gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dobro je dok se forumasice ne druze sa tobom.
Gadno ce biti ako otvoris temu Zasto forumasice vise nece da se tandare sa mnom?

Šta je bre ovo...Bolje da nisam postavljao,kolko se prepoznaloMarsh, meni je isto ***

Testić...
![]()
Mozda si isuvise vulgaran, napadan, i mislis da je djevojkama to zabavno...Primetio sam nesto cudno...
Desavalo mi se da se dopisujem sa forumasicama, ono kao satro se druzimo, stalno se dopisujemo ne PePe, SMS i to sve. Ali bas drugarski.I onda se desi da one nadju decka, i vise ih nije briga za mene. Cak se ponasaju vrlo neprijateljski... Odjednom vise nismo dobri...
Ja se u medjuvremenu nisam promenio, koliko mi je poznato. I dalje se ponasam i pisem isto... Pa mi nije jasno odakle takva promena kod njih.
Da li su one mozda od pocetka trazile decka?
![]()

Primetio sam nesto cudno...
Desavalo mi se da se dopisujem sa forumasicama, ono kao satro se druzimo, stalno se dopisujemo ne PePe, SMS i to sve. Ali bas drugarski.I onda se desi da one nadju decka, i vise ih nije briga za mene. Cak se ponasaju vrlo neprijateljski... Odjednom vise nismo dobri...
Ja se u medjuvremenu nisam promenio, koliko mi je poznato. I dalje se ponasam i pisem isto... Pa mi nije jasno odakle takva promena kod njih.
![]()

Mozda si isuvise vulgaran, napadan, i mislis da je djevojkama to zabavno...
Mozda nekima od njih tvoje 'prijateljsko' caskanje uopste ne izgleda drugarski...
Mozda ne pazis sta govoris, pa onda kukas kako su sve ovakve i onakve...
Mozda ne poznajes tako dobro zene kao sto mislis...
Kad si vec postavio ovu temu, mogao bi malo o svemu ovome da razmislis!Da se posavjetujes malo sa nekom drugaricom...
Ne mozes biti toliko direktan, ipak mi nismo Nijemci...

Znam da te malo boli korpica![]()

Hvala ti na ispali, ali onda nemoj stalno da me spominjes!![]()

Da, bas je takoTi pises na mojim temama i saljes mi PP...
A na ja tebi.![]()

Da, bas je tako
hvala ti sto si mi objasnio da ako nekom pisem na temi da mu se automatski nabacujem, nisam znala
Od sad cu samo zenskima da pisem![]()

...Spremam se da slešujem vene,ovo stvarno ne mogu podneti...Primetio sam nesto cudno...
![]()
Ја сам мачо.Ja bih bio supermacho i levo i desno, a u RL sam dibidus mlitav i mlackast. Test ne valja bre !!!

ahhaha....da se mozda nisi zapitao da li je to, mooozda, zbog tvog nicka?
bas si pozeljan po opisu...SPONZORUSA xD
iako bi svaka cura trebalo da zna da nick ne mora imati veze sa mozgom [kako je u vcecini slucajeva, nastali su u trenutku] nije iskljucena mogucnost da ti to stv jesi. To ti je ovde licna karta.