Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma?

Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma? Na nekoj drugoj temi mi je forumaš @хан Ацо rekao da je Bugarska donela taj zakon, a pošto je Bugarska u EU, ne bi trebalo biti problema da i Srbija to uradi. Baš sada sam video insert na Ekskluzivu na Prvoj televiziji o dve lezbejske koje su se međusobno udale. Mislim da takvi izveštaji nisu potrebni srpskim gledaocima, naročito onima starijima i mlađima. Dečica gledaju takve stvari.
Automatski bi zabranio sns i srbija bi ostala bez vlasti a većina pedera AV više nebi postojala.

Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma? Na nekoj drugoj temi mi je forumaš @хан Ацо rekao da je Bugarska donela taj zakon, a pošto je Bugarska u EU, ne bi trebalo biti problema da i Srbija to uradi. Baš sada sam video insert na Ekskluzivu na Prvoj televiziji o dve lezbejske koje su se međusobno udale. Mislim da takvi izveštaji nisu potrebni srpskim gledaocima, naročito onima starijima i mlađima. Dečica gledaju takve stvari.
E ovako...

Srbin će se ljuti ako je neko gej, a lezbo mu ne prija sujeti mada voli da pogleda.
Srbin će odustane od seksualne inkvizicije ako i gej i lezbo kažu da su BI
To Srbinu onda signalizira na seksualnog zajebanta pa bi i on to ako može.

Deca ko deca, iebešim mater

Ja mislim da su se više latentni homoseksualci potresli od ovog predloga jer ih direktno pogađa pa zato toliko dižu galamu.
Ne postoje "latentni"

Evo vam forumski primer šabanskih komentara:
"E ovog manijaka sad kad zatvore ima tamo da ga iebu grupno"
Pa onda legendarni turski zatvori koji raspaljuju mušku maštu (nisam napisao želju to malo dizvineš) može @комшија malo detaljnije

Sasvim dovoljno rečeno.

U majmunskim čoporima su detektovane sve relacije koje važe i kod ljudi, samo je pitanje dal će da sedimo krivo a zborimo pravo.

JEDINI PROBLEM:
Seksualizaciju dece nam radi Amerika kroz crtane filmove i tinejdžerske serije. Seksualizacija dece je krivično delo ali ovako, ako je američko TV smeće onda sve OK. Naš zakonodavac treba prvo da vidi šta je mislio da ima da bude.

Ovi homofobi su presmešni, kao da ih neko ugrožava, opustite se, neće vam gejevi ništa.
Na poljančetu kada dečica od tu nekih devet jedanaest godina nisu zadovoljna dodavanjem lopte ili promašajem golića, obavezno uskliknu "perderu, pušimiga" i sl.

Naravno postoje balkanska pravila

Deca vrlo brzo nauče da se to ne priča ako ih mama izvede jer mama zbog turske serije rado iskoristi "popušimipišu" za grdnju i vodjenje kući, na tursku seriju inače ako nema turske serije mame "ne čuju ništa" dok vajberuju.

Medjutim, deca neće imati kočnice ako su tate u blizini. Verbalni forsaž polnog organa je poželjna rabota dok tata pavijan cveta od sreće.

U stvari, deca to ne bi ni znala nego na svakom poljančetu ima Tata Čoban Specijalac pa infiltrira izraze preko svog junaka. Naravno, postoje i odgovorni ćalci koji će povezati preko čijeg majmunčeta dolaze seksualno-socijalni usklici pa pokuša da porazgovara korektivmo sa ocem pavijanom.

Kažem pokuša jer se na tome i završi a njihova dva klinca postaju arhineprijatelji.
Naime Kulturiška Ćale savetuje dvolično svog sina da se ne druži sa tim i tim drugarom ako baš ne mora dok tata pavijan svog sokola iskritikuje "iebemteusta śta suješ po poljančetu, kenjko mi ćale od onog klempavog udupegaiebem balava drukarica jel druka i po školi, a?"

Kada su i mane i tate prisutne to je rapsodija proseravanja, šabački vašar (najšareniji) i mrzi me da pišen ali je najludje :lol:

Poslednja izmena:
Kako da zabrani promociju homoseksualizma kad je pola Vlade gej? Koliko njih u Skupštini? Pa, bivša premijerka je postala Čale čak i kad to nije zakonom baš zelena grana u Srbiji i nikom ništa.
I to došli iz unutrašnjost a tamo svašta rade tradicionalno.

Sećam se... Vojni rok...
Na jutarnjoj smotri komandant kasarne pored ostalih vrlovažnih strogopov. obaveštenja preko mikrifona, saopštava prisutnima da su dva vojnika iz pešadije u toku obilaska dežurnog oficira uhvaćena na felaciu i stoga za kaznu trajno izbačeni sa služenja vojnog roka.

Pogledamo mi u vojno kalendarče, bome još 9 meseci - mnogo. Jel desetaru, jel bi ti meni malo popušio pa da nas izbace obojicu - dobro tebi a meni još bolje. Onda ti desetar koriguje ponudu "svima dobro" sa izbacivanjem al da ti popušiš njemu. A onda se umeša kapetan i pošalje obojicu tri dana na drvljanik da se istresu besne gliste a na drvljaniku nastaviš sa desetarom - eto ti ga sad umesto da smo u autobusu za kući sad cepamo drva jer nisi hreo da mi popušiš.

