kad ono beše grupna venčanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe niko nece, sem Napokonakad ono beše grupna venčanja![]()
Jel pravis dramu?
a ti si nezgodan lik ?Imas pravo da saslusavas samo ako ga izdrzavas. A sumnjam da ce bilo koji muskarac hteti da bude na nivou predadolescenta gde cak ni taj nece trpeti majcina proseravanja.
Hormonske oluje, zato ne rade ništa ozbiljno u životu inače bi nuklearni rat bio svaki dan.Šta to podstiče veliki broj devojaka da ni iz čega napravi dramu i neko ludilo? Pričao sam sa nekoliko drugova na ovu temu i svi imaju slična iskustva. Sve ide super, uživate i ona samo izmisli nešto da biste se posvađali.
Ne volim depresivnu dramuPravim. Doduše, to izgleda kao prava depresivna drama.![]()
aha... pa da , nije dobar uvod u sexNe volim depresivnu dramu
A da li ti places?Ne volim depresivnu dramu
Ne volim depresivne ljudeaha... pa da , nije dobar uvod u sex
svi ste totalno isti![]()
Dok gledam romanticni filmA da li ti places?
nismo svi isti micoaha... pa da , nije dobar uvod u sex
svi ste totalno isti![]()
ti si muško a on je žensko ?Mene nijedan film nije rasplakao![]()
Mene nijedan film nije rasplakao![]()
pa kako, iste šeme, naučiš sa jednim to posle važi za sve drugenismo svi isti mico![]()
Zensko breti si muško a on je žensko ?![]()
Ne lazi peddjeruZensko bre
Samo postavljam gej teme, pa to zavara![]()
P nemoj pogresno to da shvatis kao da poredim zene sa psima, ne, nego poredim slican princip u vugla i razlicite metoda postavljanja granica i kada ih zapravo treba postaviti. Nekad i ne treba.Ti nisi normalan. Žena kao pas, treba joj dresura![]()
KasnišZensko bre
Samo postavljam gej teme, pa to zavara![]()
Ono kad tako kazes, u pravu si, svidjaju mi se iskljucivo muskarci.Ne lazi peddjeru