Zašto Dragan Jovanović više ne glumi?

Zašto Dragan Jovanović (Ružo rumena) više ne glumi? On je ranije prednjačio u ulogama gde se na ironičan način kritikuje društvo a sada ga više nigde nema. Zašto je to tako?
Zbog toga što su konačno došla dobra vremena u kojima se nema što kritizirati, tako da je čovjek ostao bez posla.

Otisao je na selo. Povukao se iz glume i Beograda.
Dobro je, veseo je.
Ako te interesuje @Meliot pogledaj sledeci intervju, veoma je interesantan Gagi :)
Meni je on veoma drag, posebno nakon intervjua.

P.S. nema vise problem sa alkoholom, a to nisam ni znala dok nije ovdje spomenuo :)
Nafatirao se love i sada nema zašto da kritikuje sistem, uživa u vikendici na moru i baš ga više briga. Onolika kuknjava u ulogama da njemu bude bolje i to je to. Ja to tako vidim.

Nafatirao se love i sada nema zašto da kritikuje sistem, uživa u vikendici na moru i baš ga više briga. Onolika kuknjava u ulogama da njemu bude bolje i to je to. Ja to tako vidim.
Nije on tako negativan kako ga ti doživljavaš.
On je po meni na skali dobrih, naivnih, mirnih, veselih ljudi.

Kritikovanje može da nastane od neprilagođenosti i možda je samo odustao i prihvatio društvo takvo kakvo jeste i nema volje da se sa time više bori, pa otišao u prirodu :)

Ili mu je sada sve potaman u životu i uživa i baš ga više briga za sve.
Pa projektuješ sebe na njega.
Nije svima novac toliko važan, a on ga ima dovoljno čim je radostan toliko da pozdravlja lisicu iz šume i da sklapa vesele ,dječije radosne pjesmice.
Video je divan, i on baš ima dječiju zaigranost,, a takvi ljudi ne mislim da mogu da budu tako pogani, proračunati...
Neka sam sto puta naivna, ali vjerujem u dobrotu :)

Ili mu je sada sve potaman u životu i uživa i baš ga više briga za sve.

Pa pogresno misliš, mislim Gagi Jovanović je jedan pozitivac pre svega i jedna onako vesela i umetnička duša, onako vidi se da lik zrači nekom pozitivnom energijom, inače sumnjam da živi sad u nekom luksuzu i izobilju ali isto tako ne verujem ni da je socijalni slučaj i materijalno ugrožen i da sad ne znam treba da skupljamo pare za njega da mu pomognemo, već jednostavno ono čovek koliko je moguće uredio je život onako kako njemu odgovara, uživa sa svojim najbližima, uživa u prirodi, bavi se nekim svojim stvarima koje ga ispunjavaju i čovek si gleda svoja posla i nema neku želju ni da se eksponira previše javno nit da se bavi politikom i valja po tom blatu i izmetu.

Mislim šta sad treba da ide okolo i da priča ne znam kako je Vučić dao sve Šiptarima na Kosmetu, kako je marioneta stranih službi i korporacija, kako njegov burazer drži pola grada, kako su naprednjaci jedna obična interesna grupa i banda lopovska, kako nas truju i lobotomiraju ljudima mozgove 24 sata na dan treš programom i svojom propagandom preko njihovih medija ili ne znam kako je Djilas krao pare dok je bio na vlasti ili ne znam kako su opozicione stranke trule, korumpirane i marionete vlasti , pa mislim te neke stvari znaju već i vrapci na grani, a i to su priče za one što gledaju zadrugu i čitaju informer, oni malo prosvećeniji ljudi se ne bave takvim stvarima i njima je već ispod časti da se spuštaju na taj nivo i da se valjaju u tom blatu i izmetu i da se bave tako nekim likovima upitnog morala, intelekta pa i mentalnog zdravlja, mislim takvi ljudi (a nema ih uopšte malo) se bave nekim pametnijim, lepšim i uzvišenijim stvarima, ne bave se Vučićem i Djilasom i njihovim poltronima i botovima.
A i na kraju krajeva Gagi Jovanović iako je kroz svoje uloge i rad uvek bio poznat po nekoj satiri on se ovako privatno nikad nije bavio politikom, niti je ikad bio neki dežurni buntovnik i bio u nekom Public Enemy i Rage Against The Machine fazonu i bio kao a sad ću ja njima da pokažem, yebaću im kevu i to (kao recimo Bora Čorba svojevremeno) nego čovek je uvek živeo nekim mirnim i povučenim načinom života i gledao svoja posla i bavio se nekim svojim stvarima.

Pa ULOGA, pa jel ti uopšte znaš šta znači biti glumac i šta je to glumački posao, to je isto kao da kažeš eeee ovde je glumio kriminalca tako da se ne može reći da se indirektno nije bavio kriminalom, mislim glumio je on svašta i lekara i prosvetnog radnika i popa i krimosa i pandura i političara, pa čak i neke istorijske ličnosti i svašta nešto ali to je samo gluma i nikad on nije imao veze ni sa medicinom ni sa prosvetom ni sa kriminalom ni sa politikom niti su likovi koje je igrao bili odraz nekih njegovih ličnih stavova niti su imali veze sa njim privatno, jer on privatno nije ni doktor Maričić ni Lune Šćekić ni Žuća, ni Drakče, ni Peša Ljutić,ni Mačkić, ni Krle Adžija, ni Toni niti bilo koji od likova koje je igrao već on je privatno samo Gagi a ti nabrojani to su sve samo fiktivni likovi i produkt mašte nekog scenariste ili reditelja.

Pa ULOGA, pa jel ti uopšte znaš šta znači biti glumac i šta je to glumački posao, to je isto kao da kažeš eeee ovde je glumio kriminalca tako da se ne može reći da se indirektno nije bavio kriminalom,
Ma čim glumac prihvati neku ulogu on je svestan koju poruku taj film šalje. Ako neko glumi u seriji gde se veličaju kriminalci on na indirektan način veliča kriminal. Samo nemoj da mi kažeš da glumci toga nisu svesni.

Back