Zasto Djilas jos nije uhapsen, ukrao milion eura, svaki dan cini najteza krivicna dela i eno ga na slobodi?

Ti si stvarno skroz nepismen, ja mislio da si ipak bar polupismen.
Ajde nađi nekog pametnijeg da ti u APR-u izlista prihod Đilasovih firmi. :mazi:
Zar to moze .. Razumem da porezna ima uvid u te stvari ali da neko drugi može da uđe i da vidi koliko Pera zarađuje to mi je malo čudno..NZN moguće ali jako čudno..

Za nepismene:
Postoji nešto što se zove rok zastarelosti.

Za naivne:
Oni koji veruju da neko može da zaradi 620 miliona evra (toliko je sam prijavio, ko zna koliko nije)
dok je bio na vlasti i kasnije tvrdio da je to zaradio samo pomoću svog "mašinskog mozga",
treba pod hitno da odu kod psihijatra.

I onda obožavaoci njegovog lika i dela pričaju nešto o sendvičima?
E, blago njima... :mazi:
Kakav je to zakon koji štiti političku mafiju?..Ukrasti 600mil tesko da može ako nisi u politici a politika kroji te zakone ..
Ima li neki lopov da je uhapšen nije valjda da je sve zastarelo ..:)

Sad je kasno i za jedne i za druge - zastarelo.
A ako neko misli da je Đilas, onako žvalav i tunjav kakav jeste, bio
u stanju da pošteno zarađuje 5 miliona evra mesečno, odnosno 167.000 evra
dnevno, odnosno 7.000 evra na sat je, najblaže rečeno, idiot.

Niko ne misli da je na posteno, ali zasto su pustili da zastari nesto? Zasto su mu dali jos da bude predsednik kosarkaskog saveza? Jasno ti je da mogu da sklone i postave koga god hoce, zasto bas on? Da on nije ortak onda i poslovni partner njima? Meni tako deluje.

Meni je i dalje najveći blam SNS kako kukaju preko 10 godina da je čovek lopov i kriminalac i ne hapse ga.

Ako je uzeo legalno onda nije lopov i kriminalac, ako nije legalno - hapsi, imaš kompletnu vlast.

Meni Djilas i Vucic idu skupa kao puter i dzem.

Vladar i opozicija cine skladnu celinu koja se tera u persun i natrag ali nikada nista ne menja.

Niko ne misli da je na posteno, ali zasto su pustili da zastari nesto?
Hebem li ga, valjda su u startu znali da ne mogu da mu dokažu pred sudom.
A u najgorem slučaju bi mogli da ga jure zbog trgovine uticajem.
Lik je imao toliko obraza da javno priča kako je u to vreme sekund reklama
bio bezobrazno jeftin, a još se dobijao i rabat na količinu.
I onda je on sa njegovim "mašinskim mozgom" izračunao da 20% na 80% nije isto
što i 20% na 100% i tako je on skroz pošteno zaradio svoje prve milione.

I tu priču on prodaje na televiziji?
Pa koliko glup mora neko da bude da mu poveruje te idiotizme?
Cela Srbija glupa, niko ne zna da računa sa procentima, samo Đilas?
Nego nisi mogao da dobiješ ni sekund reklame, osim preko čika Đilasa, po
njegovim cenama.

Uostalom, izguglajte Vericu Barać i Đilasa, pa da vidite
kako ona to lepo objašnjava...

A za pokojnu Vericu Barać, jednu prepametnu i prepoštenu ženu,
niko ne može da kaže da je Vučićeva botina...
:mazi:

Za nepismene:

Za naivne:
Oni koji veruju da neko može da zaradi 620 miliona evra (toliko je sam prijavio, ko zna koliko nije)
dok je bio na vlasti i kasnije tvrdio da je to zaradio samo pomoću svog "mašinskog mozga",

Kokeza digao 640 miliona. Prehebao ovog. Za vreme SNS vlasti. Čudi me da ne pišete : "shebali nas Kokeza i Šolak", nego pišete o ĐilasŠolaku, za koga verujete da je jedna ličnost

Kokeza digao 640 miliona. Prehebao ovog. Za vreme SNS vlasti. Čudi me da ne pišete : "shebali nas Kokeza i Šolak", nego pišete o ĐilasŠolaku, za koga verujete da je jedna ličnost

Фали му још једна глава да постане троглави Балачко, достојан да се Вучић са њим обрачунава.

Za naivne:
Oni koji veruju da neko može da zaradi 620 miliona evra
Pozdravio te Kokeza

1725316840118.jpeg

A ako neko misli da je Đilas, onako žvalav i tunjav kakav jeste, bio
u stanju da pošteno zarađuje 5 miliona evra mesečno
A ako bi ti znao razliku pojma posteno od pojma legalno mozda bi prestao da budes bole...

Gazda, pivo ispred zadruge i sta ono bese jos? .... a da - :mazi:

Zasto Djilas jos nije uhapsen, ukrao milione eura, svaki dan cini najteza krivicna dela i eno ga na slobodi ?
Зато што је Друг Ђидо лажни опозиционар бр.1 у Србији и као такав је један од стубова режима.

