- Poruka
- 53.716
Zato sto ne poznaju istoriju sopstvenog naroda i zato sto su (da izvinite) budale.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Еби га...ја ово не могу да разумем...
Значи....моји преци потичу негде из Црне горе....
дошли у Србију преко Босне бежећи од крвне освете.....
и ја треба да се изјашњавам као...СРБОЦРНОГОРАЦБОСАНАЦ....
Примјетио сам да дио форумаша има некакво неповјерење према мени и да ми повремено пребацује због поријекла... и на другом, неполитичком форуму сам примјетио сличну појаву...зашто су у очима неких Срба, Срби из ЦГ исто што и тзв. "Дукљани", Албанци, Хрвати...лично сам молио неке људе да гласају за СЦГ када је био референдум, цимао их и да гласају на предсејдничким и парламентарним изборима за српске странке...а опет и мене и многе Србе родом из ЦГ, сматрају за Дукљане. Зашто, драге сестре Српкиње и браћо Срби ?
Еби га...ја ово не могу да разумем...
Значи....моји преци потичу негде из Црне горе....
дошли у Србију преко Босне бежећи од крвне освете.....
и ја треба да се изјашњавам као...СРБОЦРНОГОРАЦБОСАНАЦ....
U Crnoj Gori Srbi nisu starosjedeoci, nego su po političkim osnovama naseljavani po Crnoj Gori, isto kao i Albanci na Kosovu. Crnogorci nijesu Srbi ali bi Srbi voljeli da su Crnogorci.
Примјетио сам да дио форумаша има некакво неповјерење према мени и да ми повремено пребацује због поријекла... и на другом, неполитичком форуму сам примјетио сличну појаву...зашто су у очима неких Срба, Срби из ЦГ исто што и тзв. "Дукљани", Албанци, Хрвати...лично сам молио неке људе да гласају за СЦГ када је био референдум, цимао их и да гласају на предсејдничким и парламентарним изборима за српске странке...а опет и мене и многе Србе родом из ЦГ, сматрају за Дукљане. Зашто, драге сестре Српкиње и браћо Срби ?
Fee-fi-fo-fum I smell blood of a false nation.U Crnoj Gori Srbi nisu starosjedeoci, nego su po političkim osnovama naseljavani po Crnoj Gori, isto kao i Albanci na Kosovu. Crnogorci nijesu Srbi ali bi Srbi voljeli da su Crnogorci.
Kakve gluposti...da li se drogiraš izduvnim gasovima pre nego što počneš da škrabaš po forumu?Šta ćeš ti u Beogradu?Kakva prljavština te je donela?U Crnoj Gori Srbi nisu starosjedeoci, nego su po političkim osnovama naseljavani po Crnoj Gori, isto kao i Albanci na Kosovu. Crnogorci nijesu Srbi ali bi Srbi voljeli da su Crnogorci.
Прошли пут је било 32 % Срба, процјене су да ће следећи пут Срба бити незнатно више. Видјећемо, биће занимљиво...Vodecemo na popisu kako ce se Srbi iz CG izjasniti.
U Crnoj Gori Srbi nisu starosjedeoci, nego su po političkim osnovama naseljavani po Crnoj Gori, isto kao i Albanci na Kosovu. Crnogorci nijesu Srbi ali bi Srbi voljeli da su Crnogorci.
Pored takvih čovek mora da bude glup ili budala pa da poželi da bude Crnogorac ili da ima bilo kakve veze sa njima.Odvratno...Ima taj debilnih postova tone.
E....по овоме се разликујете....Прошли пут је било 32 % Срба, процјене су да ће следећи пут Срба бити незнатно више. Видјећемо, биће занимљиво...
Иначе, апропо коментара, Срби из ЦГ јесу мало поноснији људи и Црна Гора јесте њихова држава, српски народ њихов, а Србија братска држава.
То што смо Срби, не значи да ћемо се Црне Горе одрећи, одричемо се само СДПоваца и Кривокапићеваца у власти...
Tačno.Ne možeš da budeš dobrodošao ako dođeš i ovamo i dovedeš rođački mafijaški klan.To može u brdima.I šiptari to praktikuju.E....по овоме се разликујете....
Србија је за Србе из Босне, Хрватске, Македоније, Словеније....
из свих земаља света....МАТИЧНА ДРЖАВА
За вас је братска...Еби га...
Не обраћај пажњу, Србине - ТИ ШТО ОДБАЦУЈУ НАШУ БРАЋУ СРБЕ ИЗ ЦГ НИјеСУ СРБИ - НО јЕВРОПЉАНИ... то су продане душе који са истом жестином мрзе и Србе из Србије И СРБЕ МА ГДЕ ОНИ БИЛИ... Нема тог Србина који би одбацио браћу Црногорце-Србе..
Ovde su upropastili i pokrali sve što su mogli.Nema više.Zato što si ti od onih koji teže ujedinjenju Srbije i CG. Nije da vas ne volimo, ali ne moramo zbog toga da imamo isti novčanik i da opet slušamo kako je nas 8 miliona poreklom od 500 000 Crnogoraca, kako nas vi spašavate od .........pojma nemam čega, kako bismo propali da nije CG, kako su svi najuspešniji Srbi u stvari Crnogorci, kako............dosta je bilo...svako na svoju stranu, tako je odlučila većina Crnogoraca i svima dobro.
Zato što si ti od onih koji teže ujedinjenju Srbije i CG. Nije da vas ne volimo, ali ne moramo zbog toga da imamo isti novčanik i da opet slušamo kako je nas 8 miliona poreklom od 500 000 Crnogoraca, kako nas vi spašavate od .........pojma nemam čega, kako bismo propali da nije CG, kako su svi najuspešniji Srbi u stvari Crnogorci, kako............dosta je bilo...svako na svoju stranu, tako je odlučila većina Crnogoraca i svima dobro.
То је управо оно што ја говорим...To je potpuno tacno niko ovde ne odbacuje Srbe koji zive u CG vec nam je dosta ovih nasih nadmenih Crnogoraca koji se dice Crnom gorom a najradije zive u BG najcesce na rukovodecim polozajima.
Posebno cenim Crnogorce koji su se izjasnili da su Srbi kao sto u stvari i jesu a sve ostalo u CG su Milovi podanici i sluge jer im to trenutno najvise odgovara zbog licne egzistencije.