Zašto društvo ima dvostruke aršine po pitanju muškog i ženskog promiskuiteta?

PlaninskiKauboj

Zainteresovan član
Poruka
383
Zašto društvo različito tretita muški i ženski promiskuitet?

Zašto se promiskuitetni muškarci nikada ne kritikiju od strane društva čak neretko i bivaju pohvaljeni kao takvi dok žene uvek dobijaju vrlo negativan epitet "ku*vetine" i žestoku osudu okoline ako su promiskuitetne? Šta mislite, u čemu je stvar, zašto je to generalno tako? Kako to da se nekakav seksualni moral samo odnosi na ženski a nikada na muški pol?

Isto npr. prostitutke su uvek vrlo negativno žigosane i osuđivane od društva zbog toga što rade a skoro nikad se ne kritikuju muškarci, tj. klijenti koji ih posećuju.

Zbog duboko ukorenjenih patrijarhalnih normi. Kod muškarca se to vidi kao znak muževnosti i uspeha, dok se žena osuđuje jer se od nje očekuje "čednost" i samokontrola. Takođe se u prostituciji ženi pripisuje odgovornost za "nemoralnost" dok se muška potražnja zanemaruje. To je odraz neravnoteže moći i tradicionalnih stavove o seksualnosti gde se ženski moral vrednuje strože, dok se muškarcima daje više slobode. Zato se u nekim društvima žena okrivljuje, osuđuje, pa i kažnjava smrću ako je neko siluje, a silovatelj se smatra normalnim mužjakom.

Zašto se promiskuitetni muškarci nikada ne kritikiju od strane društva čak neretko i bivaju pohvaljeni kao takvi dok žene uvek dobijaju vrlo negativan epitet "ku*vetine" i žestoku osudu okoline ako su promiskuitetne? Šta mislite, u čemu je stvar, zašto je to generalno tako? Kako to da se nekakav seksualni moral samo odnosi na ženski a nikada na muški pol?

Isto npr. prostitutke su uvek vrlo negativno žigosane i osuđivane od društva zbog toga što rade a skoro nikad se ne kritikuju muškarci, tj. klijenti koji ih posećuju.
Zato sto je za muskarca da dodje do seksa rezultat truda i cimanja a za zenu rezultat dopicnjaka i osmeha u kaficu.

Zato što je žena "lepši pol".
Muškarac sebi može da dozvoli da bude malo stoka, žena ne sme jbg. Mislim može, al onda ide zasluženo etiketiranje :per: Mora to što žena oće da bude simbol lepote da ima svoju cenu.

Muškarac mora da se dokaže po pitanju pravičnosti i hrabrosti, žena tu sebi može da dozvoli da omane. Al ako muškarac omane onda je p*čka i nesposobnjsković.

Izbalansirano je to, nego puno se sere pa se ne vidi kako jeste :kafa:

Zena lepsi pol je ljudska kreacija, kao orvo nije kao drugo 99% zivotinja ima lepsi muski pol.
Lav ima grovu, Muskarac bradu, visinu, siroka ramena, misice, definisano kive itd itd, morz kljove. Zene uopste objektivno nisu lepse muskarci su
Iako mene privlace zene kazem objektivno
To za životinje je tačno, al čini mi se da su kod ljudi objektivno žene lepše. Senzualnoje svakako, finijih crta, obline, realno to su estetski parametri lepote.
Muškarci možda mogu da pariraju likom.

Zena lepsi pol je ljudska kreacija, kao orvo nije kao drugo 99% zivotinja ima lepsi muski pol.
Lav ima grovu, Muskarac bradu, visinu, siroka ramena, misice, definisano kive itd itd, morz kljove. Zene uopste objektivno nisu lepse muskarci su
Iako mene privlace zene kazem objektivno
Ja bih rekla da si se ti lave zaljubiška u sebe
🧡

1727718324995.png

Vjera je kriva za to i grcki filozofi.Preko Alkesandra Makedoskog se ucenje Aristotela o zenama prenjelo na istok,arapski svijet itd.

Screenshot_2024-09-30-23-01-47-078_com.android.chrome.jpg

Poslednja izmena:
Vjera je kriva za to i grcki filozofi.Preko Alkesandra Makedoskog se ucenje Aristotela o zenama prenjelo na istok,arapski svijet itd.

Pogledajte prilog 1618644
Касније је Емануел Кант додао да су жене украс око п. и ето нас данас.
Лако је грчим филозофима кад су 90 % били гејеви па им дефект жене био вишак једна рупа.

Prema društvu jedan muškarac može da voli žene (u množini) a jedna žena ne može da voli muškarce.
Jer kad muškarac kaže "Volim žene" tu izjavu će društvo prihvatiti kao normalnost, a da žena kaže "Volim muškarce" (a retko ćete čuti da neka žena to javno kaže) to će okolina dočekati sa "Vidi ti ovu kurvu".

U životu nisam imala seks sa nekim ko je uspeo da mi izazove osećaj da sam posle toga degradirana ili ponižena, bukvalno ne mogu da zamislim taj osećaj, nikad ništa degradirajuće neće biti u ženskom seksualnom užitku, koliko god se društvo trudio da izazove taj osećaj ženama

Ni walk of shame nisam doživela, vraćaš se kući i stidiš se, ok, čega tačno.
Jeste vi sigurni da se to dešava i u jednom mestu sa više od 13 hiljada stanovnika i kanalizacijom

Back