Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
dobro ajde ja gresim a vi ste super,aj sad mobilne na sto da vidimo ko ima veci...ovaj manji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ko nema nicim drugim kurci se mobilnim telefonom
jer mobilni telefon...je tako statusni simboli naravno kljucevi od jugica sa bmw priveskom
![]()

To je apsolutno neprihvatljivoNije lepo ni uvaljivati se "ženskinjama" po forumu.![]()
U jednom kulturnom i pristojnom društvu
A i ovde se traže brojevi bankovnih računa,proverava se težina visa kartica...Nema leba za nas umetnike...mobilne shta...?dobro ajde ja gresim a vi ste super,aj sad mobilne na sto da vidimo ko ima veci...ovaj manji![]()

Trebalo bi banovati onog ko je izmislio to merenje.dobro ajde ja gresim a vi ste super,aj sad mobilne na sto da vidimo ko ima veci...ovaj manji![]()
To je apsolutno neprihvatljivoU jednom kulturnom i pristojnom društvu
A i ovde se traže brojevi bankovnih računa,proverava se težina visa kartica...Nema leba za nas umetnike
...
...Nikad ne bih ni pomislio nešto tako...Sve su to fina deca...

Primetio sam nesto cudno...
Desavalo mi se da se dopisujem sa forumasicama, ono kao satro se druzimo, stalno se dopisujemo ne PePe, SMS i to sve. Ali bas drugarski.I onda se desi da one nadju decka, i vise ih nije briga za mene. Cak se ponasaju vrlo neprijateljski... Odjednom vise nismo dobri...
Ja se u medjuvremenu nisam promenio, koliko mi je poznato. I dalje se ponasam i pisem isto... Pa mi nije jasno odakle takva promena kod njih.
Da li su one mozda od pocetka trazile decka?
![]()

Ma boli te t.uki bash za forumashice...savatavaj ti neshto u RL i tamo odrzavaj kontakte.
Ovo je sve i onako cirkus.
e i ja sam ga nabavila pre jedno nedelju dana,bez zezanja.
skroz je na foru kastrovog,i boja i oblik jedino je moj nekako lepsi![]()

jesi li sa nekom od njih bio rl vjeren? rl ozenjen? u rl vezi? u rl prijateljstvu?
ako nisi onda stvarno ne vidim zbog cega ocekujes neku obavezu odrzavanja kontakta sa njihove strane
uostalom, najvjerovatnije si jednostavno dosadio.
get over it

Bio ozenjen?
Nisam ali ako prvo pocne da se lozi i sva je fina, sto onda posle postane neprijatna?

?