sada_vec_ozbiljan_momak
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U cemu je problem? Ispitujes da li smo mi pametni koliko i ti?sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....
Ajde bre nije valjda u Sibiru toliko hladno da nemozes da odgovoris.Ili volis il nevolis.Snezna_kraljica:U cemu je problem? Ispitujes da li smo mi pametni koliko i ti?sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....:wink:
A-joj! Tako mi i treba kad se mesam tamo gde mi nije mesto - ne znam da li cu voleti, nisam probala ni obicni, a kamoli... Idem sa ove teme, izvinjavam se, zalutala sam...Bustura:Ajde bre nije valjda u Sibiru toliko hladno da nemozes da odgovoris.Ili volis il nevolis.Snezna_kraljica:U cemu je problem? Ispitujes da li smo mi pametni koliko i ti?sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....:wink:
da li je to bio odgovor, neeeee, au ja bas postavih topicSnezna_kraljica:A-joj! Tako mi i treba kad se mesam tamo gde mi nije mesto - ne znam da li cu voleti, nisam probala ni obicni, a kamoli... Idem sa ove teme, izvinjavam se, zalutala sam...Bustura:Ajde bre nije valjda u Sibiru toliko hladno da nemozes da odgovoris.Ili volis il nevolis.Snezna_kraljica:U cemu je problem? Ispitujes da li smo mi pametni koliko i ti?sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....:wink:
Samo vi nastavite...
![]()
ma postavi ga ti bash.Pa ja mislio da ova snezna kraljica bre ima iskustvo.Kad ono corak.sada_vec_ozbiljan_momak:da li je to bio odgovor, neeeee, au ja bas postavih topicSnezna_kraljica:A-joj! Tako mi i treba kad se mesam tamo gde mi nije mesto - ne znam da li cu voleti, nisam probala ni obicni, a kamoli... Idem sa ove teme, izvinjavam se, zalutala sam...Bustura:Ajde bre nije valjda u Sibiru toliko hladno da nemozes da odgovoris.Ili volis il nevolis.Snezna_kraljica:U cemu je problem? Ispitujes da li smo mi pametni koliko i ti?sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....:wink:
Samo vi nastavite...
![]()
E, pa sta vam mogu! Zar ne vidite koliko svi kritikuju moje konzervativne stavove? Corak, sta ces, ali vrlo sladak...Bustura:Pa ja mislio da ova snezna kraljica bre ima iskustvo.Kad ono corak.
Ma nemoj se ljutis.Samo eto ja nisam znao.Imas ti lepe komentare.cak vrlo poucne.Ali mislio sam da su podhranjeni prakticnim radom a ne logicnim razmisljanjem.Snezna_kraljica:E, pa sta vam mogu! Zar ne vidite koliko svi kritikuju moje konzervativne stavove? Corak, sta ces, ali vrlo sladak...Bustura:Pa ja mislio da ova snezna kraljica bre ima iskustvo.Kad ono corak.![]()
sada_vec_ozbiljan_momak:Bustura ne ubijaj mi temu....
sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....
Ana-Marija:Vole...ops:
Ti si naleteo na neki unikat! Ja još ne sretoh takvu u životu.sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....
sada_vec_ozbiljan_momak:PITANJE SAMO PO SEBI JEDNOSTAVNO, mislim da "znam" odgovor... interesuje me sta vi mislite, naravno ne mislim na sve devojke, zene, etc....
mislim da im je prilazenje tom mestu jezikom ili usnama blisko povezano sa kolicinom poverenja prema muskarcu (kod nekih devojaka ako ne i vecine koja to odbija ), znas kada vec si dole sa jezikom ona je tvoja cela mislim na muski deo populacije, pazi lezbejstvo je bazirano na oralnom sexu, jer devojke u startu imaju poverenja jedna u drugu (zatvoreni krug ka istopolnosti, narocito izrazena kod zena), da li gresim?Peta W.:Stvarno ima takvih??? :shock:
Hm...mislis da znas odgovor? E,ajde onda majke ti prosvetli me i podeli to sa nama,jer ja ne znam!:wink: