Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma?

Pretnju od homoseksualaca moze videti samo neko ko nije siguran u svoju seksualnost :)

To je toliko jasno da moze da se tretira kao aksiom.
Svingeru ovde se radi o tome da mala deca ne dolaze u dodir sa tim, da imaju normalno detinjstvo ne razmišljajući u 12 ili 14 godina o svojoj seksualnosti. O deci se radi ne o meni.

Kako mislis da zabranis Brnabicku? Ona ima suprugu ,lepu dr.Milicu i dete? Pustite ih na miru,najbolje,ima ih,bilo ih je i bice skoro isti broj 2-3% uvek.
Ona ima suprugu ali se o njenoj partnerki ne priča na televiziji ili u Novostima i u Politici. U javnim glasilima zabrana da bude. Tako je mislim u Rusijo regulisano i verovatno u Bugarskoj.

Kada dođe pravi trenutak možda se i to desi. Ali i druga deca su u pitanju a ne samo eventualno moja.

Imas mnogo konkretnijih razloga da brines za decu ako mislis da su bas toliko ugrozena.
Na primer, nasilje, obezvredjivanje obrazovanja, ocajni uslovi za lecenje, sama cinjenica da se skupljaju pare SMS porukama za lecenja za koja ti na "trulom zapadu" po defaultu osiguranje sve porkiva, itd, itd.....

Ne vidim nesto da se boris mnogo za to.

Svingeru ovde se radi o tome da mala deca ne dolaze u dodir sa tim, da imaju normalno detinjstvo ne razmišljajući u 12 ili 14 godina o svojoj seksualnosti. O deci se radi ne o meni.
Jesi li ti kao mali bio nesiguran oko toga da li ti se sviđaju devojčice i dečaci... pa se zato plašiš da se isto ne desi našoj dječici.

Jesi li ti kao mali bio nesiguran oko toga da li ti se sviđaju devojčice i dečaci... pa se zato plašiš da se isto ne desi našoj dječici.
Ne, ali shvatam problematiku i deca tome ne trebaju biti izložena. Drugo u mom slučaju ja sam za to prvi put čuo u srednjoj kada su počele one gej parade. Pre toga nisam znao da postoji homoseksualizam.

Bilo kakvo izveštavanje o homoseksualcima.
što ti smeta izveštavanje o homoseksualcima?
jel se plašiš da će više ljudi postati homoseksualci ako se o tome priča?
eto, sada je trenutno jaka LGBT propaganda, organizuju se parade, u javnom životu ima puno autovanih homoseksualaca, imaju prilično velike slobode u odnosu na pre recimo 20-25 godina... i? ne kapiram kakav imaš problem sa tim? si ti postao derpe od te silne propade? jel neko iz tvog okruženja postao?

Back