Зашто дио Срба одбацује Србе из Црне Горе ?

Примјетио сам да дио форумаша има некакво неповјерење према мени и да ми повремено пребацује због поријекла... и на другом, неполитичком форуму сам примјетио сличну појаву...зашто су у очима неких Срба, Срби из ЦГ исто што и тзв. "Дукљани", Албанци, Хрвати...лично сам молио неке људе да гласају за СЦГ када је био референдум, цимао их и да гласају на предсејдничким и парламентарним изборима за српске странке...а опет и мене и многе Србе родом из ЦГ, сматрају за Дукљане. Зашто, драге сестре Српкиње и браћо Срби ? :(

zato sto si ti Shomy, od one sorte koja zivi na grbaci Srba iz Srbije evo 50 godina. Zato Shomy, sto si onda ni vino ni voda, Zato Shomy sto sirite svoj nepotizam i Crnogorstvo nikad nece iz vas, kolko god se deklarisali u Srbiji ka Srbi, zato Shomy, sto ni Srbijanci nisu bas tolki magarci!!!

odluci se sto si. ;)

zato sto si ti Shomy, od one sorte koja zivi na grbaci Srba iz Srbije evo 50 godina. Zato Shomy, sto si onda ni vino ni voda, Zato Shomy sto sirite svoj nepotizam i Crnogorstvo nikad nece iz vas, kolko god se deklarisali u Srbiji ka Srbi, zato Shomy, sto ni Srbijanci nisu bas tolki magarci!!!

odluci se sto si. ;)

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
А стварно сам хтео да частим...
:per: :per: :per:

Примјетио сам да дио форумаша има некакво неповјерење према мени и да ми повремено пребацује због поријекла... и на другом, неполитичком форуму сам примјетио сличну појаву...зашто су у очима неких Срба, Срби из ЦГ исто што и тзв. "Дукљани", Албанци, Хрвати...лично сам молио неке људе да гласају за СЦГ када је био референдум, цимао их и да гласају на предсејдничким и парламентарним изборима за српске странке...а опет и мене и многе Србе родом из ЦГ, сматрају за Дукљане. Зашто, драге сестре Српкиње и браћо Срби ? :(

Ako si SRBIN izCRNE GORE onda te pozdravljam brate srbine .Ali za onog koji kaze da je crnogorsk nacije rodjene komunistickim dekretom onda moram da mu kazem da ne laprda i da je nesoj i izrod. Moja familija potice iz kolasina al niko ne rece da je crnogorac nego SRBIN BRATE

pa bas zato sto si molio neke ljude da glasaju za scg. ti da si srbin ti bi se do krvi borio da oslobodis srbiju od tog zla a ne da glasas da ostanu sa nama........a drugo, rodjen si brate tamo gde ne treba i od detinjstva inficirao se svim mogucim duhovnim i karakternim bolestima .............tako da ste vi za nas crnogorci................isto ko sto su srbi i crnogorci sa kosova za nas siptari..........................ne lazem nego mi u kragujevcu stvarno te doseljenike sa kosova zovemo siptari ................u upotrebi je cesto i naziv crnogorci za sve stanovnike juzno od raske.....................a to nisam ja izmislio pa me i ne pitaj zasto.

Nije tačno da Srbi odbacuju Srbe iz Crne Gore.
Tačno je da koketiraš sa Dukljanizmom i da pokušavaš da relativizuješ antisrpstvo Milovih pristalica.

Имаш Србина - Србијанца, Србина - Шумадинца, Србина - Војвођанина, Србина - Косовца, Србина мученог - Крајишника... зна се то...

Извини Јеремија, али ово је типично усрашко просе.равање...

Постоји само Србин.

У том случају требао си да наведеш и Србе - Вождовчане, Србе - Дорћолце...

Back