To ako ste vi homići ne znači i da su drugi. Svako prema sebi sudi.И Елтон Џон је покушао да стави своја осећања на Блок,
па ипак није успело.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ako ste vi homići ne znači i da su drugi. Svako prema sebi sudi.И Елтон Џон је покушао да стави своја осећања на Блок,
па ипак није успело.
Ne mora da bude ništa nevaljalo, možemo samo da se držimo za ruku i poljubac u obraz.Nisam i neću.
To ako ste vi pederčine ne znači i da su drugi. Svaki prema sebi sudi.
Strašno.Ne mora da bude ništa nevaljalo, možemo samo da se držimo za ruku i poljubac u obraz.
Nisi ti u libeli. Blok.Опусти се, мачор, који ти је омиљени део Мањежа?
A tek sam mislio da ti dođem u pp, da te pozovem na piće.Dosadan i ideš na blok pa tamo laj u pazno.
Vidiš kako smo se mi oslobodili, tako i ti, neće ništa da ti fali.Kakvih pederčina ima ovo je strašno. Sodoma i Gomora.
Svingeru ovde se radi o tome da mala deca ne dolaze u dodir sa tim, da imaju normalno detinjstvo ne razmišljajući u 12 ili 14 godina o svojoj seksualnosti. O deci se radi ne o meni.Pretnju od homoseksualaca moze videti samo neko ko nije siguran u svoju seksualnost
To je toliko jasno da moze da se tretira kao aksiom.
Sa zeljom da ti danas sutra sin dovede muza u kucuOgromna vecina roditelja ne zeli da im deca budu prostituke, pa se opet prostitucija promovise na svakom koraku, i ti isti ocevi su redovni korisnici iste.
Sa zeljom da ti danas sutra sin dovede muza u kucuNe može da zabrani i ne treba da zabrani....
Hajdemo na piće?Sa zeljom da ti danas sutra sin dovede muza u kucu
Ali za svaki slucaj nosis vazelin u dzepu.Ne mora da bude ništa nevaljalo, možemo samo da se držimo za ruku i poljubac u obraz.
Kada dođe pravi trenutak možda se i to desi. Ali i druga deca su u pitanju a ne samo eventualno moja.Pa napravi bar jedno dete i vaspitaj ga lepo, ako toliko volis i brines o deci
Kako mislis da zabranis Brnabicku? Ona ima suprugu ,lepu dr.Milicu i dete? Pustite ih na miru,najbolje,ima ih,bilo ih je i bice skoro isti broj 2-3% uvek.Bugari i Rusi su najbolje rešiki ovaj problem oko promocije homoseksualnosti, totalna zabrana da se izveštava o tome. Srbija treba da primeni njihov princip.
Ona ima suprugu ali se o njenoj partnerki ne priča na televiziji ili u Novostima i u Politici. U javnim glasilima zabrana da bude. Tako je mislim u Rusijo regulisano i verovatno u Bugarskoj.Kako mislis da zabranis Brnabicku? Ona ima suprugu ,lepu dr.Milicu i dete? Pustite ih na miru,najbolje,ima ih,bilo ih je i bice skoro isti broj 2-3% uvek.
Kada dođe pravi trenutak možda se i to desi. Ali i druga deca su u pitanju a ne samo eventualno moja.
Jesi li ti kao mali bio nesiguran oko toga da li ti se sviđaju devojčice i dečaci... pa se zato plašiš da se isto ne desi našoj dječici.Svingeru ovde se radi o tome da mala deca ne dolaze u dodir sa tim, da imaju normalno detinjstvo ne razmišljajući u 12 ili 14 godina o svojoj seksualnosti. O deci se radi ne o meni.
Ne, ali shvatam problematiku i deca tome ne trebaju biti izložena. Drugo u mom slučaju ja sam za to prvi put čuo u srednjoj kada su počele one gej parade. Pre toga nisam znao da postoji homoseksualizam.Jesi li ti kao mali bio nesiguran oko toga da li ti se sviđaju devojčice i dečaci... pa se zato plašiš da se isto ne desi našoj dječici.
što ti smeta izveštavanje o homoseksualcima?Bilo kakvo izveštavanje o homoseksualcima.
Jesi li ti imao 12 i 14 godina?Svingeru ovde se radi o tome da mala deca ne dolaze u dodir sa tim, da imaju normalno detinjstvo ne razmišljajući u 12 ili 14 godina o svojoj seksualnosti. O deci se radi ne o meni.
Zaboravi na ono moje prethodno pitanje.Ne, ali shvatam problematiku i deca tome ne trebaju biti izložena. Drugo u mom slučaju ja sam za to prvi put čuo u srednjoj kada su počele one gej parade. Pre toga nisam znao da postoji homoseksualizam.