Zašto društvo ima dvostruke aršine po pitanju muškog i ženskog promiskuiteta?

Vayno da je bio mali broj partnera ;)..
A sta cemo mi sa vise njih, a samo po jednom ili eventualno dvaput . od tolikog ebanja sve se rasirilo da ne poverujes !
Vazno je nemati veliki broj pogresnih partnera a ako ne moze da se zadrzi pored nekog znaci da su pogresni izbori,sto znaci i da je sex los ali se i dalje menja pod kojim izgovorom?

I ova tema ima dvostruke aršine, muški komentari se brišu "uvreda" zato što sam rekao nešto u smislu kako bih - hipotetički - "ultimativno jeebo".

Žene NISU ravnopravne u seksu. Jel' treba slika?
Kaže Eurus , provela noć kod lika i nije jeeb'o on nju, nego ona njega.
Znači, kad žena napiše: jebaala sam ga, onda ok, e pa evo vam ravnopravnost u slici, možda sam preterao ali dokurčili su mi dvostruki standardi, ironično, žene se žale na to.

Evo vam i slike, jeste li još uvek ravnopravne? Koliko samo dopuštate a ovde pišete Pepeljugu i druge bajke. Ja uopšte ne dolazim na LjiS jer je sve puno laži.

E. nikad nije bila ponižena, ma, važi...

Poslednja izmena:
Obično zato što su to dijametralno suprotni polovi, bar tako izgleda u prirodi...možda u nekim društvima ima medjupolova...
Evo, druže, mrzi me da kucam. Ja sam o Vajningeru otvorio temu pre par godina na pdf filozofija.
Ironično je to da upravo njegov citat koristim na LjiSu, baš ispade paradoks, ali tako se 'namestilo'.

Prilozi

• FB_IMG_16939496574690348.jpg
    FB_IMG_16939496574690348.jpg
    52,3 KB · Pregleda: 17
Evo, druže, mrzi me da kucam. Ja sam o Vajningeru otvorio temu pre par godina na pdf filozofija.
Ironično je to da upravo njegov citat koristim na LjiSu, baš ispade paradoks, ali tako se 'namestilo'.
Ispravno u morfološkom i genetskom pogledu, ne pominje se filozofski pragmatičan pogled...pa u ovom slučaju ne znači ništa...

I ova tema ima dvostruke aršine, muški komentari se brišu "uvreda" zato što sam rekao nešto u smislu kako bih - hipotetički - "ultimativno jeebo".

Žene NISU ravnopravne u seksu. Jel' treba slika?
Kaže Eurus , provela noć kod lika i nije jeeb'o on nju, nego ona njega.
Znači, kad žena napiše: jebaala sam ga, onda ok, e pa evo vam ravnopravnost u slici, možda sam preterao ali dokurčili su mi dvostruki standardi, ironično, žene se žale na to.

Evo vam i slike, jeste li još uvek ravnopravne? Koliko samo dopuštate a ovde pišete Pepeljugu i druge bajke. Ja uopšte ne dolazim na LjiS jer je sve puno laži.

E. nikad nije bila ponižena, ma, važi...
malo se ***** i pokazuju svoju slabost...

U čemu jesu ravnopravne?
Koja od vas tri sestre mi se sad obraća? I još bolje pitanje: zašto mi se obraća?

Onog dana kada sam rođenim očima video pljuvanje sa tvoje strane i nazivanje mene "bivši drug antiša" odlučio sam da prekinem komunikaciju sa tobom. Ako nisi Neprilagođena, ako si stvarno "samo mlađa sestra" onda u tom slučaju ti i ja nikada nismo ni bili drugovi da bismo postali "bivši drugovi".

I ovo je od mene poslednje što ćeš dobiti, ideš na ignor tako da od sada možeš do mile volje da me pominješ i sto puta dnevno, neće mi stizati i jednostavno, zabole me za tvoje postojanje. Možda sam grub ali i to me zabole. Ignor.

Koja od vas tri sestre mi se sad obraća? I još bolje pitanje: zašto mi se obraća?

Onog dana kada sam rođenim očima video pljuvanje sa tvoje strane i nazivanje mene "bivši drug antiša" odlučio sam da prekinem komunikaciju sa tobom. Ako nisi Neprilagođena, ako si stvarno "samo mlađa sestra" onda u tom slučaju ti i ja nikada nismo ni bili drugovi da bismo postali "bivši drugovi".

I ovo je od mene poslednje što ćeš dobiti, ideš na ignor tako da od sada možeš do mile volje da me pominješ i sto puta dnevno, neće mi stizati i jednostavno, zabole me za tvoje postojanje. Možda sam grub ali i to me zabole. Ignor.
Bespotrebno i nepravedno ali ok.

Ne znam šta bih to morao da uradim pa da mi se digne na ovu baba devojku.
Ne podnosimo se mi još iz prošlog života, obično je ignorišem, eto sad mi došlo da je spustim na zemlju. Bila nekad Eurus, pa se raspitaj.
Hijena zbog koje je supermod "moćna dlakava strvina" otišla sa Krstarice.
Šta joj hvali

Zbog duboko ukorenjenih patrijarhalnih normi. Kod muškarca se to vidi kao znak muževnosti i uspeha, dok se žena osuđuje jer se od nje očekuje "čednost" i samokontrola. Takođe se u prostituciji ženi pripisuje odgovornost za "nemoralnost" dok se muška potražnja zanemaruje. To je odraz neravnoteže moći i tradicionalnih stavove o seksualnosti gde se ženski moral vrednuje strože, dok se muškarcima daje više slobode. Zato se u nekim društvima žena okrivljuje, osuđuje, pa i kažnjava smrću ako je neko siluje, a silovatelj se smatra normalnim mužjakom.
Da li bi ti preferirao da poljubiš devojku koja se malopre ******ila s drugim, ili da je poljubiš bez te prethodnice

Da li bi ti preferirao da poljubiš devojku koja se malopre ******ila s drugim, ili da je poljubiš bez te prethodnice
Meni je svejedno pošto uopšte nisam gadljiv, ljubio sam se s devojkama koje su se neposredno pre toga ne samo ******ile s mojim najboljim prijateljem nego mu i pušile. Tako da kod mene nema te "da li bi ili ne bi" lažne dileme osim u slučaju ako je, neam pojma, lizala wc šolju i sl. Ali ovo pitanje nema veze sa suštinom teme nego pokušava da skrene fokus na lične preferencije, kao da bi te one mogle da ikako opravdaju ili objasne društvene norme, a lične preferencije nisu nužno relevantne za šire socijalne fenomene ili moralne standarde.

Meni je svejedno pošto uopšte nisam gadljiv, ljubio sam se s devojkama koje su se neposredno pre toga ne samo ******ile s mojim najboljim prijateljem nego mu i pušile. Tako da kod mene nema te "da li bi ili ne bi" lažne dileme osim u slučaju ako je, neam pojma, lizala wc šolju i sl. Ali ovo pitanje nema veze sa suštinom teme nego pokušava da skrene fokus na lične preferencije, kao da bi te one mogle da ikako opravdaju ili objasne društvene norme, a lične preferencije nisu nužno relevantne za šire socijalne fenomene ili moralne standarde.
Brena pusacica

Back