Boja bez imena
Veoma poznat
- Poruka
- 14.855
Jok na sunce![]()
Osetljiva sam na dnevnu svetlost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok na sunce![]()
Ne pecemo praseDaj neki materijal. Mada ja volim glatku nauljenu kožu. Haha
Dogovoreno, projekcija od 00hOsetljiva sam na dnevnu svetlostisključivo mrak dolazi u obzir.
![]()
Dogovoreno, projekcija od 00h
I roletne su tu, ako potraje filmSamo od ponoći, pa dok ne svane. Dabome.![]()
Ne hrskavu nego mekanu, nežnu. HahaNe pecemo prase![]()
Jos joj daj jabuku da zagrizeNe hrskavu nego mekanu, nežnu. Haha
I roletne su tu, ako potraje film![]()
Bolje nego drameVidim ja da ti već imaš neke akcije u glavi.![]()

Bolje nego drame![]()
Vezbacu romantikuBolje, da...ali romantika je bolja i od akcije, i od drame.
Ili si gadljiv na nju? (romantiku, mislim) ?

Ja u avataru i potpisu uvek stavim cilj, smisao, filozofiju životaZato sto cene iskrenost![]()
Код нас мушкараца је боље бити пијан него старJa u avataru i potpisu uvek stavim cilj, smisao, filozofiju života
A što se teme tiĉe sto put je bolje biti ružna nego lepa
Evo zašto ova lepa to bude neko vreme pa postane ružna (i niko je neće)
A ova ružna jbg ne može da se menja, deluje poštenije (i svako je hoće)
Kod muškaraca je to drugačije...

PotpisujemКод нас мушкараца је боље бити пијан него стар![]()

Lažu kako zinu pa i ostalo bude u sličnom maniru...stavljaju lepe, seksi i zanosne žene kao avatar ili slika svog profila ovde na forumu. Je l' zato što uživo one same nisu takve pa žele da budu lepe bar ovde pa rade kompleksi i ego i dopamin ako ih neko muva ili baš zato što su tako jako lepe pa se iskreno predstavljaju? Ne mislim na moderatorke, one su neutralne za mene. Samo na koleginice ili i kolege, koji se tako predstavljaju. Iskreno pitam, ne znam. Zanima me, radoznao sam. Ljubopitljiv sam po prirodi.

Čim lažu, zinu. HahaLažu kako zinu pa i ostalo bude u sličnom maniru![]()
Nije to ništa strašno niti perfidno planirano, jednostavno - žensko, mora, da bi opstale u muškom svetuLažu kako zinu pa i ostalo bude u sličnom maniru![]()
A šta ako je jebozovna u guzu i normalno?Ja u avataru i potpisu uvek stavim cilj, smisao, filozofiju života
A što se teme tiĉe sto put je bolje biti ružna nego lepa
Evo zašto ova lepa to bude neko vreme pa postane ružna (i niko je neće)
A ova ružna jbg ne može da se menja, deluje poštenije (i svako je hoće)
Kod muškaraca je to drugačije...
Šta normalno?A šta ako je jebozovna u guzu i normalno?![]()
Prvo normalno pa u pičQ. HahahaA šta ako je jebozovna u guzu i normalno?![]()
E presladak ti avatar sad vise nema prezeleКод нас мушкараца је боље бити пијан него стар![]()
Polako sa tom naivom. Toxi da slika donju polovinu tijela, bez gaca naravno!Nešto baš čisto sumnjam da forumašice ovde žele na slike poznatih dama da "hvataju" bilo koga.
Onaj ko se "kači" zbog pf slike sam ima problem sa sobom.
@Toxique jesi li ovo ti na pf slici sada?
Ako jesi - svaka čast ljuuubavi novosadska!![]()
Ja zato što sam prelepa. Avatar služi da umanji moju lepotu.stavljaju lepe, seksi i zanosne žene kao avatar ili slika svog profila ovde na forumu. Je l' zato što uživo one same nisu takve pa žele da budu lepe bar ovde pa rade kompleksi i ego i dopamin ako ih neko muva ili baš zato što su tako jako lepe pa se iskreno predstavljaju?
Mislim da sam već napisala da uvek uklopim pozadinu i profilnu sliku zato što je aesthetic. U prevodu lepo za oko. Matching? Nema dubine tu. Nisam stavila traktor jer mi jednostavno nisu lepi na oko. Razumeš?Pa postoji neki razlog ili zašto ti se baš ta svidela. Kao kad obučeš nešto. Što nisi stavila traktor? Haha