Meni se to desava i stvarno vas pitam: da li mislite ako ste nam "dale" da je to dovoljno i vise ne morate da budete sharmantne, duhovite, vickaste i zavodljive kao kada smo se "muvali" (naravno zalepice mi neka da su muskarci isti, ali... voleo bih da cujem vase misljenje)
kiss
Neko ovde reče, osoba ako je šarmantna, duhovita, vickasta bice to sada i ubuduće ko zna do kad i to nije stvar moranja ili nemoranja, tome se čovek ne može oteti ni da hoće. Treba tu sad imati oko i uvo za naučene šablone i šeme. Spremljenje priče iz razmenjenih uskustava ili možda njene odnosno njegove obaveštenosti o tebi kojom te "kupuje" u prvo vreme. Ako je to u pitanju onda je normalno da posle ispucanog arsenala nakon nekog vremena ona isprazni i osiromaši priču, kontakt. Može se desiti da je i od onih koji su limitirani upravo dotle da te samo osvoji ili ti "da" i onda bi krenuli dalje.
Ma ja bih sad kad krenem razmišljati na ovu temu mogla ko zna koliko još toga napisati.
Mislim da si pogrešno postavio pitanje. Trebao si valjda pitati Zašto neke osobe koje su vam "dale"...
Uvek sam mrzela ovo generalizovanje.
[/b]