Србија нити их промовише,нити их забрањује.
Србија поштује свачија права, али негује вредности већина народа и грађана Србије а то су традиционалне вредности, хетеросексуални брак и породица.
JEDINI PROBLEM:
Seksualizaciju dece nam radi Amerika kroz crtane filmove i tinejdžerske serije. Seksualizacija dece je krivično delo ali ovako, ako je američko TV smeće onda sve OK. Naš zakonodavac treba prvo da vidi šta je mislio da ima da bude.

(ponovljena suština, ostalo čitajte po volji)

JEDINI PROBLEM:

Слажем се.

Слажем се.
JEDINI PROBLEM:

znaci vas dvojica ste samo protiv "seksualizacija dece"?
protiv p*dera u sustini vas dvojica nemate nista?
logicno, vasi redovi su puni homoseksualaca, sto bi imali protiv?!
21 vek je. nemate cega da se stiditie...
pa i cetnik moze da bude p*der, jel tako?! pa i oni su ljudi!

znaci vas dvojica ste samo protiv "seksualizacija dece"?
Da ja tebe pitam nešto?
Može?

E...

Da li si ti nekad čuo izreku: "po jutru se dan poznaje"?

I ti krećeš jutro sa lgbt...

pa šta će biti do uveče sa tobom?

Meni je potpuno neobjašnjiv taj fenomen, strah od LGBT osoba. Kao da se plaše da će i sami postati gay ako vide gay par na ulici.

Što se mene tiče, uvek volim da vidim da se odrasli ljudi vole. Samo totalnom šabanu može smetati zaljubljeni par, kog god pola da su.

Da ja tebe pitam nešto?
Može?

E...

Da li si ti nekad čuo izreku: "po jutru se dan poznaje"?

I ti krećeš jutro sa lgbt...

pa šta će biti do uveče sa tobom?
Znači devojčice treba pustiti da gledaju Scarlett Johanson da bi bile lepe i dobre glumice, a dečacima Ronalda da budu dobri fudbaleri i da dobro zarađuju.

Ako radi to sa LGBT, što ne bi radilo i sa Scarlett i Ronaldom.

Meni je potpuno neobjašnjiv taj fenomen, strah od LGBT osoba. Kao da se plaše da će i sami postati gay ako vide gay par na ulici.

Što se mene tiče, uvek volim da vidim da se odrasli ljudi vole. Samo totalnom šabanu može smetati zaljubljeni par, kog god pola da su.
Нема никаквог страха, као што рекох, Србија им не укида никаква права, ето имају право и на параду чак. И они као они нису проблем, њихов грех/болест/промашај, како год, њихова ствар.

Али држава Србија сигурно неће стати иза њихове политичке агенде и промовисања те идеологије насупрот нашим традиционалном духовним и моралним, породичним вредностима. Крај приче.

Da. Ljubav je pozitivna stvar, u stvari najbolja stvar. Ljude treba podržati kad nadju lepotu i sreću u bilo kom drugom čoveku.

Na toj podršci treba da se završi interes svih trećih osoba.

Нема никаквог страха, као што рекох, Србија им не укида никаква права, ето имају право и на параду чак. И они као они нису проблем, њихов грех/болест/промашај, како год, њихова ствар.

Али држава Србија сигурно неће стати иза њихове политичке агенде и промовисања те идеологије насупрот нашим традиционалном духовним и моралним, породичним вредностима. Крај приче.
"Porodične vrednosti" nužno moraju da važe i za homoseksualne kao i za heteroseksualne parove. Znam lično nekoliko homoseksualnih parova koji odgajaju srećnu decu u najboljim uslovima. Ali to mi ne daje za pravo da sudim da li je to ispravno, o tome može da sudi samo onaj ko se razume u tu problematiku, sociolog, psiholog, i sl.

Siguran sam da dete Ane Brnabić ne oskudeva ni u čemu, ni u roditeljskoj ljubavi ni u pažnji i da mu je neuporedivo bolje nego detetu koje živi u nekom sirotištu bez ikoga.

"Porodične vrednosti" nužno moraju da važe i za homoseksualne kao i za heteroseksualne parove.
Не, зна се шта је брак и породица од памтивека. То је заједница мушкарца и жене. То мора тако и да остане.

Они нека раде шта хоће, нико им не брани, али зна се шта су брак и породица.

Не, зна се шта је брак и породица од памтивека. То је заједница мушкарца и жене. То мора тако и да остане.

Они нека раде шта хоће, нико им не брани, али зна се шта су брак и породица.
Brak je zajednica dvoje ljudi koji se vole.

Od pamtiveka postoje primeri ljudi koji su se voleli, a nisu bili različitog pola.

Samo što se to krilo vešto, jer su ljudi bili divljaci i napadali su sve što je različito od onoga na šta su navikli. U nekim periodima istorije je čak bilo opasno po život priznati da si homoseksualac.

Danas smo valjda dovoljno napredovali da različiti ne moraju da se kriju ako ne rade ništa protivzakonito.

Back