Zasto forumasice vise nece da se druze sa mnom?

dobro ajde ja gresim a vi ste super,aj sad mobilne na sto da vidimo ko ima veci...ovaj manji :)
Trebalo bi banovati onog ko je izmislio to merenje. ;) :D
To je apsolutno neprihvatljivo:mrgreen:U jednom kulturnom i pristojnom društvu:telefon:A i ovde se traže brojevi bankovnih računa,proverava se težina visa kartica...Nema leba za nas umetnike:roll:...

Postoje različiti metodi uvaljivanja, nisu svi nužno povezani sa materijalnom sferom, ima šanse i za umetničke duše. :D

Primetio sam nesto cudno...

Desavalo mi se da se dopisujem sa forumasicama, ono kao satro se druzimo, stalno se dopisujemo ne PePe, SMS i to sve. Ali bas drugarski. ;) I onda se desi da one nadju decka, i vise ih nije briga za mene. Cak se ponasaju vrlo neprijateljski... Odjednom vise nismo dobri... :think:

Ja se u medjuvremenu nisam promenio, koliko mi je poznato. I dalje se ponasam i pisem isto... Pa mi nije jasno odakle takva promena kod njih.

Da li su one mozda od pocetka trazile decka?

:dontunderstand:

jesi li sa nekom od njih bio rl vjeren? rl ozenjen? u rl vezi? u rl prijateljstvu?

ako nisi onda stvarno ne vidim zbog cega ocekujes neku obavezu odrzavanja kontakta sa njihove strane :dontunderstand:
uostalom, najvjerovatnije si jednostavno dosadio.
get over it

jesi li sa nekom od njih bio rl vjeren? rl ozenjen? u rl vezi? u rl prijateljstvu?

ako nisi onda stvarno ne vidim zbog cega ocekujes neku obavezu odrzavanja kontakta sa njihove strane :dontunderstand:
uostalom, najvjerovatnije si jednostavno dosadio.
get over it

Bio ozenjen? :hahaha:

Nisam ali ako prvo pocne da se lozi i sva je fina, sto onda posle postane neprijatna?

Први пут кад сам забасала на Крстарици и успут бирала име ника, каже мени другарица, иначе психолог по струци: '' Пази какав ник бираш, по њему ћете паметни препознати! '' :eek:
Нисам била баш шокирана њеном опаском, али после сам увидела да '' нормалан'', тј. неки свакодневни ник боље пролази.:confused:
Зашто сам ово написала: '' Мушка спонзоруша'' је зез, то већина зна, а опет, шта ако је то истина?:per:
Девојке су плашљиве (барем већина њих, ипак све ово је виртуелно и нестварно), упусте се у лепу причу, па се уплаше да би могао да их непријатно изненадиш неким предлогом, понудом... размисли мало о томе, ево ја не размишљам тако! :hahaha: :bye:

Poslednja izmena:

Back