Jer se očigledno isplati vlasti imati u opoziciji večitog lopova. Mogu se pojaviti novi likovi poput Ćute, Save, Miloša i Nestorovića ali sve će njih baciti u senku Đilas i Šolak, ta dva Dart Vejdera.
Za Šolaka se ne vezuje nijedna afera, on samo nema prezime na -ić pa mu prezime zvuči kao da je agent neke strane službe.

Meni Djilas i Vucic idu skupa kao puter i dzem.

Vladar i opozicija cine skladnu celinu koja se tera u persun i natrag ali nikada nista ne menja.

Apsolutno, to su partneri da ovaj uvek ima metu ko mu je dežurni krivac i lopov, ovaj drugi uredno ćuti na sve to jer ga boli uvo, svake izbore gde je opozicija i prišla bilo kakvoj pobedi je raz*ebao i pozivao na bojkot, rasturio sve skupove. Kako bih ti rekao, zna se da Vučić pušta kišu u Srbiji otprilike, bez njegovog amina se ne radi doslovno ništa i ti u tom periodu daš Đilasu da bude predsednik košarkaškog saveza?! Nije valjda?! Posle onih izbora ide Đilas kod njega na dogovore iza zatvorenih vrata i niko nikad nije saznao šta su tu pričali?! A ti si kao vođa neke opozicije? U čije ime pregovaraš? Šta tačno radiš?

Mislim, sad je već očigledno.

Hebem li ga, valjda su u startu znali da ne mogu da mu dokažu pred sudom.
A u najgorem slučaju bi mogli da ga jure zbog trgovine uticajem.
Lik je imao toliko obraza da javno priča kako je u to vreme sekund reklama
bio bezobrazno jeftin, a još se dobijao i rabat na količinu.
I onda je on sa njegovim "mašinskim mozgom" izračunao da 20% na 80% nije isto
što i 20% na 100% i tako je on skroz pošteno zaradio svoje prve milione.

I tu priču on prodaje na televiziji?
Pa koliko glup mora neko da bude da mu poveruje te idiotizme?
Cela Srbija glupa, niko ne zna da računa sa procentima, samo Đilas?
Nego nisi mogao da dobiješ ni sekund reklame, osim preko čika Đilasa, po
njegovim cenama.

Uostalom, izguglajte Vericu Barać i Đilasa, pa da vidite
kako ona to lepo objašnjava...

A za pokojnu Vericu Barać, jednu prepametnu i prepoštenu ženu,
niko ne može da kaže da je Vučićeva botina...
:mazi:

Ma, koliko god da ti kradeš "legalno" i po zakonima, uvek imaš neki trag, monopol, trgovinu uticajem. Privatizacija javnog prevoza? Most na Adi? Sećam se da su Vučko i Toma nabrajali te dve stvari koje će prve da mu otvore i zavale ga, međutim do dana današnjeg niko ništa.

Dakle, te priče pričaćemo da je neko lopov 10+ godina, ali zato uz sve sudove, policiju, vojsku i sve obaveštajne službe nećemo moći da dokažemo bilo šta od toga i on je uredno slobodan čovek?

Eto, kaži mi, jel ti stvarno veruješ u to?

E to to to kao ono u drevnom Egiptu ili nekim drugim antičkim paganskim društvima kad kao neka dva božanstva spajaju u jedno kao neki Amon-Ra ili kao nekakav Hermes Trismegist (kombinacija grčkog boga Hermesa i egipatskog boga Tota ili Teuta). 🤣

Pa eto vidite vi protiv čega se Vučić bori, tu je Djilas-Šolak vrhovni bog sunca (koji se inače pretvara i u džinovskog zmaja) i glavno božanstvo kod drugosrbijanaca koji zajedno vlada sa svojom kćeri Marinikom boginjom-kokoškom. 🤣

Za nepismene:

Za naivne:

vucic-klinton-finansije.jpg

ha ha

Zasto Djilas jos nije uhapsen, ukrao milione eura, svaki dan cini najteza krivicna dela i eno ga na slobodi ?
Djilas je pokrao 642 miliona eura, godinama tj iz dana cini najteza krivicna dela protiv drzave i eno ga na slobodi,a neki x da ukrade bombomnjeru odmah ce biti uhapsen, pritvor, zatvor , a Djilas nista ?
Na svim tv sa nacionalnom frekvencijom mozemo da cujemo ovakve dokaza, od ljudi koji se razumeju u pravo i zakon od Bokana, Krstica, Jovane Jermic, Marica, Dragan J Vucicevic....
Cak je i predsednik Vucic govorio o krivicnim delima koje je pocinio Djilas, i da ima dokaze, ali se opet nista ne desava , zasto ?
:think:

INFO JUTRO - Đilas je simbol nasilja i bogatstva!​

Gosti:Analitičar prof. dr Stevica Deđanski i Marko Petrović, Jedinstvena srpsko-rusko partija

Kad bude uhapsen Vucic bice uhapsen i Djilas
:D

Back