о сексу, нешто не памтим?Nina ima ogromne (nemerljive) zasluge za sadržaje ovog foruma,.. nisi skapirao da postoje i zasluge na forumu,.. kao i u životu...
Neću o svojoj simpatijiАко рачунаш copy/paste ок. Ауторских тема, не рачунајући питања о сексу, нешто не памтим?
Можда грешим али не памтим од ње ништа корисно?
То што копира текстове не видим као било какав допринос.
Ee, vidiš tu se varaš,.. postoji na mrežama (i forumima) nešto što se zove SEO pretraga.Ако рачунаш copy/paste ок. Ауторских тема, не рачунајући питања о сексу, нешто не памтим?
Можда грешим али не памтим од ње ништа корисно?
То што копира текстове не видим као било какав допринос.
Наведи ми нешто њено, а да није нивоа фарме и парова?Neću o svojoj simpatiji(
ovo neka mi i obriše).
Koliko je vremena potrošila,.. koliki entuzijazam,.. vera,.. religija,![]()
Хвала на обавептењу за оно што знам. Навео сам, највећи број текстова не смеш копирати брзу сагласности.Ee, vidiš tu se varaš,.. postoji na mrežama (i forumima) nešto što se zove SEO pretraga.
Ukućaš pojam: Mikrokontroler ( na primer)
Šta ti prvo izbaci Gugl pretraga, na to će kliknuti 90% korisnika,.. i ta mreža biva popularna,.. skuplje reklame,.. itd.-
Znači i copy-paste ima smisla, ako je mreža popularna.
Ee, ne bih da svađam sa tobom danasНаведи ми нешто њено, а да није нивоа фарме и парова?
Рекох, copy/paste не рачунам.У највећем броју случајева то је и забрањено без сагласности власника текста.
У највећем броју случајева то је и забрањено без сагласности власника текста.
Зашто би се свађали, упути ме на њен текст?Ee, ne bih da svađam sa tobom danas![]()
Misliš, da ja to ne znam,..Зашто би се свађали, упути ме на њен текст?
Узгред, ангажује се за кинту, не волонтира.
Тако да....
ukratko:ok ljudi , zamolio bih vas da dalje, diskusija ide bez ličnih etiketiranja
moderacija je samo jedan mali deo zašto forumi izumiru, dajte usmerite diskusije u na neke druge probleme koje se tiču foruma
za divno čudo to je jedan od retkih pdf , gde mogu zajedno i kvantitet i kvalitetukratko:
Ili kvantitet (na LJIS-u, itd,.. )
ili Kvalitet ?
Не делим твоје мишљење, чак шта више. Она стоји иза највећег броја лоших модератора. Знам пуно тога али да не идемо у том правцу.Misliš, da ja to ne znam,..
Hajde da tebe angažujemo da radiš to što ona radi,..![]()
Nisam ja od juče,.. pa eto znam![]()
ne diraj me u žicu G..
Svaki bi je forum poželeo,..
Проблем мора имати име а не да је имагинаран. Ако не именујеш проблем, не очекуј решење.ok ljudi , zamolio bih vas da dalje, diskusija ide bez ličnih etiketiranja
moderacija je samo jedan mali deo zašto forumi izumiru, dajte usmerite diskusije u na neke druge probleme koje se tiču foruma
ali zato ima mali milion problema, a ne samo jedan , zato probajte da notifikujete i imenuje te druge , a ne samo ovaj kao da je jedan jediniПроблем мора имати име а не да је имагинаран. Ако не именујеш проблем, не очекуј решење.
jel' ti čitaš?ali zato ima mali milion problema, a ne samo jedan , zato probajte da notifikujete i imenuje te druge , a ne samo ovaj kao da je jedan jedini
Idemo na kvalitet ?Generalno ste svi dobrim delom u pravu,.. razloga propadanju foruma je 30 a ne 3. Takva je klima u društvu, takvi su novi klinci, toliko se novih mreža otvorilo,.. puno tema je iscrpljeno,.. maltene su samo neostvareni ostali na istoj mreži,.. koji se još nisu ispucali.
Da li se može vratiti kvalitet forumu - može. A, da li će to biti popularno,.. - ne verujem.
ahm ))) i ja sam za više kvalitetnih fotki forumašica , msm malo , samo malo više otvorenih dekoltea )))jel' ti čitaš?
Idemo na kvalitet ?
Paa, kud puklo da puklosa potpisom, bRez copy/paste ?
Znamo, piše na LjiSucela srbija je takva.
Nisam razumeo. Ko bira moderatore? Ona sama ? Ili si mislio da ih brani .Не делим твоје мишљење, чак шта више. Она стоји иза највећег броја лоших модератора.
okЗнам пуно тога али да не идемо у том правцу.
Pa nisu svi kopirani,.. većina nije.Рекох, сем копирања туђих текстова....