Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma?

Meliot

Elita
Poruka
20.675
Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma? Na nekoj drugoj temi mi je forumaš @хан Ацо rekao da je Bugarska donela taj zakon, a pošto je Bugarska u EU, ne bi trebalo biti problema da i Srbija to uradi. Baš sada sam video insert na Ekskluzivu na Prvoj televiziji o dve lezbejske koje su se međusobno udale. Mislim da takvi izveštaji nisu potrebni srpskim gledaocima, naročito onima starijima i mlađima. Dečica gledaju takve stvari.

Poslednja izmena:
Homoseksualizam se u medicnskoj nauci već dugo ne smatra poremećajam ili bolešću .Samim tim ne postoji valjan pravni osnov za zabranu homoseksualizma ali javnosti odnosno roditeljima i starateljima dece,treba učiniti dostupnim stručno znanje o uticajima vaspitanja dece na njihovo seksualno opredeljenje jer verujem ogromna većina roditelja ne žele da im deca budu homoseksualci.

Homoseksualizam se u medicnskoj nauci već dugo ne smatra poremećajam ili bolešću .Samim tim ne postoji valjan pravni osnov za zabranu homoseksualizma ali javnosti odnosno roditeljima i starateljima dece,treba učiniti dostupnim stručno znanje o uticajima vaspitanja dece na njihovo seksualno opredeljenje jer verujem ogromna većina roditelja ne žele da im deca budu homoseksualci.
Ko da se mlati sa time, roditelji moraji da rade da zarade platu a ne da misle o svemu. Kad su Bugari doneli taj zakon što ne bi i Srbija?

Zašto država ne zabrani promociju homoseksualizma?
zato sto je resila da ga sponzorise, pa ne bi dovodila anu da nije htela da promovise lgbt...

ti skroz pogresno razmisljas
Baš sada sam video insert na Ekskluzivu na Prvoj televiziji o dve lezbejske koje su se međusobno udale.
i tebi i dalje nije jasno da ti gresis?

Ali Anina homoseksualnost se ne promoviše na televiziji, nigde se ona ne pojavljuje sa partnerkom.
oket onda kako je pala s kruske i upala u vrhusku sns-a? sta ju je kvalifikovalo? zar nije sns imao vec neki kadar?

dakle, dospela je do vrha vlasti jer je... sposobna? ja mislim da si ti naivan, ona cak nije postojala u politici srbije ranije, uvezena je jer je lez..

Ogromna vecina roditelja ne zeli da im deca budu prostituke, pa se opet prostitucija promovise na svakom koraku, i ti isti ocevi su redovni korisnici iste.

Ko da se mlati sa time, roditelji moraji da rade da zarade platu a ne da misle o svemu. Kad su Bugari doneli taj zakon što ne bi i Srbija?
Time ne bi bio rešen problem jer bi broj homoseksulaca ostao isti.Verovatno se seksualna sklonost počinje da formira vrlo rano to jeste u predpubertetskom periodu života jedinke i posle ne može da se promeni.Administrativna zabrana promocije homoseksualizma ništa ne bi pomogla.Porodica je ta kojoj treba pomoći u pravilnom vaspitanju dece.

Стварно мислиш да њихови родитељи могу да утичу на њих, да буду стреит?
Оно, ако их исправно васпитају, упуте...?

isti.Verovatno se seksualna sklonost počinje da formira vrlo rano to jeste u predpubertetskom periodu života jedinke i posle ne može da se promeni.
Meni je u obdaništu proradila prilikom prvog susreta sa devojčicama. Ne verovatno nego sigurno u vrlo mlađem dobu se formira seksualnost kod čoveka. Nema šta dete da lupa glavom o svojoj seksualnosti, na njemu je da stiče uči školu i stiče znanja.

Стварно мислиш да њихови родитељи могу да утичу на њих, да буду стреит?
Оно, ако их исправно васпитају, упуте...?
Nisam sasvim siguran .Znam sam da sam slušao ispovest jednog homoseksulca koji je rekao da je odrastao u sobi na čijem zidu se nalazio poster nekog manekena,muškog "modela" ili šta li već ,koji je bio privlačan njegovoj majci i da je po njegovom mišljenju ta činjenica odllučujuće doprinela da on postane homoseksulac.Ne zvuči mi ta njegova priča neosnovano.

Back