Zašto Dragan Jovanović (Ružo rumena) više ne glumi? On je ranije prednjačio u ulogama gde se na ironičan način kritikuje društvo a sada ga više nigde nema. Zašto je to tako?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog toga što su konačno došla dobra vremena u kojima se nema što kritizirati, tako da je čovjek ostao bez posla.Zašto Dragan Jovanović (Ružo rumena) više ne glumi? On je ranije prednjačio u ulogama gde se na ironičan način kritikuje društvo a sada ga više nigde nema. Zašto je to tako?
U seriji Moj rodjak sa sela?Znam da je imao problem sa alkoholom.
Nafatirao se love i sada nema zašto da kritikuje sistem, uživa u vikendici na moru i baš ga više briga. Onolika kuknjava u ulogama da njemu bude bolje i to je to. Ja to tako vidim.Otisao je na selo. Povukao se iz glume i Beograda.
Dobro je, veseo je.
Ako te interesuje @Meliot pogledaj sledeci intervju, veoma je interesantan Gagi
Meni je on veoma drag, posebno nakon intervjua.
P.S. nema vise problem sa alkoholom, a to nisam ni znala dok nije ovdje spomenuo
Nije on tako negativan kako ga ti doživljavaš.Nafatirao se love i sada nema zašto da kritikuje sistem, uživa u vikendici na moru i baš ga više briga. Onolika kuknjava u ulogama da njemu bude bolje i to je to. Ja to tako vidim.
Ili mu je sada sve potaman u životu i uživa i baš ga više briga za sve.Kritikovanje može da nastane od neprilagođenosti i možda je samo odustao i prihvatio društvo takvo kakvo jeste i nema volje da se sa time više bori, pa otišao u prirodu
Pa projektuješ sebe na njega.Ili mu je sada sve potaman u životu i uživa i baš ga više briga za sve.
Ili mu je sada sve potaman u životu i uživa i baš ga više briga za sve.
Evo gledam u Beloj lađi njegova uloga je takva da direktno kritikuje političare i korupciju, tako da se ne može reći da se indirektno nije bavio politikom.A i na kraju krajeva Gagi Jovanović iako je kroz svoje uloge i rad uvek bio poznat po nekoj satiri on se ovako privatno nikad nije bavio politikom,
Ma čim glumac prihvati neku ulogu on je svestan koju poruku taj film šalje. Ako neko glumi u seriji gde se veličaju kriminalci on na indirektan način veliča kriminal. Samo nemoj da mi kažeš da glumci toga nisu svesni.Pa ULOGA, pa jel ti uopšte znaš šta znači biti glumac i šta je to glumački posao, to je isto kao da kažeš eeee ovde je glumio kriminalca tako da se ne može reći da se indirektno nije bavio kriminalom,
Brate, umro bih od blama da ga nazovem "Ružo rumena"!Zašto Dragan Jovanović (Ružo rumena) više ne glumi? On je ranije prednjačio u ulogama gde se na ironičan način kritikuje društvo a sada ga više nigde nema. Zašto je to tako?
Ko ne može odmah da se seti setiće se po pesmi "Ružo rumena" ili po ulozi Drakčeta u seriji "Moj rođak sa sela". On meni sigurno nije ruža rumena, zato sam i napisao početnim velikim slovom da se shvati da je u pitanju vlastita imenica.Brate, umro bih od blama da ga nazovem "Ružo rumena"!
Шта оћеш, па баш је добро глумио пјевача у „Ружо румена”!Brate, umro bih od blama da ga nazovem "Ružo rumena"!
Lepoto pametna, ukrasio si mi dan!!!Ma čim glumac prihvati neku ulogu on je svestan koju poruku taj film šalje. Ako neko glumi u seriji gde se veličaju kriminalci on na indirektan način veliča kriminal. Samo nemoj da mi kažeš da glumci toga nisu svesni.
Šta je trebalo uraditi sa onim glumcem koji je odlično glumio Hitlera?Ma čim glumac prihvati neku ulogu on je svestan koju poruku taj film šalje. Ako neko glumi u seriji gde se veličaju kriminalci on na indirektan način veliča kriminal. Samo nemoj da mi kažeš da glumci toga nisu svesni.
Ali on nije promovisao Hitlera nego je glumom prikazao kritiku njegovog lika i dela. Zamisli da neko glumi njega ali da je Hitler u tom filmu pozitivac i žrtva?Šta je trebalo uraditi sa onim glumcem koji je odlično glumio Hitlera?
Analogno napisanom, čim ti pišeš ovako nešto, ti si svestan koju poruku šalješ o sebi... ili nisi?Ma čim glumac prihvati neku ulogu on je svestan koju poruku taj film šalje. Ako neko glumi u seriji gde se veličaju kriminalci on na indirektan način veliča kriminal. Samo nemoj da mi kažeš da glumci toga nisu svesni.
Sada sam sebi skačeš u usta, hahahahAli on nije promovisao Hitlera nego je glumom prikazao kritiku njegovog lika i dela.